SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Triominos  Kr 179,00
Kr 249,00 
Du sparer: Kr 70,00 (28%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere1-4
Alder 6+
Spilletid20 min

En variant av Domino, men med en ekstra dimensjon. På grunn av du bygger med trekanter kan du nå bygge i tre retninger istedenfor bare to.

Et spill som krever innsikt, strategi og logikk.

Innhold: 56 brikker i plast, 4 brikkeholdere, norske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Triominos (nyeste omtale øverst):

 Det er så godt å oppleve en prosess, fra og med bestilling og til og med varelevering, som er så stømlinjeformet som i dette tilfellet. Jeg handler veldig få ganger på internett men forstår selvsagt at det meste av ordrebehandlingen skjer ved hjelp av dataprogrammer, men likevel. Det er tross alt mennesker som styrer systemet og står for det fysiske arbeidet. Jeg er meget tilfreds med innkjøpet av Triominos De Lux og forsendelsesinformasjonen.

Kvaliteten på brikkene er den samme fine som på kvalitets-domino-sett. Gode, tunge brikker.

Det eneste jeg stusset på er spillereglenes pkt. 2 der det beskrives fordelingen av brikkene til spillerne med tallsiden opp. Det vil jo favorisere de med «fotografisk» hukommelse og kanskje også være kime til krangling/slåssing når spillerne skal krafse til seg brikkene. Personlig vil jeg endre våre interne spilleregler tilsvarende reglene i domino, altså med baksiden opp. Det er derfor brikkene er utstyr med den sentrale messingknappen som medvirker til at blandeprosessen av brikkene blir mest mulig tilfeldig og uoversiktlig. Men, hver sin smak!
     - Jozsef Ferenc, Asker

 Var hos noen venner og spilte dette spillet. Kjempemorsom og man må bruke hue litt. Måtte bare ha det. Monica
     - Monica, Porsgrunn

 Spill som engasjerer gamle som unge. Ingen omgang blir lik og vanskelighetsgraden kan legges både høy og lav. Man kan spille så kort og så langt en vil selv. Må ikke spille opp alle brikkene for å få en vinner. to personer eller man kan spille flere eller lag mot hverandre. Bare fantasien setter grenser. Trenger ikke følge reglene slavisk for å få spillet til å fungere.
     - Ester, vevelstad

 Prøvde dette spillet da vi var på besøk hos noen som hadde det. Måtte skynde meg å bestille et selv. Synes spillet er kjempe morsomt. Her får man virkelig brukt hodet. Mye morsommere enn vanlig domino.
     - Ann Cathrin Rosenberg, Arneberg


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Fungi (oks Morels)
Kortspill - Fungi (oks Morels)
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006
Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006
Brettspill - Monopol (norsk)
Brettspill - Monopol (norsk)
Kortspill - Skip-Bo
Kortspill - Skip-Bo
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]