SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Firefly: The Game  
0 på lager - Utgått


Antall spillere1-4
Alder 13+
Spilletid2 timer

Players begin with a ship, and travel from planet to planet, hiring crew, purchasing ship upgrades, and picking up cargo to deliver (jobs) all in the form of cards. Some crew and cargo are illegal, and can be confiscated if your ship is boarded by an alliance vessel. Travelling from planet to planet requires turning over "full burn" cards, one for each space moved. Most do nothing, but you can also encounter an Alliance ship, have a breakdown, or even run into Reavers. Completing jobs gets you cash. First player to complete the story goals wins.

In Firefly: The Game – based on the popular Firefly television series created by Joss Whedon – players captain their own Firefly-class transport ship, traveling the 'Verse with a handpicked crew of fighters, mechanics and other travelers. As a captain desperate for work, players are compelled to take on any job — so long as it pays. Double-dealing employers, heavy-handed Alliance patrols, and marauding Reavers are all in a day's work for a ship's captain at the edge of the 'Verse. Firefly: The Game is a high-end thematic tabletop boardgame from Gale Force Nine (GF9) and the first in a series of tabletop hobby board games and miniatures games from GF9 set in the Firefly Universe.

Spillet er på engelsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Firefly: The Game (nyeste omtale øverst):

 Vi kjøpte spillet kun pga at vi liker serien spillet er basert på. Vi hadde egentlig ingen erfaring med denne typen avanserte spill ( har tidligere gått mest i Ticket to Ride o.l). Så vi var nok litt usikre på hvordan det skulle gå. Vi har vel spillt det ett års tid og har klokka inn mange mange timer foran brettet, alle påbyggingspakker er innkjøpt og man kan trygt si at vi er hekta. Spillet er ikke vanskelig, reglene er for det meste greie og forholde seg til, det som er ulart er det bare å google opp så får man svar. Det er mange scenario å velge i så intet spill er likt. Der er og en god del "fanmade" scenario så mye som kan gjøres ulikt fra gang til gang. Ett spill jeg absolutt anbefaler :)

K
     - Kolbein, Orkanger

 Dette er et veldig bra brettspill. Kanskje litt vel mye referanser for personer som ikke har sett serien (og filmen) flere ganger.

Kort sagt består spillet av å flytte en Firefly rundt i flere forskjellige solsystemer, leie seg crew og fullføre jobber. I tillegg så har hver runde et større oppdrag som må fullføres for å vinne.

Underveis må man utføre forskjellige events mens man flyr, samt utføre såkalte "misbehaves" for å fullføre forskjellige jobber. Disse består i hovedsak av tre forskjellige typer skilltests der crewets skill legges sammen med terningverdi og så får man en effekt avhengig av total verdi.

Etter tre runder kan jeg si at det er veldig mange måter å spille på og det kommer an på hvilket goal man velger hvilken som er best. Spillet er også bra balansert med tanke på risk vs reward og virker ikke som om en spiller kan bli altfor mye sterkere enn de andre.

Anbefales absolutt for fans av Firefly, og for alle andre anbefales det å bli fan og så skaffe spillet.
     - Anders Dahl, Trondheim

 Et rupert drop-off and deliver spill stat i et sci-fi univers. Ikke hvilket som helst univers, men du setter deg inn i rollen som en av kapteinene som reiser rundt i Joss Whedon fantastiske Fireflyunivers.

Spillet har flere forskjellige mål som man velger før spillet begynner, også for "solo-play". Med førstegangsspillere kan det være tidskrevende, men ofte med mye moro. Med erfaring tar et game sjelden mer enn 2-3 timer (litt avhenging av antall spillere)

Skaff deg et crew, enten bruk tid på å let etter kjente fjes eller ta med flest mulig foskjellige folk med forskjellige egenskaper. For keywords er viktig her.

Det neste du gjør er en jobb eller to, før du oppgraderer skipet og/eller skaffer utstyr til folket ditt. Gjør crewet bedre. Men pass på, det kan hende de ikke liker dine avgjørelser og da kan de forlate deg, eller ettersøkte kan bli tatt av The Alliance, eller enda værre, Reavers kan komme om bord og man må kjempe med nebb og klør.

Å gjøre jobber er heller ikke bare en lek. Hvis man ønsker større utbytte, må man satse endel også. Å gjøre jobber for The Alliance kreves ikke mye og de betaler heller ikke så godt, men det kan være lettjente penger i begynnelsen, og hvis man får fordeler ved å være "solid" med Harken (handle fuel, gjøre jobber for ham, og unngå visse hendelser når man flyr.) Men å forhandle med Niska kan være veldlig lukrativt, men det kan også koste deg ekstra mannskap og man må ofte "misbehave" opptil flere ganger for å gjennomføre jobben. Badger, Patience of Amnon Dul tilbyr jobber som er litt mellom disse. Finn din nisje.

Hvordan du komponerer ditt mannskap, skip og utstyr, hvilke jobber du velger å gjøre, hvordan du bruker mulighetene motspillerne gir deg, skaper en unik spillopplevelse hver gang. Og med både terningkast og korttrekking så er tilfeldighetsfaktoren også sterkt tilstede.

Grunnspillet kan mangle spiller-interaksjon, men utgiverne har planlagt åtte utvidelser og to har allerede blitt annonsert hvorav en later til å skape mye mer spiller mot/etter spiller situasjoner. Jeg glered meg meget mye til å se hvordan dette blir, for spillet har uante utvidelsesmuligheter og jeg gleder meg til å se hvordan dette går. Selv har jeg allerede justert litt da jeg har fått tak i et promo-skip som er hakket bedre enn de vanlige. Her har jeg fikset med at spiller med dette skipet har redusert startkapital.

Hvis dere har muligheten til å prøve det er sjansen stor for at man kjøper det. Hvis man liker Firefly-serien er dette nesten som å leve ut fantasien om reise rundt i en Firefly-class transport ship og handle med tvilsomme kjente karakterer, verve "Jayne2 OG få med "Vera" samt noen "Grenades" for å gjøre oppdrag på den måten man burde gjort det. Og man møter risikoen ved å leie Briget/Saffron/Yolanda gjennom en enkel og moro spillmekanikk.

Find a crew, find a job, keep flying… ;)
     - Jahn Roger Pedersen, Verdal
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Brettspill - Pandemic (norsk)
Brettspill - Pandemic (norsk)
Lynlåspose - 7x10 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 7x10 cm uten skrivefelt (100 stk)
Palett - Hvit plast, rund
Palett - Hvit plast, rund
Lynlåspose - 8x12 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 8x12 cm uten skrivefelt (100 stk)
Army Painter - Wet Palette Hydro Pack (refill)
Army Painter - Wet Palette Hydro Pack (refill)
Pensel - Army Painter - Masterclass Drybrush Set
Pensel - Army Painter - Masterclass Drybrush Set
Gratis Reaper figur ved kjøp av Rollespillbøker eller maling! (max 1 per bestilling)
Gratis Reaper figur ved kjøp av Rollespillbøker eller maling! (max 1 per bestilling)
Army Painter - Mixing Balls
Army Painter - Mixing Balls
Brettspill - Railroad Ink: Deep Blue Edition (norsk)
Brettspill - Railroad Ink: Deep Blue Edition (norsk)
Lynlåspose - 10x15 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 10x15 cm uten skrivefelt (100 stk)
Utvalgte varer
Siste nytt
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]