SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Diamant (engelsk)  Kr 205,00
Kr 289,00 
Du sparer: Kr 84,00 (29%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere3-8
Alder 8+
Spilletid30 minDiamant is a quick, fun game of push-your-luck. Players venture down mine shafts by turning up cards from a deck, sharing the gems they find on the way down. Before the next card is turned up, you have the chance to leave the mine and stash your finds, including any gems you get on the way out.

Why would you leave? Because the deck also contains hazards: scorpions, snakes, poison gases, explosions and rockfalls. When a duplicate hazard turns up (such as a second scorpion), anyone left in the shaft has to flee for safety and loses all the gems they got this turn. The trick is, the more players that leave, the bigger your share in the next card will be.

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Diamant (engelsk) (nyeste omtale øverst):

 Diamanter er en jentes beste venn, sies det. I dette spillet må jeg si at det er gutters beste venn også!

I dette spillet skal man grave gruver og lete etter diamanter. Man legger et gruvekort frem, og dette kan enten være diamanter eller starten på en ulykke. Hvis det er diamanter fordeles diamantene hver spillers lomme, og resten legges igjen på kortet. Nå har man sjans til å stikke ut av hula. Dette valget gjøres på likt med de andre spillerne. Alle som velger å stikke får diamantene fra lommen sin og det som ligger igjen på kortet inn i skattekisten sin, og er berget for resten av runden. Om man ikke er alene om å stikke, må diamantene fordeles blant disse spillerne.

Så kan man velge å grave dypere. De som stikker må vente til neste runde. De som graver dypere har færre spillere å fordele diamanter på, men det er større sjanse for at det hender en ulykke. Det handler om å ha is i magen og gjøre det de andre spillerne ikke gjør. Man vil helst slippe å dele diamanter, og man vil i hvertfall slippe uhell. Skjer det et uhell, mister man alle diamanter som ikke ligger i skattekisten sin.

For å gjøre handlingen alene, handler det om å psyke ut de andre spillerne, prøve seg på bløffing og håpe at de gjør det du vil. Det skjer sjeldent, men det er moro. Spenningen som kommer for hvert kort som dukker opp øker og øker jo dypere man går. Hvor lenge tør man bli, hvor dypt tør man grave, og hvor mye er man villig til å dele med seg? Dette foregår i 5 runder, og en runde varer helt til en ulykke oppstår.

Fanastisk godt spill, egner seg best for 4 spillere eller fler. Jo flere, jo bedre, da det er liten venting for de som blir tidlig ferdig, og det er moro å følge med på de som blir igjen i gruva.
     - André, Jørpeland
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Atlantis Rising (second edition)
Brettspill - Atlantis Rising (second edition)
Brettspill - Yggdrasil Chronicles
Brettspill - Yggdrasil Chronicles
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 59x92mm LARGE "Euro Large" 100stk  (Passer f.eks. Dominion, Agricola)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 59x92mm LARGE "Euro Large" 100stk (Passer f.eks. Dominion, Agricola)
Brettspill - Underwater Cities
Brettspill - Underwater Cities
Lynlåspose - 12x18 cm med skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 12x18 cm med skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 10x15 cm med skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 10x15 cm med skrivefelt (100 stk)
Magic the Gathering - Guilds of Ravnica  Booster
Magic the Gathering - Guilds of Ravnica Booster
Kortspill - Incan Gold
Kortspill - Incan Gold
Kortspill - Biblios
Kortspill - Biblios
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Brettspill - Unlock! 2: Mystery Adventures
Brettspill - Unlock! 2: Mystery Adventures
Arkham Horror the Card Game LCG - The Dunwich Legacy #5: Where Doom Awaits
Arkham Horror the Card Game LCG - The Dunwich Legacy #5: Where Doom Awaits
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]