SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk)  Kr 229,00
Kr 319,00 
Du sparer: Kr 90,00 (28%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere2-8
Alder 8+

Skap din egen reise med Tsuro, the game of the Path. Flytt dine spillesteiner langs stien som blir til når brikkene legges ned. Men pass på, andre spilleres stier kan sende deg i feil retning, eller kanskje ut av brettet! For å lykkes, må du være den med den tryggeste stien.

Hold deg på stien - Din reise begynner her.

Innhold:
Spillebrett, Regler (engelsk), 1 dragebrikke, 8 spillesteiner, 35 stibrikker

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Tsuro - The Game of the Path (engelsk) (nyeste omtale øverst):

 Et enkelt og interessant spill som egner seg svært godt som oppvarming til et tyngre spill, eller en rolig avslutning på en spillkveld. Det er utrolig lett å lære og spille, og hver runde går fort unna. Spillet begrenser seg også selv - når brettet er fullt, er det ingen andre steder å havne enn ut av brettet.

Velg et startpunkt, legg en brikke på brettet, og følg streken dit den ender. Alle spillere MÅ følge streken dit den ender, ikke bare spilleren som la brikken. Kolliderer man med en annen spiller eller havner ut av brettet, er man ute. Etterhvert som brettet fylles opp av brikker, blir det færre og færre trygge steder, og vanskeligere å se hvor man faktisk ender opp. Det er mulig å bruke en timer for å hindre at spillere bruker for lang tid på å legge sin brikke, men dette passer ikke for alle.

Det finnes en frittstående oppdatert versjon som heter Tsuro of the Seas. Der legges det til noen ekstra elementer, men det er også mulig å spille dette på den grunnleggende måten. Det er opp til hver enkelt å vurdere om man ønsker den økte kompleksiteten. Tsuro klarer fint å stå på egne bein uansett.
     - Ole Anders, GJØVIK

 Jeg så en liten video om dette spillet og gikk øyeblikkelig til innkjøp av det. Spillet var tiltalende, og jeg skjønte med en gang om jeg kom til å like det eller ikke.

Spillet er helt abstrakt og inneholder en liten del flaks. Men det er rom for litt planlegging og sabotasje. Spillebrettet er et rutenett, og det er to størrelser avhengig av hvor mange spillere eller hvor langt spill man vil ha. Langs kanten av brettet setter hver spiller sin brikke og gjør seg klare til å spille.

På din tur trekker du en brikke. På denne brikken er det tau som går fra et punkt på brikken til et annet, og det er alltid 8 punkter. Disse tauene er meget kreative og det er helt umulig å gjette seg til hva slags brikke man trekker. Brikken må legges ned foran sin spillebrikke, og da *må* du flytte spillebrikken slik at den kommer til en ny kant. Om den kommer ut av brettet, har du tapt.

Om det samtidig er en annen spillers brikke som lå inntil den brikken du nettopp la ned, må denne også flytte seg. På den måten kan du sørge for å eliminere en annen spiller eller gjøre det vanskeligere. Det er her det begynner å bli gøy, for tauene blir veldig intrikate etter hvert og sender det avgårde til et sted du ikke planla.

Hvert spill tar under 20 minutt. Det er meget kjapt å lære, og passer for hele familien. Komponentene er meget flotte og innbydende. Jeg liker dette spillet meget godt.
     - André, Tau
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Tiny Epic Galaxies
Brettspill - Tiny Epic Galaxies
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Black Matte
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Black Matte
Brettspill - Cyclades: Titans
Brettspill - Cyclades: Titans
Brettspill - Cyclades: Hades
Brettspill - Cyclades: Hades
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Patchwork
Brettspill - Patchwork
Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - One Night Ultimate Werewolf
Brettspill - One Night Ultimate Werewolf
Star Wars X-Wing Miniatures Game - X-Wing Dice Pack - Kun kr 1,- når man kjøper X-wing
Star Wars X-Wing Miniatures Game - X-Wing Dice Pack - Kun kr 1,- når man kjøper X-wing
Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) -  Core - Starter Set
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Core - Starter Set
Terningsett Translucent Clear w/white
Terningsett Translucent Clear w/white
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]