Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Pakketilbud
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition  Kr 659,00
5 på lager

Antall spillere3-6
Alder 14+
Spilletid2-4 timer

“The Iron Throne is mine by rights. All those who deny that are my foes.” - Stannis Baratheon

“The whole of the realm denies it, brother. Old men deny it with their death rattle, and unborn children deny it in their mothers’ wombs. They deny it in Dorne and they deny it on the Wall. No one wants you for their king... You may well have the better claim, but I have the larger army.” - Renly Baratheon

The newly updated version of this popular title offers a number of enhancements, while preserving the tense battle of military and diplomatic superiority that has become a favorite of thousands of hobby gamers.

Based on George R. R. Martin’s bestselling A Song of Ice and Fire novels, this internationally beloved game places players in charge of the six Great Houses of Westeros, where they must unseat the other Houses and claim sole dominance over a continent shattered by war and political upheaval. By mustering and sustaining massive armies, conquering territory, vying for power, and forming fragile alliances, each player will aim to ultimately control the most castles and strongholds, affirming him as the peoples’ chosen leader and rightful king. You’ll need aid on your path, but be careful in whom you place your trust...

The updated second edition brings a host of enhancements to your A Game of Thrones experience. It includes elements from the A Clash of Kings and A Storm of Swords expansions, including ports, garrisons, Wildling cards, and Siege engines, while introducing welcome new innovations like player screens and Tides of Battle cards. This, along with updated graphics and a clarified ruleset, means the time has never been better to take control of Westeros.

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv. Velkommen skal du være! :)
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition (nyeste omtale øverst):

 "Game of Thrones" er et omfattende strategispill, der de ulike spillerne kontrollerer ett av husene fra bok-/tv-serien. Det er mer et "area control"-spill enn et rett-frem krigsspill. Spillerne må både kjempe mot hverandre, men også samarbeide for å stagge wildlings-angrep. Spillet legger også opp til alliansedannelser mellom spillerne. Disse spillmekanikkene er med på å bygge opp under temaet til spillet. Stemningen fra serien gjenskapes på en veldig god måte. Etter min mening er dette en av spillets største styrker.

Spillerne legger ut ordre-tokens i de områdene som de kontrollerer på starten av hver runde. Disse legges ut med ordresiden ned, slik at de andre spillerne ikke vet hva du planlegger før alle snur sine ordre-tokens samtidig. Dette systemet fungerer også utmerket.

Vær forberedt på at spillet legger beslag på både mye bordplass og mye tid. Det tar fort hele kvelden å spille en omgang. Dette trekker ned for meg, fordi jeg er ikke så veldig glad i lange spill som samtidig har player elimination. Du kan risikere å bli eliminert fra spillet tidlig og da er det jo litt kjedelig å bare sitte der hvis de andre holder på i 2-3 timer til, før de er ferdige.

Det er også mange regler å holde styr på. Jeg ville ikke anbefalt spillet for folk som er helt ferske med brettspill. Du bør også være av typen som ikke tar det personlig om en av de andre spillerne dolker deg i ryggen i løpet av spillets gang.
     - Niels, OSLO

 Et par advarsler om dette spillet. Got er ikke et spill som er enkelt å lære seg. Det inneholder mange små ting en må passe på hver runde i spillet.
Den beste måten å lære seg dette spillet på er å få noen som har spilt det flere ganger til å lære seg det.

I tillegg så er Got et veldig langt spill. Her må en sette av hele spillekvelde for å komme gjennom det. Å ofte kan en måtte avslutte spillet før en en ferdig med det.

Got er ikke et spill for alle. Men hvis du har godt med tid og venner som er tålmodige og ganske drevene når det kommer til bretspell og regler. Så kan dette være et bra spill for dere.
     - Runar, Røros

 Dette er et av de beste strategiske brettspillene jeg har vert borti.
Spillet kombinerer din strategiske styrke med din overtalelsevne og påvirkningsevne.
Dette gjør at flaks har veldig liten påvirkning i spillet.
Jeg har spilt dette spillet utallige ganger de siste årene og går aldri lei!
Dette spillet er aldri likt! Jeg elsker det!
Det skal sies at det kanskje er litt ubalansert med 4 og 5 spillere, men dette kan lett kontres med å bytte ut Grayjoy med Tyrell! :p
Dersom du liker strategispill og kanskje er lei av at kompisen din slåt deg i risk fordi han bare kaster 5 & 6 er dette spillet for deg!
(Det er ikke et must å ha sett eller like Game of Thrones-Serien for å spille. Det blir mer interessant for fans, men kan fint spilles uten å ha hørt om GoT)
     - Jonas, Bardufoss

 Meget meget bra spill!
Spillet kan se veldig avansert ut. Men er egentlig veldig lett, du kommer fort inn i hvordan alt fungerer. Problemet kan jo være å få nye folk til å være med å spille da førsteinntrykket kan være at wow dette så stress ut!

Bare husk å bli enige om at det som skjer i spillet skjer kun i spillet. Hadde noen kompiser som nesten ikke kunne snakke ilag etterpå pga ting som skjedde i spillet. Ikke det beste spillet for veldig dårlige tapere! :)
     - Roy, Hommersåk

 Avansert strategi som er enkelt å komme igang med, men vanskelig å mestra.
Fordelen med å læra reglane er at det er masse gode youtube videoer for reglane, så før vårt første spel, såg alle den.
Me kom raskt igang med 5 stykker og det blei ein knepen seier til Stark. Det går igjen at det er små marginar for å vinne og tape. Men det er lite flaks involvert. Combat kan kanskje vera forutsigbart, heldigvis med 2nd edition, trekker kvar spelar eit ekstra "Clash of Kings" kort, som gir forskjellige små fordelar. Her er det bare å samlast å kome igang.
Eit framifrå godt brettspel!
     - Sondre, Stord

 Fantastisk morsomt spill. Dette er et spill som er lett å lære, men vanskelig å mestre. Ingen kompliserte regler eller småting som man må huske på. Derimot er den taktiske delen av spillet veldig omfattende og involverende.

Alle spillerne legger såkalte "ordre-brikker" på brettet med billedsiden ned. Disse har forskjellige symboler som syboliserer handlinger du vil gjøre. Deretter snur alle spillerne sine brikker slik at alle kan se de. Det vil si at alle må planlegge hele runden sin før første spiller får utføre sine "ordre". Ordrebrikkene med et fakkel-symbol brukes først. Disse brukes til å ta bort en av motspillerens ordrebrikker, for å hindre han/hun i å utføre en av sine ordre. Deretter følger neste ordresymbol osv. Man kan velge mellom å angripe motspillernes brikker, beskytte seg selv eller bare flytte brikkene sine rundt på kartet for å ta over landområder. Vinneren er den som har kontroll over flest landområder med bilde av en borg etter 10 runder.

I tillegg til dette, skal man innimellom stemme over hvem som får være først neste runde, hvem som får ekstra styrke i alle kamper, og hvem som får bytte ut en av sine ordre etter at spillerne har vist frem sine ordre.

Et spennende spill som er lett å forstå, men inneholder nok taktisk tenkning til at det aldri blir kjedelig eller forutsigbart. Anbefales på det sterkeste!
     - Tomas, Sandefjord


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Arkham Horror
Brettspill - Arkham Horror
A Game of Thrones LCG The Card Game Second Edition
A Game of Thrones LCG The Card Game Second Edition
Brettspill - Mansions of Madness Second Edition: Suppressed Memories
Brettspill - Mansions of Madness Second Edition: Suppressed Memories
Brettspill - Mansions of Madness Second Edition: Recurring Nightmares
Brettspill - Mansions of Madness Second Edition: Recurring Nightmares
Kortspill - Politisk Ukorrekt
Kortspill - Politisk Ukorrekt
Brettspill - King of Tokyo (2nd edition engelsk)
Brettspill - King of Tokyo (2nd edition engelsk)
Brettspill - Five Tribes: The Djinns of Naqala
Brettspill - Five Tribes: The Djinns of Naqala
Brettspill - 7 Wonders (engelsk)
Brettspill - 7 Wonders (engelsk)
Kortspill - The Lord of the Rings LCG The Card Game -  Deluxe Expansion 5: The Grey Havens
Kortspill - The Lord of the Rings LCG The Card Game - Deluxe Expansion 5: The Grey Havens
Organizer - The Broken Token Blood Rage Organizer
Organizer - The Broken Token Blood Rage Organizer
Brettspill - Caverna: The Cave Farmers
Brettspill - Caverna: The Cave Farmers
Munchkin  Deluxe
Munchkin Deluxe
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Twilight Struggle Deluxe Edition (2016 Sixth Printing) Brettspill - Twilight Struggle Deluxe Edition (2016 Sixth Printing)
Kr 639,00
Kjøp nå 

Brettspill - Paths of Glory (2014 Fifth printing) Brettspill - Paths of Glory (2014 Fifth printing)
Kr 679,00  

Brettspill - Kill the king Brettspill - Kill the king
Kr 99,00 Kjøp nå 

Brettspill - Heroes Wanted: The Stuff of Legend Brettspill - Heroes Wanted: The Stuff of Legend
Kr 265,00 Kjøp nå 

Brettspill - Runebound - Unbreakable Bonds Brettspill - Runebound - Unbreakable Bonds
Kr 439,00 Kjøp nå 

Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Han Solo Ally Pack Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Han Solo Ally Pack
Kr 129,00 Kjøp nå 

Brettspill - Hunters of Arcfall Brettspill - Hunters of Arcfall
Kr 219,00 Kjøp nå 

Brettspill - Clockwork Kingdom Brettspill - Clockwork Kingdom
Kr 285,00 Kjøp nå 

Brettspill - Civilization: The Board Game (Sid Meier's) Brettspill - Civilization: The Board Game (Sid Meier's)
Kr 649,00 Kjøp nå 

Brettspill - Washington's War the American Revolution (2014 Second Printing) Brettspill - Washington's War the American Revolution (2014 Second Printing)
Kr 489,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Siste produkter
Brettspill - Race to the New Found Land  Brettspill - Race to the New Found Land
Kr 649,00 

Brettspill - Clans of Caledonia  Brettspill - Clans of Caledonia
Kr 829,00 Kjøp nå 

Brettspill - Millennium Blades: Professionals (Promo Pack #6)  Brettspill - Millennium Blades: Professionals (Promo Pack #6)
Kr 129,00 Kjøp nå 

Brettspill - Jamaica: The Crew  Brettspill - Jamaica: The Crew
Kr 199,00 Kjøp nå 

Brettspill - Fury of Dracula (4th edition)  Brettspill - Fury of Dracula (4th edition)
Kr 699,00 

Brettspill - Tiny Epic Zombies  Brettspill - Tiny Epic Zombies
Kr 169,00 

Brettspill - Tiny Epic Defenders: The Dark War  Brettspill - Tiny Epic Defenders: The Dark War
Kr 169,00 

Brettspill - Rising 5: Runes of Asteros  Brettspill - Rising 5: Runes of Asteros
Kr 489,00 

Brettspill - Scum & Villany  Brettspill - Scum & Villany
Kr 379,00 

Brettspill - Deckscape: Heist in Venice  Brettspill - Deckscape: Heist in Venice
Kr 139,00 

Brettspill - Mini Rails  Brettspill - Mini Rails
Kr 399,00 

Brettspill - Tulip Bubble  Brettspill - Tulip Bubble
Kr 449,00 

Brettspill - Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome  Brettspill - Liberatores: The Conspiracy to Liberate Rome
Kr 479,00 

Brettspill - Hotel Tycoon (norsk)  Brettspill - Hotel Tycoon (norsk)
Kr 239,00 Kjøp nå 

Brettspill - Empires of the Void II  Brettspill - Empires of the Void II
Kr 899,00 Kjøp nå 

Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #05: Monster Reinforcements  Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #05: Monster Reinforcements
Kr 59,00 Kjøp nå 

Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #04: Peasants & Knights  Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #04: Peasants & Knights
Kr 59,00 Kjøp nå 

Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #03: Agents  Brettspill - Valeria: Card Kingdoms - Expansion Pack #03: Agents
Kr 59,00 Kjøp nå 

Brettspill - Abyss: Leviathan  Brettspill - Abyss: Leviathan
Kr 219,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dragonfire: Adventures - Chaos in the Trollclaws  Brettspill - Dragonfire: Adventures - Chaos in the Trollclaws
Kr 219,00 Kjøp nå 

Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo