SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Ubongo Extreme Pocket (reisespill)  Kr 39,00
Kr 49,00 
Du sparer: Kr 10,00 (20%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere1-4
Alder 7+
Spilletid15-30 min
Terningkast 5 i VGVG

I dette intense spillet i miniformat skal du finne frem de riktige brikkene og pusle dem på oppgavekortene sine. Med den rette miksen av fokus og effektivitet løser du oppgavene kjapt.
Men pass på - de andre spillerne er kanskje enda kjappere!

Du kan spille mot deg selv eller med inntil tre motspillere. Kortene har vanskelighetsgrader slik at nybegynnere og eksperter kan stille på like fot.

Norske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Ubongo Extreme Pocket (reisespill) (nyeste omtale øverst):

 Ubongo handler om å sette sammen brikker av forskjellige former slik at de passer innenfor et visst område. Området det skal plasseres i varierer i form det også, avhengig av hvilket kort du har. Så i tillegg på hver form, kan det være flere løsninger, for du kan nemlig bruke et forskjellig sett med brikker på hver form. Men i korte trekk: pusle sammen brikker i et område.

Extreme-utgaven er litt annerledes. Formene er heksagonale – altså sekskantede – og derfor er det ikke like enkelt å se hvordan ting passer sammen. Mini-utgaven er helt lik den normale, bare med mindre komponenter, selvsagt, og en mini-endring i reglene når det gjelder poengtelling. Men målet er alltid det samme: bli først til å få brikkene til å passe innenfor feltet.

Når man er først til å sette sammen puslespillet skal man rope «Ubongo!». Og så teller førstemann høyt ned fra 20 sekunder til 0, og de som ikke har klart sin løsning innen da, får ikke poeng. De som klarer løsningen beholder oppdragskortet som et poeng, mens de andre legges tilbake i esken.

I midten ligger det fire bunker. Spillet kommer med 4 farger på kortene, og hvert kort har 2 vanskelighetsgrader. 3 brikker må passe sammen på den ene siden, og 4 på den andre. Førstemann velger en farge han vil prøve seg på og tar det øverste kortet samt alle brikkene i den fargen. Så velger nestemann helt til alle har valgt. Alle må spille med forskjellige farger. På likt så snur alle kortene sine, og oppdraget står foran dem. Da samler alle brikkene som oppdraget krever og setter i gang. Førstemann til mål.

Spillet slutter når en av bunkene er tomme. Da spilles siste runde. Spillet engasjerer og går fort unna. Selv om det er et lite spill, så er det veldig moro å spille det, og man glemmer det som er rundt seg. Spesielt ille er det når noen begynner å telle ned, da skjønner man at tiden går fra seg, og pulsen øker.

Det er fullt mulig å ha flaks med hvordan man legger brikkene. Av og til treffer man 100%, men som oftest gjør man ikke det. Så jeg vil ikke si at dette er et flaksbasert spill. Man trenger en sans for former og logikk.

En liten eske, og må for all del ikke forveksles med Ubongo Mini. Det er et forferdelig spill, i mine øyne. Kjempelett og bortkastet. Extreme Pocket: anbefales.
     - André 'Takras', Tau
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Geekbox - Token Holder (prisen er for 3 bokser)
Geekbox - Token Holder (prisen er for 3 bokser)
Brettspill - The Mind
Brettspill - The Mind
Kortspill - Hanabi
Kortspill - Hanabi
Brettspill - Pandemic: Hot Zone - North America (engelsk)
Brettspill - Pandemic: Hot Zone - North America (engelsk)
Brettspill - The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth - Villains of Eriador Figure Pack
Brettspill - The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth - Villains of Eriador Figure Pack
Brettspill - Mysterium (norsk)
Brettspill - Mysterium (norsk)
Brettspill - New Amigos! Fransk-Norsk
Brettspill - New Amigos! Fransk-Norsk
Brettspill - Ubongo Trigo
Brettspill - Ubongo Trigo
Utvalgte varer
Siste nytt
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]