Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Strategi Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Nedsatt pris
  Pakketilbud
  Ryddesalg
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
    Agricola
    Cosmic Encounter
    Descent
    Dice Masters
    Dust: Tactics
    Galaxy Trucker
    Mage Wars
    Pandemic
    Power Grid
    Quarriors
    Small World
    Star Wars Imperial Assault
    Super Dungeon Explore
    Thunderstone
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Galaxy Trucker  Kr 499,00
10 på lager

Antall spillere2-4
Alder 10+
Spilletid60 min

Theme: spaceship construction and transport business in far future
Mechanics: tile laying, action, fun... aliens!!!

EXPERIENCED DRIVERS WANTED
Corporation Incorporated, the galactic leader in sewer system construction, is looking for can-do guys and gals to haul materials to remote regions of the galaxy. Must be willing to fend off meteors, smugglers, and pirates.
Experience working with aliens a plus.
Earn copious cosmic credits with bonuses for speedy delivery.

Become a Galaxy Trucker. It's loads of fun!

The game consists of three rounds. In each round, the players begin by rummaging through the Warehouse, trying to grab the best components and build the best space ship. Once the ships are under way, the players try to avoid snares and obstacles, while grasping financial opportunities, each hoping to be the first to finish with an undamaged ship.
It's possible that you will end up with an insurmountable debt and finish your days panhandling on the streets of Deneb III, but if Lady Luck should smile upon you, you just might find yourself among the 10 billion richest people in the Galaxy!

Engelske regler.

Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Galaxy Trucker (nyeste omtale øverst):

 Urkomisk spill der erfarne spillere ikke er garantert å vinne hver eneste gang. Tilfeldigheter, uflaks og skadefryd sørger for de beste øyeblikkene der spillere flyr gjennom verdensrommet i sine skraphauger og ser motstandernes doninger går til grunne rundt seg.


Bygg farkosten, fly ut i verdensrommet og håp at du har det som skal til for å overleve den farefylte ferden. Pek og le høyt mens dine fiender bordes av rompirater eller moses til stjernestøv av meteorstormer. Land på destinasjonsstedet og glis mens pengene flyr inn. Gråt deretter bitre tårer når du må betale tilbake for alt som gikk galt underveis.

En umiddelbar klassiker i min samling. Kan til en viss grad sammenlignes med Robo Rally, i det at det hender at ting ikke helt etter planen. Det er spillets største styrke.
     - Ole Anders, GJØVIK

 Ah, der er du! Du, vi trenger noen deler hentet fra planeten Skraphaug II. Jeg bryr meg ikke hvordan du skaffer dem eller hvor mye du har med deg, men du får betalt jo mer du får med deg. Og hvis du kommer før konkurrenten så får du en liten bonus. Noen spørsmål? Vel, sett i gang!

Du skal bygge et romskip. Delene til romskipet skal du finne på en planet fullt av skrot, og du kan bygge romskipet akkurat som du vil, så lenge det faktisk henger sammen. Du kan velge designet helt selv, men det er ikke tid til å gjøre endringer på ting du har bygget tidligere. Så har du først gjort en liten feil, så får du leve med det. Du må tross alt skynde deg før konkurrentene dine er i gang med sine skip. I Galaxy Trucker må du nemlig slåss om ressursene - men ikke minst mot tiden. Alle spillere handler på likt!

Foran deg har du designet til skipet ditt. Her kan du plassere moduler som motorer, våpen, brakker, skjold og ikke minst batterier for å drive alt. Men alle modulene er forskjellige. Noen har mulighet for viderekoblinger, mens andre er endepunkter. Du trekker blindt fra en bunke av brikker i midten av bordet, og så må du gjøre det beste utav det, eller legge til side så andre kan ta den. Når du er fornøyd (dvs. ikke har noe annet valg) så sveiser du det fast til resten av skipet ditt. Deretter er det bare å håpe på at du finner nye moduler som passer til skipet ditt. Tiden er knapp og timeglasset renner ut. Du kan - i stedet for å sjekke etter moduler - sjekke hvilke farer som kan komme på turen.

Når tiden har rent ut må alle slutte å trekke brikker. Nå er det tid for å reise til planeten som venter på varene dine. Førstemann til mål får mest penger - hvis noen kommer til mål i det hele tatt, altså. For å komme frem til mål må du overleve en rekke med hendelser. Kortene har du kanskje kikket på underveis, men så blandes det inn noen ukjente, og rekkefølgen stokkes. Et kort blir snudd og ferden har begynt. Alle må møte utfordringene som møter dere, men av og til er det den som ligger først i racet som må møte trusselen/belønningen først. Hvis det er pirater, kan det være at førstemann bekjemper dem. Da er det ingen fare for resten av gjengen, men dusøren går også til førstemann. Men dere kommer kanskje over noen planeter med varer som kan selges når dere kommer i mål. Førstemann har førstevalget - hvis han tar det. Men så kommer det gjerne asteroider som alle må møte. En terning kastes x antall ganger og så begynner moroa.

Du vil omtrent garantert miste moduler i løpet av turen. Asteroider treffer skipet ditt og deler begynner å falle av. Et stort problem er hvis du mister en modul som holder resten av skipet ditt sammen. Da forsvinner alt og driver i verdensrommet - tapt fortjeneste. Eller kanskje noe av mannskapet ditt forsvinner. Et skip uten mannskap kommer ikke langt. Det gjelder også om du mister alle motorene dine. Veldig mye kan - og vil - gå galt! Men det er også det som gjør det hele så morsomt.

Det er svært lite du kan gjøre for å helgardere deg mot ferden. Du skal ha veldig flaks for å trekke de riktige brikkene til riktig tid og få hendelseskortene i "riktig" rekkefølge. Men det som er så gøy er at alle møter akkurat de samme utfordringene. Når noen mister noen deler, så er det lov å godte seg for det. For alle vet at dommedag er nær også for deg, bare litt senere. Av og til har du veldig flaks og kommer helskinnet i mål, men stort sett så skjer det ikke. Hvis du kommer i mål i det hele tatt så er det en seier i seg selv.

Spillet foregår over 3 runder. Første runde er et lite skip og tiden er kort. Neste runde har du et større skip, litt bedre tid til å bygge det, men det vil også opptså enda flere trusler på veien. I tredje runde er det enda mer av alt, men da har alle også mye større mulighet for å bygge et ordentlig skip siden alle har lengre tid på seg i begynnelsen. Galaxy Trucker er en klasse for seg selv med mye kaos, flaks, galskap og humor. Stress? Joda, det er litt stress å finne alle brikkene du trenger, men det hele blir en slags komisk ferd etterpå. Dette spillet har en stjerne i min bok.
     - André 'Takras', Tau

 Dette spillet er utrolig artig.

Kort fortalt handler spillet om å bygge et skip så fort som mulig og så sende det ut i rommet. Der kan du lande på planeter, møte pirater eller kollidere med meteorer. Alt er tilfeldig og det kan fort hende hele skipet deler seg i to, eller at hele mannskapet dør. Kan minne litt om PC-spillet "FTL: Faster than Light". Noen liker ikke å bygge med timeglasset, men jeg synes det gjør "rom-fasen" langt mer spennende når skipet ikke er perfekt satt sammen.

Passer for alle. Lett å lære og med alle tilfeldighetene er det umulig å mestre.
     - Martin, Narvik

 Veldig kult spill, allerede i det du leser det glimrende regelheftet skjønner du at dette blir gøy. Prøv å sette sammen den beste romfarkosten du kan av forskjellige deler (som selvfølgelig ikke passer så bra sammen). Deretter reiser skipet gjennom rommet og blir utsatt for all slags problemer. På en merkelig måte er det når skipet ditt får mest juling at dette spillet er på sitt morsomste. Ikke noe tungt strategispill men scorer max på underholdningsverdi. OBS: Første del av spillet foregår i "real time" med timeglass og tidspress - endel spillere liker ikke dette.
     - Svein M., Trondheim


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 3: Cyber Exodus
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 3: Cyber Exodus
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 1: What Lies Ahead
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 1: What Lies Ahead
Kortspill - Android: Netrunner - The Spin Cycle 4: True Colors
Kortspill - Android: Netrunner - The Spin Cycle 4: True Colors
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 6: Future Proof
Kortspill - Android: Netrunner - The Genesis Cycle 6: Future Proof
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 44x68mm 50stk  (Passer f.eks. Ticket To Ride USA, Thurn & Taxis ++)
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 44x68mm 50stk (Passer f.eks. Ticket To Ride USA, Thurn & Taxis ++)
Kortbeskyttere - Dragon Shield  50 Clear Pakketilbud (10 stk)
Kortbeskyttere - Dragon Shield 50 Clear Pakketilbud (10 stk)
Brettspill - Scythe
Brettspill - Scythe
Kortbeskyttere - Ultra Pro Sriracha Standard Deck Protector sleeves 50ct (Clear Matte) 66x91mm 0stk
Kortbeskyttere - Ultra Pro Sriracha Standard Deck Protector sleeves 50ct (Clear Matte) 66x91mm 0stk
Deckboks - Pro-100+ Green
Deckboks - Pro-100+ Green
Deckboks - Pro-100+ Black
Deckboks - Pro-100+ Black
Kortspill - Bohnanza - To Bean Or Not To Bean - Engelsk
Kortspill - Bohnanza - To Bean Or Not To Bean - Engelsk
Brettspill - Cash 'n Guns Second Edition
Brettspill - Cash 'n Guns Second Edition
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Bestselgere
Brettspill - Scythe Brettspill - Scythe
Kr 879,00
 

Brettspill - Star Wars Rebellion Brettspill - Star Wars Rebellion
Kr 1129,00 Kjøp nå 

Brettspill - Blood Rage Brettspill - Blood Rage
Kr 1059,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dungeons & Dragons Dice Masters: Battle for Faerun Booster (10 stk) Brettspill - Dungeons & Dragons Dice Masters: Battle for Faerun Booster (10 stk)
Kr 129,00  

Brettspill - Terraforming Mars Brettspill - Terraforming Mars
Kr 769,00 Kjøp nå 

Brettspill - Star Wars: Imperial Assault  Core Game Brettspill - Star Wars: Imperial Assault Core Game
Kr 1109,00 Kjøp nå 

Brettspill - This War of Mine: The Board Game Brettspill - This War of Mine: The Board Game
Kr 779,00 Kjøp nå 

Brettspill - Clank! Brettspill - Clank!
Kr 659,00 Kjøp nå 

Brettspill - Caverna: The Cave Farmers Brettspill - Caverna: The Cave Farmers
Kr 789,00 Kjøp nå 

Brettspill - Pandemic Legacy Season 1 (red) Brettspill - Pandemic Legacy Season 1 (red)
Kr 769,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo