SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Acquire  Kr 399,00
2 på lager i Norge

Antall spillere3-6
Alder 12+
Spilletid90 min

In Acquire, each player strategically invests in businesses, trying to retain a majority of stock. As the businesses grow with tile placements, they also start merging, giving the majority stockholders of the acquired business sizable bonuses, which can then be used to reinvest into other chains. All of the investors in the acquired company can then cash in their stocks for current value or trade them 2-for-1 for shares of the newer, larger business. The game is a race to acquire the greatest wealth.

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Acquire (nyeste omtale øverst):

 Fant en anmeldelse av dette på brettspillguiden og liker det veldig godt. Jeg kunne ønske jeg hadde en av de eldre versjonene med fancyere brikker i plast som sitter fast på brettet i stedet for disse papp-skivene, men de gjør jobben.

Spillet handler om aksjeer, penger og utvikling av eiendom. Når jeg prøver å beskrive spillet sier jeg «monopol møter scrabble». Dette er egentlig veldig feil, men noen av mekanikkene er like. Alle spillerne har 7 brikker foran seg som går fra A1 til 12I. Det er da 108 felt på brettet og hver runde legger lle ut en av sine brikker og trekker inn en ny fra en mørk pose. Når to brikker ligger ved siden av hverandre dannes en hotellkjede. Denne vil da vokkse når flere brikker kommer til. Strategien ligger da i å kjøpe akjseer når kjeden er liten og aksjeene er billige og vente til kjenden blir større. Når tor store kjeder møtes vil den største ta over den minste og de som eier aksjeene sine får enden selge, bytte de inn i den nye kjeden 2:1 eller beholde de. De er da verdiløse til noen bygger kjeden på nytt. Vinneren blir den med mest penger og verdier på slutten av spillet. Det krever en del konsentrasjon da man må prøve å huske hvor mange aksjeer hver spiller har i de forskjellige selskapene så man vet om man har majoritet.

Jeg liker spillet veldig godt. Man lager ikke egne hotell, så det er ingen vits å føle eierskap til de. Jeg tror tanken er at byen vokser uavhengig av spillerne, som kun er spekulanter i de forskjellige hotellkjedene som popper opp. At man legger ut brikker blir bare et symbol på byens vekst. Spillet har i tillegg et viktig element i okonomi, noe jeg er veldig glad i. Jeg er veldig glad i å holde penger i hendene mine. Sikkert siden jeg er så fattig i det virkelige liv.
Anbefales om du liker å sysle med penger.
     - Adrian, Trondheim

 Acquire er ett interesant og spennende spill. Her er det mye strategi. Klare å få andre til å bygge på det du starter, slik at ditt står til slutt, og selvsagt skaffe seg mest mulig aksjer i det du har bygget. Dette er ett spill vi har hatt i mange år, men blir ikke lei. Og de vi har introdusert spillet til har likt det like mye så vi har. Du blir regelrett litt hekta for det er så gøy. Anbefaler dette på det varmeste.
     - Karine, Torvastad
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Concordia: Salsa
Brettspill - Concordia: Salsa
Deckboks - Ultra Pro Solid White 2
Deckboks - Ultra Pro Solid White 2
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Clear Matte
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Clear Matte
Brettspill - Splendor (engelsk)
Brettspill - Splendor (engelsk)
Brettspill - Gloomhaven Removable Sticker Set
Brettspill - Gloomhaven Removable Sticker Set
Brettspill - Modern Art
Brettspill - Modern Art
Brettspill - Taj Mahal (2018)
Brettspill - Taj Mahal (2018)
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 59x92mm 50stk  Sleeves (Passer f.eks. Dominion, Agricola, BattleLore +++)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 59x92mm 50stk Sleeves (Passer f.eks. Dominion, Agricola, BattleLore +++)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 57x89mm 50stk  Sleeves (Passer f.eks. Citadels, Munchkin, Descent +++) Pakketilbud (10
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 57x89mm 50stk Sleeves (Passer f.eks. Citadels, Munchkin, Descent +++) Pakketilbud (10
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 41x63mm 50stk  Sleeves Pakketilbud (10stk)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 41x63mm 50stk Sleeves Pakketilbud (10stk)
Brettspill - Brass: Lancashire
Brettspill - Brass: Lancashire
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]