Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Familiespill Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Pakketilbud
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
    Dixit
    Jippijaja Quiz
    Jungle Speed
    Rory's Story Cubes
    Scrabble
    Sequence
    Trivial Pursuit
    Yatzy
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006  Kr 349,00
3 på lager

Antall spillere2-5
Alder 8+
Spilletid30-60 min

Fra Edinburghs bratte skrenter til solvarme brygger i Konstantinopel, fra støvete bakgater i Pamplona til en ruvende sentralbanestasjon i Berlin. Ticket to Ride Europe tar deg med ut på et nytt togeventyr, denne gang gjennom Europas storbyer anno 1901.

Ticket to Ride Europe er et eget spill i Ticket to Ride-serien. Moderspillet vant prisen for Årets spill i Europa (Spiel des Jahres), og har siden solgt i hundretusener over hele verden. Spillet er lekkert og spennende, kan læres på 5 minutter, og appellerer både til nye og erfarne spillere.

Innhold:
1 kart over Europa, 240 togvogner, 15 stasjoner, 110 vognkort, 46 bonusbilletter, 5 poengmarkører i tre, 1 norsk regelhefte, 1 adgangskode til Days of Wonder Online

Norske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv. Velkommen skal du være! :)
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006 (nyeste omtale øverst):

 Kjempespennende brettspill som passer hele familien.
     - Anne Cecilie, HOV

 Alle har vel spilt TTR originalen. Dette er meget likt med bare et par nye elementer. Blant annet kan man bygge opp til 3 stasjoner. Disse stasjonen gjør at man kan bruke en toglinje en annen person har lagt. Dette gjør at man slipper å bygge seg lange linjer rundt motspilleren og muligens går glipp av store poengsummer.

Det er også veldig fint å spille i Europa, som er litt nærmere hjemme. Har ikke kjøpt nordic countries, men det gjør jeg nok til Jul. Brettet er veldig stilig og modellert etter Europa sånn det så ut i 1901.

Et problem jeg har med TTR dog, er at jeg ikke skjønner hva man gjør. I starten trodde jeg man bygde togskinner, men dette stemmer jo ikke. Ideen er vel at man reiser med tog som passasjer. Men hvorfor trekker man da bare kort?`Og om man reiser fra en by til en annen skulle man jo teknisk sett ha blitt i den byen toget stoppet i. Nå kan man man jo legge ut vogner på brettet som man vil, bare man har kort. Kanskje er tanken at man bare planlegger ruten til man skal på tur, men da skjønner jeg ikke hva man konkurrer om.
Men bortsett fra at jeg ikke skjønner tematikken i spiller (svaret finnes kanskje på nettet, men jeg liker å plage meg selv med slike spørsmål) setter jeg veldig stor pris på det. Fungerer også veldig godt som 2-spiller.
     - Adrian, Trondheim

 Man merker fort at dette er et prisvinnende spill
Ticket to Ride er lett å lære, er morsomt for alle aldersgrupper å spille, og det har et visst strategisk nivå, så man får litt dybde, og læringspotensial i spillet. Det passer ypperlig til familier eller en vennegjeng som vil ha et enkelt og greit spill. Det har en grei levetid og man blir fort litt småhektet.

Men der spillet er enkelt og lett å lære, begrenser det litt i muligheter (men det føles aldri for lett, og tempoet er veldig fint, det er lite dødtid og mye action).
     - erlend, førde

 Kan bare si meg enig med de andre anmelderne at dette er et toppspill, mer utfordrende og underholdende enn originalen (USA).
     - Anel, Drammen

 Sammen med Nordic Countries er dette min favoritt i Ticket to Ride serien. Kartet er mer utfordrende en USA-kartet fra originalen, og inklusjonen av tuneller og stasjoner gir deg noe nytt å tenke på mens du spiller.
     - Marius, Alta

 Har spilt dette noen ganger nå, og det er et godt gjennomført familiebrettspill. Som andre skriver går rundene fort, og man er hele tiden opptatt med hva man skal gjøre nå slik at det blir liten dødtid. Det er heller ikke så veldig stor sjanse for at man skal begynne å krangle, noe som er et stort pluss på mine familiekvelder.

Har ikke oppdaget noen store svakheter enda, så dette brettspillet kan jeg anbefale!
     - Lars Harald, Moss

 Alan Moon er et navn du bør legge merke til med en gang i likhet med Klaus Teuber. Ticket to Ride tok verden med storm og er et flott introduksjonsspill til brettspillverdenen. Det er lett å lære seg og ganske lett å mestre. Det eneste som er vanskelig er selvsagt å vinne mot motstanderne dine som har akkurat de samme vilkårene for å vinne.

Målet med spillet er å bygge togruter for å oppfylle hemmelige destinasjoner bare du vet om. Du skal kanskje bygge en togbane fra Chicago til New York, eller Miami til Seattle, eller kanskje begge deler! Underveis kan du anskaffe deg flere destinasjoner og få poeng for disse. Men man må være obs på én ting: om du IKKE klarer å lage en bane mellom to byer du har som mål, får du minuspoeng!

I løpet av en runde har man tre valg:
1. trekke nye destinasjonskort.
2. trekke nye vognkort.
3. plassere ut vogner.

Man kan bare utføre én handling per runde, så man må velge med omhu. Skal du vente med å bygge en togbane for å ikke avsløre hva du prøver på, eller skal du kanskje sabotere en annen spiller? Eller du kan jo trekke flere kort for å få fullført en annen rute? Det er flere valg å ta per runde, men plutselig må du kanskje gjøre noe helt annet enn du hadde planlagt.

Spillet er kjappspilt og morsomt, og det er lett å skjønne hvorfor spillet har blitt så populært. Utvidelsen 1910 bidrar virkelig til uvissheten om destinasjonene, og jo flere spillere jo mer moro. Dette anbefales for alle som liker et godt familiespill, og kan spilles med både unge og gamle samtidig. Det er nesten et mesterverk. Men min anbefaling er å anskaffe seg Europa-versjonen, den åpner for mer taktikk. Hvis du bare er 2 eller 3 spillere, så gå for Nordic Countries. Her er det trangt om plassen.

Har du ikke Ticket to Ride i hylla, så slutter du med det, og anskaffer deg dette med en gang!
     - André, Tau

 Ein av mange ting som eg liker med Ticket to Ride er at "runden rundt bordet" går fort, slik at det er lite dødtid. Du må dessutan vere våken til ei kvar tid, for trekka til motspelarane kan vere avgjerande for dine neste trekk. Spelet er nervepirrande, og spenninga aukar mot slutten av spelet. For å vinne spelet må du ha litt flaks, i tillegg til ein god taktikk.

Ticket to Ride slår an i alle settinger, og er ein av favorittane i ei rikhaldig spelhylle!
     - Ingvill, Stranda

 Ett mycket bra spel som skapar interaktion mellan spelarna och stor spänning. Bra blandning mellan strategi, skicklighet och flax. Rekommenderas till alla.
     - Jonas, Trondheim

 Ticket to Ride Europe er det best balanserte av basis-spillene i denne serien.
Stasjonene gjør slik at det ikke gjør så mye at det finnes noen flaskehalser på kartet, og tunnelene skaper et usikkerhetsmoment som gjør spillet ekstra spennende.
Anbefales!
     - Ida, Loddefjord


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Stop Thief!
Brettspill - Stop Thief!
Brettspill - Modern Art
Brettspill - Modern Art
Brettspill - Stone Age (engelsk)
Brettspill - Stone Age (engelsk)
Brettspill - Taj Mahal (2018)
Brettspill - Taj Mahal (2018)
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 57x89mm 50stk  (Passer f.eks. Citadels, Munchkin, Descent +++) Pakketilbud (10stk)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 57x89mm 50stk (Passer f.eks. Citadels, Munchkin, Descent +++) Pakketilbud (10stk)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 41x63mm 50stk  (Passer f.eks. Arkham Horror, X-wing +++) Pakketilbud (10stk)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 41x63mm 50stk (Passer f.eks. Arkham Horror, X-wing +++) Pakketilbud (10stk)
Brettspill - Brass: Lancashire
Brettspill - Brass: Lancashire
Brettspill - Le Havre (english edition 2017)
Brettspill - Le Havre (english edition 2017)
Kortspill - Tichu (norsk)
Kortspill - Tichu (norsk)
Brettspill - Twilight Struggle Deluxe Edition (2016 Sixth Printing)
Brettspill - Twilight Struggle Deluxe Edition (2016 Sixth Printing)
Tilfeldig terning - Tyvesidet D20 - Ensfarget (10 stk)
Tilfeldig terning - Tyvesidet D20 - Ensfarget (10 stk)
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Carcassonne - Big Box 6: Original grunnpakke og 11 utvidelser (norsk) Brettspill - Carcassonne - Big Box 6: Original grunnpakke og 11 utvidelser (norsk)
Kr 679,00
Kjøp nå 

Brettspill - When I Dream (norsk) Brettspill - When I Dream (norsk)
Kr 279,00 Kjøp nå 

Brettspill - Alhambra (engelsk, kvadratisk boks) Brettspill - Alhambra (engelsk, kvadratisk boks)
Kr 359,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ubongo - Årets Familiespill 2008 Brettspill - Ubongo - Årets Familiespill 2008
Kr 269,00 Kjøp nå 

Brettspill - Tortuga (Queen Games) Brettspill - Tortuga (Queen Games)
Kr 165,00 Kjøp nå 

Brettspill - Alias Brettspill - Alias
Kr 159,00 Kjøp nå 

Brettspill - Candy Chaser Brettspill - Candy Chaser
Kr 59,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ticket to Ride Utvidelse: Europa 1912 Brettspill - Ticket to Ride Utvidelse: Europa 1912
Kr 139,00 Kjøp nå 

Brettspill - Carcassonne - Big Box 5: Original grunnpakke og 4 utvidelser med mer (engelsk) Brettspill - Carcassonne - Big Box 5: Original grunnpakke og 4 utvidelser med mer (engelsk)
Kr 499,00 Kjøp nå 

Brettspill - Slap It! Brettspill - Slap It!
Kr 149,00  

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo