Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Strategi Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
    Agricola
    Cosmic Encounter
    Descent
    Dice Masters
    Galaxy Trucker
    Mage Wars
    Pandemic
    Power Grid
    Quarriors
    Shadows of Brimstone
    Small World
    Star Wars Imperial Assault
    Super Dungeon Explore
    Thunderstone
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Betrayal at House on the Hill 2nd Edition  Kr 369,00
Kr 509,00 
Du sparer: Kr 140,00 (28%)
2 på lager

Antall spillere3-6
Alder 12+
Spilletid1 time

New spooky nights await you and your friends!
The creak of footsteps on the stairs, the smell of something foul and dead, the feel of something crawling down your back – this and more can be found in the exciting refresh of the Avalon Hill favorite Betrayal at House on the Hill. This fun and suspenseful game is a new experience almost every time you play – you and your friends explore “that creepy old place on the hill” until enough mystic misadventures happen that one of the players turns on all of the others! Hours of fun for all your friends and family.

Designed for 3–6 players aged 12 and up, this boardgame features multiple scenarios, a different lay-out with every game, and enough chills to freeze the heart of any horror fan.

This game includes the following components:
6 pre-painted plastic Character miniatures and corresponding Character cards , 80 cards (Event, Omen, and Item decks) , Rulebook, Traitors Tome booklet, Secrets of Survival booklet, Game dice, 45 Room tiles, Over 100 game tokens

Set details:
The Haunt books have been refreshed with 8 new haunts – some of which feature a new “hidden traitor” game mechanic.
The Item cards have been updated with 5 new items!
The die-cut game play tokens have been redesigned making them easier to identify.
Exciting and compelling new art and design on the box.

Engelske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Betrayal at House on the Hill 2nd Edition (nyeste omtale øverst):

 Veldig tematisk og artig spill som alltid får en vri i midten av spillet når man får en betrayer. Tematisk er dette klassiske grøsserhistorier som utspiller seg og det man opplever i huset er typiske ting tatt fra klassiske grøsserfilmer. Første delen av spillet opplever man som et slags samarbeidsspill og det er først når andre delen av spillet begynner at man avslører hvilken historie en spiller. Da vil også heltene og betrayer finne ut hva som skal til for å vinne spillet hver for seg i all hemmelighet. Jeg har hørt enkelte har opplevd litt "bugs" i dette spillet med ting som ikke fungerer helt alltid, men de gangene jeg har spilt har jeg ikke opplevd noen sånne problemer. 50 forskjellige historier gir mer en nok av scenarioer til å holde spillet friskt og strengt tatt er det ikke noe problem å spille scenarioer om igjen heller selv om spillerne da kjenner til hva som er hverandres seiersbetingelser. Om det ikke skulle være nok så finnes det nå også en utvidelse med 50 nye scenarioer, så gjenspillbarheten er enorm.
Spillet er på mange måter veldig likt Mansion of Madness 2nd edition som jeg egentlig vil si jeg syntes er et hakket bedre spill. Men det som gir Betrayal at House on the Hill en enorm pluss i boka er mekanismen med betrayer som kommer i midten av spillet og at man ikke er avhengig av å bruke app som man er med Mansion of Madness.
     - Øyvind, Tiller

 Selv om jeg gir dette spillet en 3 så er det ikke et dårlig spill. Som familie (med litt voksnebarn) og stemningspill er det helt perfekt.

Spillet kan deles inn i 2 faser. Fase 1 går ut på å utforske et gammelt hus. Man finner Items som hjelper en og det skjer en del urovekkende hendelser. Men imens dette skjer får man også "Omens" eller tegn på at noe er i gjerde, og ved et helt tilfeldig tidspunkt i spillet viser det seg at en av dere er noe ondt som har lurt de andre dit for å ja.... drepe dem? For da går vi over i fase 2 som går ut på at den onde har sin agenda, mens de andre må prøve å stoppe den eller flykte.

Dette er et spill som bygger opp en grøsserhsitorie og det er gjort meget bra via Omenkortene og hendelsene som dukker opp. Det er også utrolig spennende når man finner ut hvem som er "the bad guy" og hver side får sin tekst som leser dem inn i scenarioet. Får grøssninger bare jeg tenker på sitt jeg spilte.

Minus: spillet er ikke balansert, så man kan stå i en situasjon hvor det er så og si umulig å vinne. Så om vinning er alt for deg anbefaler jeg deg ikke dette spillet, her er historien det spillet handler om.
Minus 2: det er bare 12 eller 11 Omen kort så etter 2-3 runder har man liksom lest gjennom dem, men det er forstatt over 50 forskjellige scenarioer så det er sort mtp re-play value.


Spillet er best om det spilles etter mørkets frembrud, og helst om høsten.
     - Klas Mikkel, Revetal

 I "Betrayal at House on the Hill" tvinges spillerne til sammen å utforske et "haunted house". I løpet av spillets gang vil en av spillerne avsløres som forræder. Da skifter spillet fra å være et samarbeidsspill til å bli et lagbasert spill der forræderen prøver å kverke de andre spillerne og vica versa.

"Betrayal at House on the Hill" er på den ene siden et veldig bra og morsomt brettspill, men det er også mye ved spillet som ikke fungerer særlig godt.

Det er scenariobasert og man bygger huset mens man spiller, slik at spillet vil være forskjellig fra gang til gang. Det er svært mange scenarioer i spillet og du skal ha spilt det mye før det blir et problem at scenarioene gjentar seg.

Det som kan være frustrerende med dette spillet er at noen av scenarioene ikke alltid fungerer så godt. Hvis man får et scenario hvor alt klaffer er det kjempegøy, men man kan også få et scenario hvor reglene er helt ødelagte og ikke gir særlig mening. Du kan også være i en helt håpløs situasjon når du blir avslørt som forræder. Da er det lite man kan gjøre for å vinne spillet.

Et par av scenarioene har så kalt "hidden traitor". Da vet ikke spillerne hvem forræderen er. Disse scenarioene fungerer best, synes jeg. Det er synd at ikke dette er gjennomgående i alle temaene.

Den innledende delen av spillet, der spillerne liksom skal samarbeide, fungerer heller ikke alltid så bra. De fleste er motvillige til å samarbeide når de vet at en av dem vil bli avslørt som forræder.

Komponentene i spillet er heller ikke spesielt bra. Hver spiller får utdelt et karakterkort hvor det er meningen å tracke helsetilstanden til karakteren med noen små, sorte plastikkbrikker. De brikkene er helt håpløse og faller hele tiden av kortet. Når jeg spiller spillet pleier alle bare å skrive ned på papir hva karakteren har i helse. Miniatyrene som følger med spillet er pre-painted, men jeg hadde foretrukket at de ikke var det.

"Betrayal at House on the Hill" er et tematisk brettspill. Det er lagt vekt på å skape den rette stemningen. Dette er kanskje det spillet gjør best. Hendelseskortene i spillet har beskrivende tekst som både er makaber og urovekkende. Slik skal det være i et skikkelig skrekkspill, men det gjør også at jeg ikke ville spilt spillet med de aller minste.

Når alt dette er sagt, må det til slutt sies at "Betrayal at House on the Hill" er et av de spillene som oftest finner veien til bordet når jeg skal spille spill. Når alt ved spillet klaffer er det som sagt kjempebra, men vær forberedt på noen omganger hvor spillet også gjør et skikkelig magaplask.
     - Niels, OSLO

 Utrolig morsomt spill med enkle regler, har bra komponenter og tar ca 1-2 timer å spille avhengig av hvor erfaren man er.
Spillet går ut på at spillerne er en gjeng med venner som bestemmer seg for å utforske et gammelt hus som de har hørt at det spøker i. I starten går man rundt og utforsker dette huset, plukker opp gjenstander man finner og tilogmed ser et spøkelse eller to. Så skjer det noe i huset når en spiller plukker opp noe han/henne ikke skulle ha gjort (eller var det planlagt?) og spillet forandrer seg til i henhold til en av de 50! forskjellige utfallene som følger med.
Dette kan være alt fra at en av disse vennene egentlig er en morder som har lurt sine nyeste offre inn i huset, eller kanskje dere fant en kiste i kjelleren med en bleik fyr med lange tenner oppi eller kanskje en kjempeørn plukker opp huset for å mate ungene sine med menneskene i det.
Dette gjør at du kan få mange mulige ting å gjøre. Kanskje må du og dine andre venner finne en måte å rømme huset på, eller kanskje finne en metode å drepe morderen før han dreper dere.
Det morsomte med spillet er at en aldri vet hvem som blir ond før det skjer, slikt at det kan hende den som har plukket opp mest ting i starten av spillet plutselig dør eller blir skurken, og da mister laget kanskje det sterkeste medlemmet. Man får heller aldri vite alt om motstanderen enten man er god eller ond. For eksempel kan dette bety at du har fått beskjed om at dere må drepe monsteret på et eller annet vis, men når du prøver å skyte monsteret med den hendige pistolen du fant i en skuff tidligere i spillet og bare du finner ut at dette overhodet ikke biter på han/henne og nå kommer løpende mot deg, hva gjør du da?
Dette gjør at du også får en fin blanding av utforskning, mysterier og action, noe som har gjort at dette spillet har blitt en favoritt blandt mine venner og med 50 forskjellige scenarioer som kan skje, så er hver gang som å spille et nytt spill.
     - Martin, Porsgrunn


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Jim Henson's Labyrinth: The Board Game
Brettspill - Jim Henson's Labyrinth: The Board Game
Brettspill - Twilight Imperium Fourth Edition
Brettspill - Twilight Imperium Fourth Edition
Brettspill - Jim Henson's Labyrinth: The Board Game - Goblins!
Brettspill - Jim Henson's Labyrinth: The Board Game - Goblins!
Brettspill - Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath
Brettspill - Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath
Legend of the Five Rings The Card Game  Core Set
Legend of the Five Rings The Card Game Core Set
Legend of the Five Rings The Card Game - Clan Pack: Disciples of the Void
Legend of the Five Rings The Card Game - Clan Pack: Disciples of the Void
Brettspill - Conflict of Heroes: Awakening the Bear - Firefight Generator
Brettspill - Conflict of Heroes: Awakening the Bear - Firefight Generator
Brettspill - 7 Wonders Duel: Pantheon (norsk)
Brettspill - 7 Wonders Duel: Pantheon (norsk)
Brettspill - Small World (norske regler)
Brettspill - Small World (norske regler)
Kortspill - The Resistance: Coup
Kortspill - The Resistance: Coup
Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Codenames (engelsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - The Red Dragon Inn: Battle for Greyport
Brettspill - The Red Dragon Inn: Battle for Greyport
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - The Lord of the Rings - Journeys in Middle Earth Brettspill - The Lord of the Rings - Journeys in Middle Earth
Kr 999,00
Kjøp nå 

Brettspill - Champions of Midgard Brettspill - Champions of Midgard
Kr 519,00 Kjøp nå 

Brettspill - RISK Original Brettspill - RISK Original
Kr 379,00 Kjøp nå 

Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015 Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Kr 319,00 Kjøp nå 

Brettspill - Lost in R'lyeh Brettspill - Lost in R'lyeh
Kr 49,00 Kjøp nå 

Brettspill - Corinth Brettspill - Corinth
Kr 189,00 Kjøp nå 

Brettspill - Haspelknecht: The Ruhr Valley Brettspill - Haspelknecht: The Ruhr Valley
Kr 229,00 Kjøp nå 

Brettspill - Reykholt Brettspill - Reykholt
Kr 559,00 Kjøp nå 

Brettspill - Arcadia Quest: Riders Brettspill - Arcadia Quest: Riders
Kr 409,00 Kjøp nå 

Brettspill - Race! Formula 90: Expansion #1 - RF90 Series Championship Brettspill - Race! Formula 90: Expansion #1 - RF90 Series Championship
Kr 319,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo