SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Ghost Stories  
0 på lager - Utgått


Antall spillere1-4
Alder 12+
Spilletid60 min

Ghost Stories is a cooperative game in which the players try to banish unwanted spirits before they haunt a town. Ghost Stories provides 4 levels of difficulty: Initiation, Normal, Nightmare, and Hell.
Each Player represents a ghost hunter who is working together with the others to fight off waves of spirits and other beings mostly inspired by eastern mythology.

Engelske regler.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Ghost Stories (nyeste omtale øverst):

 Meget bra og utfordrende spill. Det er flott å se på og det er lett å la seg rive med når Tao-munkene løper rundt og eksorserer spøkelsene som dykker opp rundt landsbyen i form av spøkelseskort som trekkes fra en bunke.

Nye spøkelser trekkes ofte og en har nesten altid dårlig tid. Spøkelsene har forskjellige offensive krefter, hit points og loot, og en må tenke hardt over hvilke en skal drepe først.
Etterhvert så kommer det en boss, tilfeldig utvalgt blandt ti kort med vidt forskjellige egenskaper. Første gangen en ser "Hope Killer" så er det lett å miste håpet om å overleve.

Landsbyen er formet av ni små brett med hver sin innbygger som kan hjelpe munkene på hvert sitt vis. Hver av de fire munkene har også sine egne spesial-krefter, og dette legger til grunn for artige og kreative kombinasjoner med innbyggerne.
Vanskeligheten til spillet krever oftest at en gjør dette, og det er her som spillet skinner, når du har en spillegruppe som jobber bra sammen og klarer å komme opp med morsomme kombinasjoner.

For å eksorsere spøkelser så bruker en terninger, men en kan også bruke Tao-brikker (som en kan samle på seg på forskjellige måter) hvis terningene ikke ruller som en vil. Dette gjør at spillet ikke blir en random terningsfest ettersom en kan samle nok Tao-brikker til at en ikke er avhengig av terningene. Hvis du går i kamp uten å ha samlet de riktige Tao-brikkene så tar du det valget selv.

Spillet fungerer bra med 1-4 spillere, men blir bedre jo flere som spiller. En vil sannsynligvis tape det første spillet (selv om det er på det letteste vanskelighetsnivået) men spillet blir også ferdig på rundt en time, så en føler ikke at en har lagt ner masse jobb for ingenting. Det er også et spill som er gøy selv om en taper, hvis en ikke spiller med ekstremt dårlige tapere.

Replayability er ikke dårlig, da landsby-layouten er randomisert, likeså bossene (fra 10 muligheter) og munk-kreftene (fra 2 muligheter), og så er det fire vanskelighetsgrader.

Det finnes mange artige kombinasjoner og strategier som ikke er åpenbare før en har spilt noen ganger, så det er ikke et spill en spiller 5 ganger og går lei av.
Høyt rekommendert til alle som liker samarbeidspill.
     - Erlend, Halden
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - New Amigos! Fransk-Norsk
Brettspill - New Amigos! Fransk-Norsk
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Lynlåspose - 8x12 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 8x12 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]