Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 
Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Modern Classics Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Lagerrydding brettspill
  Lagerrydding kortspill
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Pandemic (engelsk)  Kr 299,00
Kr 349,00 
Du sparer: Kr 50,00 (14%)
Minst 2 på lager i Norge

Antall spillere2-4
Alder 10+
Spilletid45-60 min
Terningkast 6 i AftenbladetAftenbladet

In Pandemic, several virulent diseases have broken out simultaneously all over the world! The players are diseasefighting specialists whose mission is to treat disease hotspots while researching cures for each of four plagues before they get out of hand.

The game board depicts several major population centres on Earth. On each turn, a player can use up to four actions to travel between cities, treat infected populaces, discover a cure, or build a research station. A deck of cards provides the players with these abilities, but sprinkled throughout this deck are Epidemic! cards that accelerate and intensify the diseases' activity. A second, separate deck of cards controls the "normal" spread of the infections.

Taking a unique role within the team, players must plan their strategy to mesh with their specialists' strengths in order to conquer the diseases. The diseases are spreading quickly and time is running out. If one or more diseases spreads beyond recovery or if too much time elapses, then players all lose. If they cure the four diseases, they all win!

Includes two new characters: the Contingency Planner and the Quarantine Specialist.

Spillet er på engelsk.
Vinner av Guldbrikken 2015 Juryens Specialpris.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Pandemic (engelsk) (nyeste omtale øverst):

 Pandemic er et samarbeidsspill der det er om å gjøre å unngå pandemi i verden.

Mekanikken er lik bl.a. Den forbudte Øya, men dette spillet er bedre da temaet passer bedre til mekanikken og det er litt mer å spille på.

Et godt spill der tempoet gradvis øker utover spillet etterhvert som epidemiene øker.
     - Edgar, Levanger

 Jeg har tidligere skrevet en omtale av Pandemic hvor jeg gav det 4/5 stjerner. Siden da har spillet kun vokst på meg, og er nå mitt absolutte favorittspill. Kort fortalt er Pandemic det reneste og mest strømlinjeforma samarbeidsspillet som allikevel byr på store utfordringer, kan ekspanderes i et utall forskjellige måter (med expansions) og som alle, både nybegynnere og rutinerte spillere, ser ut til å like.

Pandemic er fantastisk!
     - Vegard, Drammen

 Dette er et kjempespill. Var lett å sette seg inn i og det skaper masse engasjement blant spillerne. Har hatt med folk som ikke er så veldig glad i brettspill som har blit helt fortryllet.

Veldig morsomt at en kan diskutere og legge taktikk sammen, i stedet for å gjøre alt tenking selv. Det gjør også at en kan være med å spille hele tiden, uten mye passiv tid.
     - Jon, SANDNES

 Supert kooperativt brettspill!

Reglene er relativt enkle å sette seg inn i, selv for nye spillere, men det må fremdeles tenkes litt strategisk for å ha sjansen til å vinne. En av mine definitive favoritter når det kommer til litt "lettere" samarbeidsspill.

Basisspillet er kanon i seg selv, men hvis du vil ha en enda mer utfordrende opplevelse så anbefaler jeg On The Brink-ekpasjonen, som introduserer bl.a. enda en sykdom å bekjempe, samt spesialkort som gjør epidemiene litt mer uforutsigbare.
     - Vidar, Avaldsnes

 Oooh jeg elsker det! Reglene er enkle og spillet tar mindre enn 1 time, så det kan spilles flere ganger i løpet av en kveld. Vanskelighetsnivået kan justeres: jeg foretrekker "vanvittig vanskelig", som er ekstremt utfordrende! Riktig planlegging er sentralt, hver eneste handling kan være avgjørende.
Siden det er et samarbeidsspill, kan det bli en som vil ta alle beslutninger: når det skjer, bare gjør akkurat det motsatte og etter hvert lærer ham/henne å holde kjeft :)
     - Lorenzo, Trondheim

 Fint samarbeidspill med enkle regler. Godt likt av mange. Ganske høy vanskegrad. Passer best for grupper der alle kan reglene. Nye spillere blir ofte hengende på slep i diskusjoner om hva som er den beste strategien i kampen mot sykdommene og epidemiene.
     - Rune, Husnes

 Veldig bra spill som krever at en samarbeider og planlegger trekkene sine best mulig med det en har av ressurser før tiden løper ut for jordens befolkning.

Spillet går ut på å kurere fire sykdommer som herjer. Epidemier bryter ut i tide og utide, som har det med å stikke kjepper i hjula for selv de best lagte planer.

Basisreglene er ikke vanskelige, og det følger med kort til hver spiller som forteller i korthet hva en kan gjøre og når. Oppsettet tar ca 10 minutter når en har kommet litt inn i det, dog noe lenger første gangen. ;)

Det blir ikke helt likt to ganger, så dette er et spill du kan ha glede av lenge.

Dette er et av de spillene som kan tapes på mange måter, fremfor å vinnes.
Med litt strategi, en posjon flaks og godt, gammeldags samarbeid, så kanskje dere klarer å redde menneskeligheten?
     - Reidun, Drammen

 Fantastisk samarbeidsspill.
Dette ble fort en favoritt og er ett spill alle vil like.
Spillet er lett å lære da man kan spille med åpne kort siden man samarbeider for å vinne.
Spillet er på engelsk men det er veldig lite tekst.
     - kenneth, kløfta

 I 2nd edition ble de første produserte eskene av dette spillet sendt ut med en designfeil på spillebrettet, streken som skal være mellom Sør Amerika og Afrika (San Paulo – Lagos) var plutselig borte.
Om du skulle tilfeldigvis få et spillebrett uten denne streken kan du kontakte Z-man games og få tilsendt et nytt brett uten ekstra kostnad, eller du kan tegne på en strek der selv om utseende ikke er så viktig for deg, poenget er at det skal være en linje mellom de byene og den er faktisk ganske viktig for spillet blir lettere uten den.
     - Ole Kristian, Vågå

 Spillet er veldig bra! Dets styrke er at premisset er lettfattelig, mens det gir en stor utfordring. Siden dette er et sammarbeidspill, så er spillets enkle mekanikk, og rett frem regler, noe som gjør det uvanlig, da mange sammarbeidspill kan fort bli veldig kompliserte.

Dette spillet burde vært oversatt til norsk, fordi det egner seg gret for barn i barneskolealder, men kan være vanskelig hvis man ikke kan lese engelsk.

For drevne brettspillere, eller familier som vil ha noe mer utfordrende enn Monopol, så er Pandemic et bra kjøp!
     - frank, kristiansand

 Pandemic er et av verdens mest populære samarbeidsspill, og etter selv å ha spilt det forstår jeg godt hvorfor. Det spilles veldig raskt, reglene er forståelige og den potensielle utfordringen er enorm (faktisk kan man selv velge vanskelighetsgrad, men alle som liker brettspill er vel enige i at samarbeidsspill helst bør være så vanskelige som mulig).

Pandemic gir mye spillglede for pengene!
     - Vegard, Drammen

 Pandemic er et samarbeidsspill der deltakerne skal samarbeide mot spillets utvikling. Her er det kampen mot sykdommer som gjelder. Spillerne skal finne kurer mot 4 sykdommer og utrydde dem før det blir pandemi. Spillerne diskuterer gjennom hele spillet hvilke trekk de skal gjøre for å kunne nå målet. Spillet kan spilles på forskjellige vansklighetsgrader og det er fint.

Spillet er veldig morsomt, og jeg liker veldig godt denne typen samarbeidsspill. Anbefales
     - KasKus, Levanger

 Verden er full av sykdommer, og av og til så skalerer det ut litt for mye. Det finnes krisemaksimering, men i dette spillet er det slettes ingen overdrivelse. De 4 sykdommene man kommer over her er så dødelige at hele verdens befolknings liv står i spill. Sykdommene har ingen navn, men man trenger ikke vite det for å spille det. Du og dine kolleger / spillepartnere må sammen bekjempe sykdommen, men tiden går imot dere, og sykdommene sprer seg fortere enn vinden.

Hver spiller er en forskningsmann som kan reise rundt i verden og kurere små grupper med sykdommer. Men sykdommen vil spre seg fortere enn man klarer å kurere, og den enste måten å beseire dem på er å finne en vaksine, og stanse utbredelsen før det blir for sent. En runde består av 4 handlinger, og på dem kan man reise rundt, gi forskning til andre spillere, bygge forskningsstasjoner, kurere pasienter og til slutt - hvis man er heldig - finne en vaksine.

Et dystert tema, men det er et tema som de fleste kan godta, for det er virkelig. Handlingene man kan foreta seg er logiske, og det mangler ikke på løsninger etter hvert som man spiller. Men det å finne den riktige løsningen, det er problemet. Man må samarbeide for å vinne, ellers går det rett vest. Og samarbeidet består av å snakke litt vagt om hvilke kort man har på hånd, og forflytte seg der man tror det er lurest at man befinner seg.

Spillet er vanskelig, det skal jeg ikke legge skjul på. Det finnes flere nivåer med vanskelighetsgrader, men selv det enkleste kan være en utfordring hvis man spiller med nye grupper mennesker.
     - André, Tau

 Spennende samarbeidsspill! Har prøvd dette to ganger, men det lovet veldig bra. Dette er et samarbeidsspill som setter gruppa på prøve. Litt avhengig av at spillerne klarer å ta beslutning i fellesskap, og at hver enkelt har siste ordet for sine handlinger. en "sjef" ødelegger mye av moroa (og utfordringen) ved spillet.
     - Helge, Trondheim


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Castle Panic
Brettspill - Castle Panic
Brettspill - Mysterium (norsk)
Brettspill - Mysterium (norsk)
Kortspill - Exploding Kittens (engelsk)
Kortspill - Exploding Kittens (engelsk)
Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Monopol Lord of the Rings Trilogy Edition
Brettspill - Monopol Lord of the Rings Trilogy Edition
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Honor & Duty
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Honor & Duty
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Urban Structures
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Urban Structures
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - 2nd Story
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - 2nd Story
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Dangerous Waters
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Dangerous Waters
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue - Extreme Danger
Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Brettspill - Scythe
Brettspill - Scythe
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Pandemic (engelsk) Brettspill - Pandemic (engelsk)
Kr 299,00
Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (engelsk) - Årets Familiespill 2015 Brettspill - Takenoko (engelsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 375,00 Kjøp nå 

Brettspill - Mysterium (norsk) Brettspill - Mysterium (norsk)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ticket to Ride (USA) Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dixit (norsk) Brettspill - Dixit (norsk)
Kr 239,00 Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015 Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 319,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dixit (engelsk) Brettspill - Dixit (engelsk)
Kr 295,00 Kjøp nå 

Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia) Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk) Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk)
Kr 205,00 Kjøp nå 

Brettspill - Splendor (norsk) Brettspill - Splendor (norsk)
Kr 249,00 Kjøp nå 

Siste produkter
Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015  Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015
Kr 169,00 Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015  Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 319,00 Kjøp nå 

Brettspill - Mysterium (norsk)  Brettspill - Mysterium (norsk)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - 7 Wonders (norsk)  Brettspill - 7 Wonders (norsk)
Kr 279,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ticket to Ride (USA)  Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - 7 Wonders (engelsk)  Brettspill - 7 Wonders (engelsk)
Kr 399,00 Kjøp nå 

Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk)  Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk)
Kr 205,00 Kjøp nå 

Brettspill - Pandemic (engelsk)  Brettspill - Pandemic (engelsk)
Kr 299,00 Kjøp nå 

Brettspill - Splendor (norsk)  Brettspill - Splendor (norsk)
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015  Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015
Kr 139,00 Kjøp nå 

Brettspill - King of Tokyo (norsk)  Brettspill - King of Tokyo (norsk)
Kr 269,00 Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (engelsk) - Årets Familiespill 2015  Brettspill - Takenoko (engelsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 375,00 Kjøp nå 

Brettspill - Agricola: Family Edition (norsk)  Brettspill - Agricola: Family Edition (norsk)
Kr 285,00 Kjøp nå 

Brettspill - Tsuro (norsk)  Brettspill - Tsuro (norsk)
Kr 269,00 Kjøp nå 

Brettspill - Flick 'em Up! (norsk, plastutgave)  Brettspill - Flick 'em Up! (norsk, plastutgave)
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - King of Tokyo (2nd edition engelsk)  Brettspill - King of Tokyo (2nd edition engelsk)
Kr 399,00 Kjøp nå 

Brettspill - Splendor (engelsk)  Brettspill - Splendor (engelsk)
Kr 239,00 Kjøp nå 

Brettspill - Mysterium (engelsk)  Brettspill - Mysterium (engelsk)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dixit (engelsk)  Brettspill - Dixit (engelsk)
Kr 295,00 Kjøp nå 

Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)  Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo