Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Strategi Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
    Agricola
    Cosmic Encounter
    Descent
    Dice Masters
    Galaxy Trucker
    Mage Wars
    Pandemic
    Power Grid
    Quarriors
    Shadows of Brimstone
    Small World
    Star Wars Imperial Assault
    Super Dungeon Explore
    Thunderstone
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Battlestar Galactica  
0 på lager
- Utgått


Antall spillere3-6
Alder 10+
Spilletid2-3 timer

The Cylons were created by man.
They rebelled.
They evolved.
And they have a plan.

After the Cylon attack on the Colonies, the battered remnants of the human race are on the run, constantly searching for the next signpost on the road to Earth. They face the threat of Cylon attack from without, and treachery and crisis from within. Humanity must work together if they are to have any hope of survival…but how can they, when any of them may, in fact, be a Cylon agent?

Battlestar Galactica: The Board Game is an exciting game of mistrust, intrigue, and the struggle for survival. Based on the epic and widely-acclaimed new Sci Fi Channel series, Battlestar Galactica: The Board Game puts players in the role of one of ten of their favorite characters from the show. Each playable character has their own abilities and weaknesses, and must all work together in order for humanity to have any hope of survival. However, one or more players in every game secretly side with the Cylons. Players must attempt to expose the traitor while fuel shortages, food contaminations, and political unrest threatens to tear the fleet apart.

Includes:

10 character cards
32 highly-detailed plastic ships
high-quality card board tokens
hundreds of cards
game board with resource counters

Battlestar Galactica: The Board Game is a semi-cooperative game for 3-6 players ages 10 and up that can be played in 2-3 hours.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Battlestar Galactica (nyeste omtale øverst):

 BSG er et semi-samarbeidsspil der alle spillerne i utgangspunktet er på samme lag, men så er det 1-2 spillere rundt bordet som er cylons og har som mål å sabotere for de andre. Det er et tematisk brettspill. For å få en god spillopplevelse kan det derfor være viktigere å leve seg inn i temaet til spillet mer enn å være flink på planlegging og strategier. Hvis man får til førstnevnte, evner spillet å skape mistanke og gnisninger mellom spillerne. Det er således et bra paranoia-spill og det fanger inn temaet fra serien på en veldig bra måte.

Det negative med dette brettspillet må være at det kan ta lang tid og tidvis kan det føles ut som karakteren din ikke har så mange nyttige ting å gjøre i spillet. Sjangeren semi-samarbeid (semi-coop) har etter hvert blitt en populær sjanger, og det har kommet til mange lignende spill som BSG. Hvis man ikke er fan av serien kan det være at man heller bør kjøpe seg ett av disse; f.eks. "Shadows Over Camelot" eller "Dead of Winter". "The Resistance" kan også være et godt alternativ hvis man bare ønsker seg et kjapt spill i "hidden traitor"-sjangeren.
     - Niels, OSLO

 Battlestar Galactica. Her er et spill som virkelig tar hånd om spillerene. I dette spillet har man det så utrolig gøy, spennende, intenst og til tider skremmende at man nesten ikke bryr seg om man vinner eller taper. Men Cylons er det nok av... veldig nok av...

Samarbeidsspill med hemmelig forræder. Faktisk så hemmelig at han/hun kanskje ikke vet det selv før halvvies ute i spillet. Så alle må være forsiktige med å spille for godt i tilfelle dem hindrer seg selv. Her samarbeider man ved å gjøre oppgaver felles eller støtte andres enkeltopprdag. Spillet er enkelt å sette seg inn i med en struktur per spiller som er "draw cards; move; action; resolve crisis", men hva man faktisk gjør er ganske forskjellig på grunn av de forskjellige rollene som spilles. En er admiral og bestemmer hvor vi skal dra og hvem som skal få smake "nukes", en annen er president og gjør store politiske avgjørelser (som ikke alltid faller i alle andres favør) andre kan da igjen være pilot for å fly rundt å direkte konfrontere disse Cylons (og masse andre type roller)

Målet med spillet er for menneskene å overleve, cylons trenger bare å hindre dem i å gjøre oppnå det målet. Til tross for relativt strømlinjeformet oppbygging har jeg aldri spilt en omgang av dette som har vært lik en annen. Dette er en innvestering jeg ser som godt anvendt, også alle tre utvidelsene er kjøpt inn. Liker du spill der du føler at spillet har kniven på stupen på deg mens du også må passe på å ikke bli dolket i ryggen og du kan faktisk samtidig være en forræder selv uten å vite det; ja, da er dette spillet for deg.

So say we all.
     - Jahn Roger Pedersen, Trondheim

 Awesome! Et spill med grei stemning og høy spenning. Noen spillere er mennesker, de andre cylons, men du bare vet hva DU er! Menneskene må finne ut hvem som er cylon og neutralisere dem, for å nå planeten Kobol og vinne. Cylon spillere må ta de riktige handlingene for å ikke bli avdekket og (surprise surprise) hindre menneskene i å nå Kobol.
Masse masse prat i løpet av spillet, veldig sosialt, det tar mye tid, men blir aldri kjedelig.
     - Lorenzo, Trondheim

 Et fabelaktig brettspill til en fabelaktig serie.

Spillet er en meget god gjenskaping av høydepunkter i serien og gir en fantastisk anledning til å leve seg inn i menneskenes desperate kamp om å overleve mot alle odds. Til og med det intense personlige spillet om lojalitet og mistillit er med, i og med at det er minst en av spillerne som er en Cylon uten at de andre vet det.

Til tross for at dette spillet nytes aller best dersom du er vel vandret i galactica universet så er dette noe som slår ann hos de fleste, selv de totalt uinvidde. En del tekst og detaljer gjør at dette spillet krever mer attention-span enn f.eks. settlers, men spenningen det skaper er til å ta og føle på. Dette er et spill du husker.
     - Ainar, asker

 Spillet foregår i sesong 1 i serien, og menneskene er på storflukt fra de onde Cylons som vil utrydde menneskeheten. Samtidig finnes det mange Cylons forkledd som mennesker som selvsagt skal forhindre at menneskene klarer å nå målet. Og det er dette som er kjernen i spillet. Forræderi, lureri og enormt mange kriser på veien.

En spillers tur går ut på følgende: Trekke sine dyktighetskort som korresponderer med karakteren de har valgt eller fått utdelt, gjøre en handling og til slutt trekke et krisekort. Hver spiller spiller som en kjent karakter fra serien, blant annet “Boomer”, “Helo”, William, Lee, Starbuck og mange flere. Hver karakter er dyktig i forskjellige grener, og disse kortene skal trekkes hver runde. En handling består av å spille et av disse kortene, bruke en av karakterens spesialegenskaper eller plassere brikken sin i et rom ombord Battlestar Galactica eller Caprica One og utføre handlingen stedet tillater. Men uansett hva handlingen måtte være, vil det alltid oppstå en krise etterpå.

Som i serien er det stadig nye kriser som oppstår. Noen blir løst, andre ikke. Etter hver spillers tur kommer et krisekort, og det kan være alt fra opprør til vannlekkasje og andre uhumskheter. Men så kommer det som gjør spillet skummelt: avstemning. Mange kriser kan løses av gjeldende spiller ved at spilleren foretar seg et valg. Mens andre krever avstemning. Man legger inn sine stemmer ved å spille dyktighetskortene sine. Avhengig av krisen, så vil noen dyktighetskort hjelpe til for å løse krisen, mens andre vil være ødeleggende. Her er det god sjans for Cylon-spillere å legge inn sine negative kort. For å legge til litt usikkerhet i spillet, så legges det alltid to jokerkort inn i potten. I tillegg er det ikke sikkert at det finnes noen Cylons til å begynne med, så man er aldri helt sikker på utfallet.

Når alle har bidratt med sine kort, stokkes bunken. Deretter summeres verdiene på kortene opp og vi får vite om vi har klart å løse krisen. Finnes det mange negative kort så er det tydelig at det finnes Cylons ombord. Men hvem kan det være? Man vet aldri helt sikkert, og den eneste måten å forhindre en tenkt Cylon å gjøre noe stor skade er å plassere han eller henne i fengsel. Men også dette må stemmes over, og her kan den det stemmes mot også legge inn sine kort i forsvar.

Målet med spillet er å reise til Kobol. Noen av krisekortene hjelper til med å lade opp FTL-motoren. Når motoren er klar til å starte, kommer man nærmere mål. Admiralen trekker to destinasjonskort og velger ett av dem. Jo lengre man reiser, jo større blir kostnaden. Har man reist til sammen 8 i strekning, vinner menneskene spillet. Dette er den eneste måten menneskene vinner spillet på.

Det finnes altså en som spiller som admiral og en som spiller som president. Titlene kan veksles på, og også Cylons kan være begge. Tingen er at man kan være menneske i god tro, men når man har reist halvveis til Kobol så deles det ut flere lojalitetskort. Disse kortene forteller deg om du er Cylon eller ikke. Plutselig kan det være en ekstra Cylon med i spillet, og det kan i tillegg være deg! Vil spillestilen din forandre deg? Vil kroppen din avsløre deg?

Spillet er fullt av svik og hemmeligheter. Nesten alle kort som spilles og trekkes blir holdt skjult. Man vet ikke hva den ene spilleren velger om han har sjans til å velge mellom to onder, for begge ondene er skjulte. Som Cylon må du passe på at du ikke gjør handlinger som er altfor opplagte til å bli avslørt, for da øker sjansen for at du havner i fengsel. Men samtidig må du spille på de andre spillernes personligheter og rett og slett lyve om deg selv og om andre. Men det er fullt lov i spillet og er et av spillets hovedfokus.

Jeg liker hvordan spillet er bygget opp og hvor vanskelig det er. Menneskene taper på mange måter. Man kan gå tom for bensin, befolkning, mat eller moral. Da er det game over. Battlestar Galactica kan bli ødelagt. Game over. Centurions kan invadere og ta over skipet. Game over. Fryktelig mange måter å tape på, og bare én måte å vinne på. Spenningen er stor og spillopplevelsen større.

Om du har lest alt jeg har skrevet så vet du hva slags spill det er. Dette er et sosialt spill der snakking og debatt er en stor del av spillet, i tillegg kan man være hemmelighetsfulle og lure hverandre helt åpenlyst. Ikke trenger du ha dårlig samvittighet for det i etterkant, fordi spillet oppfordrer deg til det. For å vinne må man være slem og kynisk. Vil du ofre mennesker for å spare bensin? Vil du fjerne den kostbare maten og miste moral for å redde menneskeliv? Eller kanskje motsatt?

Battlestar Galactica er et flott spill, og kan spilles om igjen og om igjen med forandring hver gang. Man vet aldri hvem man kan stole på, og man vet aldri hva slags kriser man vil komme over. Det finnes to ekspansjoner til dette, men jeg ser ikke et stort behov for utvidelser. Figurene er flotte med unntak av Cylon Basestars som bare er flate pappbrikker. Den ene ekspansjonen kommer med to flotte plastutgaver av disse. Kanskje verd prisen alene?
     - André, Jørpeland

 Brettspillet er ganske avansert. Lærte meg brettspillet etter å ha spilt det gjennom 2 ganger.
Cyloner er de onde i spillet, minst en av spillerne i spillet er det. Det blir trukket på starten hvem som er menneske og hvem som er Cyloner. Så er det å holde poker-trynet hvis man blir Cylon. Cylonen i spillet skal sabotere for menneskene under hele spillet uten å bli oppdaget, blir personen oppdaget så blir personen kastet inn i briggen, som er en type fengsel. Cylonen kan også velge å avsløre seg, da blir personen sendt til Cylonskipet og kan lage kaos for menneskeskipet derfra. Spillet er over hvis menneskene mister alt av mat, populasjon eller moral. Da vinner Cylonene. For at menneskene skal kunne vinne, må de reise gjennom 4 galakser. Som sagt er avansert, men veldig gøy når man skjønner det. Det tar gjennomsnittelig 90 min å spille en gang.
     - Willy, Oslo


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Small World: Power Pack 1
Brettspill - Small World: Power Pack 1
Kortbeskyttere for brettspill - Mayday Games Clear Magnum 61x112mm 100 stk
Kortbeskyttere for brettspill - Mayday Games Clear Magnum 61x112mm 100 stk
Brettspill - Raptor
Brettspill - Raptor
Brettspill - Yatzy Blokk (5 stk)
Brettspill - Yatzy Blokk (5 stk)
Brettspill - Deception: Murder in Hong Kong
Brettspill - Deception: Murder in Hong Kong
Brettspill - Blood Rage: 5th Player Expansion
Brettspill - Blood Rage: 5th Player Expansion
Brettspill - Blood Rage: Mystics of Midgard
Brettspill - Blood Rage: Mystics of Midgard
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Dungeon Tiles Reincarnated: Dungeon Tiles
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Dungeon Tiles Reincarnated: Dungeon Tiles
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Dungeon Tiles Reincarnated: City Tiles
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Dungeon Tiles Reincarnated: City Tiles
Brettspill - Captain Sonar
Brettspill - Captain Sonar
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Brettspill - Captain Sonar: Upgrade One
Brettspill - Ultimate Werewolf Artifacts
Brettspill - Ultimate Werewolf Artifacts
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Klikk her for å se alle utgåtte varer som er tom på lager.
Utvalgte varer
Brettspill - Alan's Adventureland Brettspill - Alan's Adventureland
Kr 199,00
Kjøp nå 

Brettspill - Cosmic Encounter Brettspill - Cosmic Encounter
Kr 199,00 Kjøp nå 

Brettspill - First Martians: Adventures on the Red Planet Brettspill - First Martians: Adventures on the Red Planet
Kr 259,00 Kjøp nå 

Brettspill - Gloomhaven (Retail Version) *** DESSVERRE TOM *** Brettspill - Gloomhaven (Retail Version) *** DESSVERRE TOM ***
Kr 1299,00  

Brettspill - Mansions of Madness: Second Edition - Horrific Journeys Brettspill - Mansions of Madness: Second Edition - Horrific Journeys
Kr 659,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dungeons & Dragons: Wrath of Ashardalon Brettspill - Dungeons & Dragons: Wrath of Ashardalon
Kr 499,00 Kjøp nå 

Brettspill - Fields of Green Brettspill - Fields of Green
Kr 139,00 Kjøp nå 

Brettspill - Eight-Minute Empire: Lost Lands Brettspill - Eight-Minute Empire: Lost Lands
Kr 99,00 Kjøp nå 

Brettspill - Lowlands Brettspill - Lowlands
Kr 669,00 Kjøp nå 

Brettspill - Wingspan Brettspill - Wingspan
Kr 569,00  

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo