Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Strategi Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
    Agricola
    Cosmic Encounter
    Descent
    Dice Masters
    Galaxy Trucker
    Mage Wars
    Pandemic
    Power Grid
    Quarriors
    Shadows of Brimstone
    Small World
    Star Wars Imperial Assault
    Super Dungeon Explore
    Thunderstone
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition  Kr 489,00
Kr 659,00 
Du sparer: Kr 170,00 (26%)
2 på lager

Antall spillere3-6
Alder 14+
Spilletid2-4 timer

“The Iron Throne is mine by rights. All those who deny that are my foes.” - Stannis Baratheon

“The whole of the realm denies it, brother. Old men deny it with their death rattle, and unborn children deny it in their mothers’ wombs. They deny it in Dorne and they deny it on the Wall. No one wants you for their king... You may well have the better claim, but I have the larger army.” - Renly Baratheon

The newly updated version of this popular title offers a number of enhancements, while preserving the tense battle of military and diplomatic superiority that has become a favorite of thousands of hobby gamers.

Based on George R. R. Martin’s bestselling A Song of Ice and Fire novels, this internationally beloved game places players in charge of the six Great Houses of Westeros, where they must unseat the other Houses and claim sole dominance over a continent shattered by war and political upheaval. By mustering and sustaining massive armies, conquering territory, vying for power, and forming fragile alliances, each player will aim to ultimately control the most castles and strongholds, affirming him as the peoples’ chosen leader and rightful king. You’ll need aid on your path, but be careful in whom you place your trust...

The updated second edition brings a host of enhancements to your A Game of Thrones experience. It includes elements from the A Clash of Kings and A Storm of Swords expansions, including ports, garrisons, Wildling cards, and Siege engines, while introducing welcome new innovations like player screens and Tides of Battle cards. This, along with updated graphics and a clarified ruleset, means the time has never been better to take control of Westeros.

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition (nyeste omtale øverst):

 "Game of Thrones" er et omfattende strategispill, der de ulike spillerne kontrollerer ett av husene fra bok-/tv-serien. Det er mer et "area control"-spill enn et rett-frem krigsspill. Spillerne må både kjempe mot hverandre, men også samarbeide for å stagge wildlings-angrep. Spillet legger også opp til alliansedannelser mellom spillerne. Disse spillmekanikkene er med på å bygge opp under temaet til spillet. Stemningen fra serien gjenskapes på en veldig god måte. Etter min mening er dette en av spillets største styrker.

Spillerne legger ut ordre-tokens i de områdene som de kontrollerer på starten av hver runde. Disse legges ut med ordresiden ned, slik at de andre spillerne ikke vet hva du planlegger før alle snur sine ordre-tokens samtidig. Dette systemet fungerer også utmerket.

Vær forberedt på at spillet legger beslag på både mye bordplass og mye tid. Det tar fort hele kvelden å spille en omgang. Dette trekker ned for meg, fordi jeg er ikke så veldig glad i lange spill som samtidig har player elimination. Du kan risikere å bli eliminert fra spillet tidlig og da er det jo litt kjedelig å bare sitte der hvis de andre holder på i 2-3 timer til, før de er ferdige.

Det er også mange regler å holde styr på. Jeg ville ikke anbefalt spillet for folk som er helt ferske med brettspill. Du bør også være av typen som ikke tar det personlig om en av de andre spillerne dolker deg i ryggen i løpet av spillets gang.
     - Niels, OSLO

 Et par advarsler om dette spillet. Got er ikke et spill som er enkelt å lære seg. Det inneholder mange små ting en må passe på hver runde i spillet.
Den beste måten å lære seg dette spillet på er å få noen som har spilt det flere ganger til å lære seg det.

I tillegg så er Got et veldig langt spill. Her må en sette av hele spillekvelde for å komme gjennom det. Å ofte kan en måtte avslutte spillet før en en ferdig med det.

Got er ikke et spill for alle. Men hvis du har godt med tid og venner som er tålmodige og ganske drevene når det kommer til bretspell og regler. Så kan dette være et bra spill for dere.
     - Runar, Røros

 Dette er et av de beste strategiske brettspillene jeg har vert borti.
Spillet kombinerer din strategiske styrke med din overtalelsevne og påvirkningsevne.
Dette gjør at flaks har veldig liten påvirkning i spillet.
Jeg har spilt dette spillet utallige ganger de siste årene og går aldri lei!
Dette spillet er aldri likt! Jeg elsker det!
Det skal sies at det kanskje er litt ubalansert med 4 og 5 spillere, men dette kan lett kontres med å bytte ut Grayjoy med Tyrell! :p
Dersom du liker strategispill og kanskje er lei av at kompisen din slåt deg i risk fordi han bare kaster 5 & 6 er dette spillet for deg!
(Det er ikke et must å ha sett eller like Game of Thrones-Serien for å spille. Det blir mer interessant for fans, men kan fint spilles uten å ha hørt om GoT)
     - Jonas, Bardufoss

 Meget meget bra spill!
Spillet kan se veldig avansert ut. Men er egentlig veldig lett, du kommer fort inn i hvordan alt fungerer. Problemet kan jo være å få nye folk til å være med å spille da førsteinntrykket kan være at wow dette så stress ut!

Bare husk å bli enige om at det som skjer i spillet skjer kun i spillet. Hadde noen kompiser som nesten ikke kunne snakke ilag etterpå pga ting som skjedde i spillet. Ikke det beste spillet for veldig dårlige tapere! :)
     - Roy, Hommersåk

 Avansert strategi som er enkelt å komme igang med, men vanskelig å mestra.
Fordelen med å læra reglane er at det er masse gode youtube videoer for reglane, så før vårt første spel, såg alle den.
Me kom raskt igang med 5 stykker og det blei ein knepen seier til Stark. Det går igjen at det er små marginar for å vinne og tape. Men det er lite flaks involvert. Combat kan kanskje vera forutsigbart, heldigvis med 2nd edition, trekker kvar spelar eit ekstra "Clash of Kings" kort, som gir forskjellige små fordelar. Her er det bare å samlast å kome igang.
Eit framifrå godt brettspel!
     - Sondre, Stord

 Fantastisk morsomt spill. Dette er et spill som er lett å lære, men vanskelig å mestre. Ingen kompliserte regler eller småting som man må huske på. Derimot er den taktiske delen av spillet veldig omfattende og involverende.

Alle spillerne legger såkalte "ordre-brikker" på brettet med billedsiden ned. Disse har forskjellige symboler som syboliserer handlinger du vil gjøre. Deretter snur alle spillerne sine brikker slik at alle kan se de. Det vil si at alle må planlegge hele runden sin før første spiller får utføre sine "ordre". Ordrebrikkene med et fakkel-symbol brukes først. Disse brukes til å ta bort en av motspillerens ordrebrikker, for å hindre han/hun i å utføre en av sine ordre. Deretter følger neste ordresymbol osv. Man kan velge mellom å angripe motspillernes brikker, beskytte seg selv eller bare flytte brikkene sine rundt på kartet for å ta over landområder. Vinneren er den som har kontroll over flest landområder med bilde av en borg etter 10 runder.

I tillegg til dette, skal man innimellom stemme over hvem som får være først neste runde, hvem som får ekstra styrke i alle kamper, og hvem som får bytte ut en av sine ordre etter at spillerne har vist frem sine ordre.

Et spennende spill som er lett å forstå, men inneholder nok taktisk tenkning til at det aldri blir kjedelig eller forutsigbart. Anbefales på det sterkeste!
     - Tomas, Sandefjord


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Valletta
Brettspill - Valletta
Brettspill - Jaipur (engelsk)
Brettspill - Jaipur (engelsk)
Brettspill - Troyes
Brettspill - Troyes
Brettspill - The Ladies of Troyes
Brettspill - The Ladies of Troyes
Brettspill - A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition) - Mother of Dragons
Brettspill - A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition) - Mother of Dragons
Arkham Horror the Card Game LCG - Deluxe Expansion 4: The Circle Undone
Arkham Horror the Card Game LCG - Deluxe Expansion 4: The Circle Undone
Arkham Horror the Card Game LCG - Return to the Dunwich Legacy
Arkham Horror the Card Game LCG - Return to the Dunwich Legacy
Brettspill - KeyForge: Call of the Archons
Brettspill - KeyForge: Call of the Archons
Brettspill - Arkham Horror (Third Edition)
Brettspill - Arkham Horror (Third Edition)
Brettspill - EXIT: The Game - The Abandoned Cabin (engelsk)
Brettspill - EXIT: The Game - The Abandoned Cabin (engelsk)
Brettspill - Axis & Allies - 1941
Brettspill - Axis & Allies - 1941
A Game of Thrones LCG The Card Game Second Edition
A Game of Thrones LCG The Card Game Second Edition
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Descent: Journeys in the Dark (Second Edition) - Dark Elements Brettspill - Descent: Journeys in the Dark (Second Edition) - Dark Elements
Kr 69,00
Kjøp nå 

Brettspill - Splendor (norsk) Brettspill - Splendor (norsk)
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ca$h 'n Guns (Second Edition): Team Spirit Brettspill - Ca$h 'n Guns (Second Edition): Team Spirit
Kr 79,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ashes: The Boy Among Wolves Brettspill - Ashes: The Boy Among Wolves
Kr 59,00 Kjøp nå 

Brettspill - Megaland Brettspill - Megaland
Kr 259,00 Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015 Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 319,00  

Brettspill - Castle Panic: The Dark Titan Brettspill - Castle Panic: The Dark Titan
Kr 49,00 Kjøp nå 

Brettspill - Gloomhaven (Retail Version) *** SVÆRT BEGRENSET ANTALL *** Brettspill - Gloomhaven (Retail Version) *** SVÆRT BEGRENSET ANTALL ***
Kr 1299,00  

Brettspill - Crown of Emara Brettspill - Crown of Emara
Kr 449,00 Kjøp nå 

Brettspill - 7 Wonders (norsk) Brettspill - 7 Wonders (norsk)
Kr 279,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Siste produkter
Brettspill - Mage Wars Academy: Necromancer Expansion  Brettspill - Mage Wars Academy: Necromancer Expansion
Kr 209,00 Kjøp nå 

Brettspill - Pandemic: Rapid Response  Brettspill - Pandemic: Rapid Response
 

Brettspill - Race for the Chinese Zodiac: Cat  Brettspill - Race for the Chinese Zodiac: Cat
Kr 59,00 

Brettspill - Race for the Chinese Zodiac  Brettspill - Race for the Chinese Zodiac
Kr 439,00 

Brettspill - Dead Man's Cabal  Brettspill - Dead Man's Cabal
Kr 579,00 

Brettspill - Arraial  Brettspill - Arraial
Kr 529,00 

Brettspill - Visitor in Blackwood Grove  Brettspill - Visitor in Blackwood Grove
Kr 219,00 

Brettspill - Campy Creatures 2nd Edition  Brettspill - Campy Creatures 2nd Edition
Kr 289,00 

Brettspill - Village Pillage  Brettspill - Village Pillage
Kr 229,00 

Brettspill - Quartermaster General 2n Edition  Brettspill - Quartermaster General 2n Edition
Kr 579,00 

Brettspill - Nevada City  Brettspill - Nevada City
Kr 169,00 

Brettspill - Caravan  Brettspill - Caravan
Kr 429,00 

Brettspill - Machi Koro Harbor + Millionaire's Row  Brettspill - Machi Koro Harbor + Millionaire's Row
Kr 349,00 

Brettspill - Star Realms: Frontiers  Brettspill - Star Realms: Frontiers
Kr 209,00 Kjøp nå 

Brettspill - Race for the Galaxy Utvidelse - Rebel vs Imperium  Brettspill - Race for the Galaxy Utvidelse - Rebel vs Imperium
Kr 189,00 Kjøp nå 

Brettspill - Chronicles of Crime: Noir  Brettspill - Chronicles of Crime: Noir
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - Mysterium (norsk)  Brettspill - Mysterium (norsk)
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - XCOM: The Board Game - Evolution  Brettspill - XCOM: The Board Game - Evolution
Kr 219,00 Kjøp nå 

Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Captain Terro Villain Pack  Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Captain Terro Villain Pack
Kr 199,00 Kjøp nå 

Brettspill - Noctiluca  Brettspill - Noctiluca
Kr 329,00 Kjøp nå 

Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo