SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - 7 Wonders (norsk 2nd edition)
[924143]
 
0 på lager - Utgått


Antall spillere2-7
Alder 10+
Spilletid30 min
Terningkast 5 i AftenbladetAftenbladet
Terningkast 5 i FedrelandsvennenFedrelandsvennen

Led en av de syv berømte byene fra antikkens verden.
Utnytt naturressursene i landet ditt, ta del i den evige framskrittsmarsjen, utvikle handelsforbindelser og fastslå din militære makt. Sett ditt merke i sivilisasjonens historie ved å bygge et underverk som vil bli husket i all framtid!

Informasjon på engelsk:
7 Wonders lasts three ages. In each age, players receive seven cards from a particular deck, choose one of those cards, then pass the remainder to an adjacent player, as in Fairy Tale or a Magic: the Gathering booster draft. Players reveal their cards simultaneously, paying resources if needed or collecting resources or interacting with other players in various ways. (Players have individual boards with special powers on which to organize their cards, and the boards are double-sided as in Bauza's Ghost Stories.) Each player then chooses another card from the deck they were passed, and the process repeats until players have six cards in play from that age. After three ages, the game ends.

In essence 7 Wonders is a card development game along the lines of Race for the Galaxy or Dominion. Some cards have immediate effects, while others provide bonuses or upgrades later in the game. Some cards provide discounts on future purchases. Some provide military strength to overpower your neighbors and others give nothing but victory points. Unlike Magic or Fairy Tale, however, each card is played immediately after being drafted, so you'll know which cards your neighbor is receiving and how his choices might affect what you've already built up. Cards are passed left-right-left over the three ages, so you need to keep an eye on the neighbors in both directions.

Norske regler.
Vinner av Kennerspiel des Jahres 2011 i Tyskland.
Vinner av Årets Voksenspill Guldbrikken 2011-2012.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - 7 Wonders (norsk 2nd edition) (nyeste omtale øverst):

 Jeg synes dette spillet er utrolig bra fordi det er fort og enkelt å forstå. Jeg elsker at man må bygge en by og at det er så mange forskjellige måter å vinne på min personlige favoritt er vitenskap:)
     - Christer, BODØ

 I dette spillet skal du bygge din egen sivilisasjon med fokus på forskjellige ressurser og mulighet for og fullføre ditt "wonder".

Spillerne velger egne strategier alt etter hvilken type ressurser de vil fokusere på. Dette er f.eks militærmakt eller science. Man får poeng for så og si alt man spiller.

Selv om dette spillet er som en lang "set up" fungerer det veldig greit med at det ikke tar så lang tid og fullføre. Alt fra 30min+. Ergo man kan spille flere ulike runder på kort tid.

Siden alt er kortbasert, med bruk av toen tokens for penger og militærmakt så er det en veldig enkel oversikt og lett og lære.

Vil man ha mulighet for flere strategier, wonders osv kan man ta en titt på expansion pakkene.
     - Glenn, Bryne

 Hallelujah! Fantastisk spill for 2-7 spillere.
Bygg din egen sivilisasjon og gjør det på din måte.

Skal du satse på å bygge opp en krigsarmè, skaffe deg fler ressurser, eller kanskje bygge opp ditt eget underverk.
Spillet gir deg et mangfold av muligheter.
Det skal bygges, handles, og kriges.
Her er det fritt frem og opptil en hver spiller å velge hva en skal satse på, noe som gjør dette utrolig spennende.
Man spiller seg hurtig gjennom 3 aldere og spilleren med flest seierspoeng er dagens vinner.

Hvis du har problemer med reglene vil jeg anbefale og ta en titt på hvordan spillet spilles på
youtube.

Det skal godt gjøres å bare spille en gang, dette er avhengighetsskapende.
Tommel opp og terningkast 6.
     - kenneth, kløfta

 7 Wonders er et veldig gøy spill, og muligens det beste tilgjengelige "card-drafting" spillet på markedet. Det aller beste med spillet, er allikevel at det tar opp til 7 spillere, uten at det påvirker tidsbruken i negativ retning. DET er en sjeldenhet. Samtidig kan det helt fint både spilles med gamere og i en mer familie-lik/casual setting. Spillet kommer en stor bunke nydelige kort, solide komponenter og en solid-spillopplevelse. Som spiller føles det virkelig ut som om man bygger opp en sivilisasjon, men på langt kortere tid enn typiske sivilisasjons-spill som varer i time etter time.
     - Vegard, Drammen

 Sannsynligvis det beste spillet jeg har spilt. Det er utrolig raskt, har et veldig kult tema, har høy kvalitet og det at alle spiller samtidig gjør at spillet hele tiden er gøy, man sitter så godt som aldri å venter. Eneste negative med det er at man må være 3 spillere siden man kun har interactions mellom spillerne på venstre og høyre siden din.

Man får en følelse av at man faktisk bygger noe i dette spillet, noe jeg savner fra andre spill der man skal bygge seg opp en by/imperium eller hva det nå enn skulle være. Følelsen man får av at strategien man started med enten går din vei eller feiler spektakulært er veldig tilfredsstillende.

Liker du dette spillet så er det godt mulig du liker Eminent Domain og San Juan.
     - ronny, løken

 Dette er et fantastisk morsomt spill, som går kjapt og er avhengighetsskapende. Det er også bra at man kan spille med opp til sju spillere. Anbefales!
     - Marthe, Olsvik

 Har ikke hatt spillet så veldig lenge, men veldig glad vi kjøpte det. Dette er ett spill som får fram strategen i deg. Det er så mange forskjellige måter å vinne. Det var lett å lære og tar ikke lang tid å spille, og det er faktisk kjekt, spesiellt for de yngre som ikke har så mye tålmodighet. Da har en også muligheten for å spille det flere ganger etter hverandre, for å prøve flere strategier. Vet at dette er ett spill som vil bli mye spilt her hjemme. Er virkelig å anbefale for alle og enhver.
     - Karine, Torvastad

 Et spill som kjapt rykket opp på topp-listene verden over. Det måtte selvsagt prøves ut, og forventningene var store. Førsteinntrykket er godt, det er mange flotte illustrasjoner, og kortene virker av god kvalitet, er lette å stokke og holde i hånden.

Dominion er et av de første store deck-building-spill hvor man bygger opp sin egen kortbunke. 7 Wonders bruker litt av dette prinsippet, men på sin egen, unike måte. Spillet består av 3 tidsepoker, og under disse 3 tidene skal man bygge sitt underverk og andre utviklingskort. Hver spiller får utdelt 7 kort hver, velger ett kort han vil spille, og sender bunken videre til venstre eller høye spiller, avhengig av hvilken runde man er i. Naboen tar så denne bunken og velger et nytt kort, og sender videre. Slik har man innflytelse på de andre spillerne, og alle spilte kort er åpne for alle å se.

Alle spiller samtidig, tempoet er kjapt, og et spill tar bare 30 minutt, uansett om man er 3 eller 7 spillere. Strategien endrer seg veldig avhengig av antall spillere, og det er både interessant og spennende å se hva slags kort du får, hva slags ressurser som er tilgjengelige, og hvordan du kan påvirke naboene dine.

Et flott spill, fungerer fint som avslutter på kveldstid, og det trenger ikke stoppe med bare ett spill av gangen. Anbefales!
     - André, Jørpeland


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - 7 Wonders: Armada (engelsk 2nd edition)
Brettspill - 7 Wonders: Armada (engelsk 2nd edition)
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Magic the Gathering - Magic 2020 Core Set  Bundle
Magic the Gathering - Magic 2020 Core Set Bundle
Brettspill - Point Salad
Brettspill - Point Salad
Terning - D10 22mm - Gjennomsiktig Grønn (10 stk)
Terning - D10 22mm - Gjennomsiktig Grønn (10 stk)
Brettspill - Terraforming Mars
Brettspill - Terraforming Mars
Brettspill - Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island (Portal Games Second Edition)
Brettspill - Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island (Portal Games Second Edition)
Brettspill - Azul (norsk)
Brettspill - Azul (norsk)
Brettspill - Patchwork
Brettspill - Patchwork
Brettspill - Diamant (norsk)
Brettspill - Diamant (norsk)
Brettspill - Stone Age (engelsk)
Brettspill - Stone Age (engelsk)
Brettspill - T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons
Brettspill - T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons
Utvalgte varer
Siste nytt
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]