SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006  Kr 299,00
Kr 439,00 
Du sparer: Kr 140,00 (32%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere2-5
Alder 8+
Spilletid30-60 min

Fra Edinburghs bratte skrenter til solvarme brygger i Konstantinopel, fra støvete bakgater i Pamplona til en ruvende sentralbanestasjon i Berlin. Ticket to Ride Europe tar deg med ut på et nytt togeventyr, denne gang gjennom Europas storbyer anno 1901.

Ticket to Ride Europe er et eget spill i Ticket to Ride-serien. Moderspillet vant prisen for Årets spill i Europa (Spiel des Jahres), og har siden solgt i hundretusener over hele verden. Spillet er lekkert og spennende, kan læres på 5 minutter, og appellerer både til nye og erfarne spillere.

Innhold:
1 kart over Europa, 240 togvogner, 15 stasjoner, 110 vognkort, 46 bonusbilletter, 5 poengmarkører i tre, 1 norsk regelhefte, 1 adgangskode til Days of Wonder Online

Norske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Ticket to Ride Europe - Årets Familiespill 2006 (nyeste omtale øverst):

 Kjempespennende brettspill som passer hele familien.
     - Anne Cecilie, HOV

 Alle har vel spilt TTR originalen. Dette er meget likt med bare et par nye elementer. Blant annet kan man bygge opp til 3 stasjoner. Disse stasjonen gjør at man kan bruke en toglinje en annen person har lagt. Dette gjør at man slipper å bygge seg lange linjer rundt motspilleren og muligens går glipp av store poengsummer.

Det er også veldig fint å spille i Europa, som er litt nærmere hjemme. Har ikke kjøpt nordic countries, men det gjør jeg nok til Jul. Brettet er veldig stilig og modellert etter Europa sånn det så ut i 1901.

Et problem jeg har med TTR dog, er at jeg ikke skjønner hva man gjør. I starten trodde jeg man bygde togskinner, men dette stemmer jo ikke. Ideen er vel at man reiser med tog som passasjer. Men hvorfor trekker man da bare kort?`Og om man reiser fra en by til en annen skulle man jo teknisk sett ha blitt i den byen toget stoppet i. Nå kan man man jo legge ut vogner på brettet som man vil, bare man har kort. Kanskje er tanken at man bare planlegger ruten til man skal på tur, men da skjønner jeg ikke hva man konkurrer om.
Men bortsett fra at jeg ikke skjønner tematikken i spiller (svaret finnes kanskje på nettet, men jeg liker å plage meg selv med slike spørsmål) setter jeg veldig stor pris på det. Fungerer også veldig godt som 2-spiller.
     - Adrian, Trondheim

 Man merker fort at dette er et prisvinnende spill
Ticket to Ride er lett å lære, er morsomt for alle aldersgrupper å spille, og det har et visst strategisk nivå, så man får litt dybde, og læringspotensial i spillet. Det passer ypperlig til familier eller en vennegjeng som vil ha et enkelt og greit spill. Det har en grei levetid og man blir fort litt småhektet.

Men der spillet er enkelt og lett å lære, begrenser det litt i muligheter (men det føles aldri for lett, og tempoet er veldig fint, det er lite dødtid og mye action).
     - erlend, førde

 Kan bare si meg enig med de andre anmelderne at dette er et toppspill, mer utfordrende og underholdende enn originalen (USA).
     - Anel, Drammen

 Sammen med Nordic Countries er dette min favoritt i Ticket to Ride serien. Kartet er mer utfordrende en USA-kartet fra originalen, og inklusjonen av tuneller og stasjoner gir deg noe nytt å tenke på mens du spiller.
     - Marius, Alta

 Har spilt dette noen ganger nå, og det er et godt gjennomført familiebrettspill. Som andre skriver går rundene fort, og man er hele tiden opptatt med hva man skal gjøre nå slik at det blir liten dødtid. Det er heller ikke så veldig stor sjanse for at man skal begynne å krangle, noe som er et stort pluss på mine familiekvelder.

Har ikke oppdaget noen store svakheter enda, så dette brettspillet kan jeg anbefale!
     - Lars Harald, Moss

 Alan Moon er et navn du bør legge merke til med en gang i likhet med Klaus Teuber. Ticket to Ride tok verden med storm og er et flott introduksjonsspill til brettspillverdenen. Det er lett å lære seg og ganske lett å mestre. Det eneste som er vanskelig er selvsagt å vinne mot motstanderne dine som har akkurat de samme vilkårene for å vinne.

Målet med spillet er å bygge togruter for å oppfylle hemmelige destinasjoner bare du vet om. Du skal kanskje bygge en togbane fra Chicago til New York, eller Miami til Seattle, eller kanskje begge deler! Underveis kan du anskaffe deg flere destinasjoner og få poeng for disse. Men man må være obs på én ting: om du IKKE klarer å lage en bane mellom to byer du har som mål, får du minuspoeng!

I løpet av en runde har man tre valg:
1. trekke nye destinasjonskort.
2. trekke nye vognkort.
3. plassere ut vogner.

Man kan bare utføre én handling per runde, så man må velge med omhu. Skal du vente med å bygge en togbane for å ikke avsløre hva du prøver på, eller skal du kanskje sabotere en annen spiller? Eller du kan jo trekke flere kort for å få fullført en annen rute? Det er flere valg å ta per runde, men plutselig må du kanskje gjøre noe helt annet enn du hadde planlagt.

Spillet er kjappspilt og morsomt, og det er lett å skjønne hvorfor spillet har blitt så populært. Utvidelsen 1910 bidrar virkelig til uvissheten om destinasjonene, og jo flere spillere jo mer moro. Dette anbefales for alle som liker et godt familiespill, og kan spilles med både unge og gamle samtidig. Det er nesten et mesterverk. Men min anbefaling er å anskaffe seg Europa-versjonen, den åpner for mer taktikk. Hvis du bare er 2 eller 3 spillere, så gå for Nordic Countries. Her er det trangt om plassen.

Har du ikke Ticket to Ride i hylla, så slutter du med det, og anskaffer deg dette med en gang!
     - André, Tau

 Ein av mange ting som eg liker med Ticket to Ride er at "runden rundt bordet" går fort, slik at det er lite dødtid. Du må dessutan vere våken til ei kvar tid, for trekka til motspelarane kan vere avgjerande for dine neste trekk. Spelet er nervepirrande, og spenninga aukar mot slutten av spelet. For å vinne spelet må du ha litt flaks, i tillegg til ein god taktikk.

Ticket to Ride slår an i alle settinger, og er ein av favorittane i ei rikhaldig spelhylle!
     - Ingvill, Stranda

 Ett mycket bra spel som skapar interaktion mellan spelarna och stor spänning. Bra blandning mellan strategi, skicklighet och flax. Rekommenderas till alla.
     - Jonas, Trondheim

 Ticket to Ride Europe er det best balanserte av basis-spillene i denne serien.
Stasjonene gjør slik at det ikke gjør så mye at det finnes noen flaskehalser på kartet, og tunnelene skaper et usikkerhetsmoment som gjør spillet ekstra spennende.
Anbefales!
     - Ida, Loddefjord


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Dwellings of Eldervale: Minotaur Miniature
Brettspill - Dwellings of Eldervale: Minotaur Miniature
Ultra Pro 4-pocket Portfolio Samlealbum - Pokemon - Sword and Shield Galar Starters
Ultra Pro 4-pocket Portfolio Samlealbum - Pokemon - Sword and Shield Galar Starters
Brettspill - Mysterium (norsk)
Brettspill - Mysterium (norsk)
Magic the Gathering - Ikoria Lair of Behemoths  Draft Booster
Magic the Gathering - Ikoria Lair of Behemoths Draft Booster
Magic the Gathering - Magic 2021 Core Set  Booster Display (36 boostere)
Magic the Gathering - Magic 2021 Core Set Booster Display (36 boostere)
Brettspill - Augustus - Årets Familiespill 2014
Brettspill - Augustus - Årets Familiespill 2014
Brettspill - Kingdomino (norsk) - Årets familiespill 2017
Brettspill - Kingdomino (norsk) - Årets familiespill 2017
Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Brettspill - Takenoko: Chibis
Brettspill - Takenoko: Chibis
Kortbeskyttere for brettspill - Mayday Games Clear 59x92mm 100 stk
Kortbeskyttere for brettspill - Mayday Games Clear 59x92mm 100 stk
Brettspill - Splendor (engelsk)
Brettspill - Splendor (engelsk)
Brettspill - HexRoller
Brettspill - HexRoller
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]