SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Arkham Horror
[942103]
 
0 på lager - Utgått


Antall spillere1-8
Alder 12+
Spilletid2-3 timer

The town of Arkham, Massachusetts, is in a panic.

Horrific and bizarre events have begun to occur with increasing frequency - all seeming to point towards some cataclysmic event in the near future that may spell disaster for everyone.

Only one small band of investigators can save Arkham from the Great Old Ones and destruction!
The classic game of Lovecraftian Adventure
Arkham Horror was originally published by Chaosium, Inc. , in 1987. This new, updated edition features stunning new artwork and graphical design (including a new gameboard, counters, cards, and playing pieces) as well as revised and expanded rules from the game's original creator, Richard Launius.

Players can select from 16 unique playable investigator characters, each with unique abilities, and will square off against the diabolical servants of 8 Ancient Ones, including Ithaqua, Hastur, and the terrible Cthulhu! No fan of the Cthulhu Mythos will want to miss the opportunity to acquire this classic Call of Cthulhu board game!

Arkham Horror is a cooperative game for 1-8 players ages 12 and up, and can be played in 2-3 hours.

Contents:
Game board, Rule Book, 16 Investigator Sheets, 16 Investigators Markers, 16 Plastic Investigator Stands, 5 Dice, 196 Investigator Status Tokens, 189 Investigator Cards, 8 Ancient One Sheets, 20 Doom Tokens, 180 Ancient One Cards, 60 Monster Markers, 16 Gate Markers, 14 Miscellaneous Markers
Spillet er på engelsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Arkham Horror (nyeste omtale øverst):

 "Arkham Horror" er et veldig omfattende brettspill. Det krever både god plass og god tid for å spille. Det positive med dette spillet er at du kan leve deg inn i historien til spillet. Dette er et rollespill i brettspillformat, men dette krever at du også spiller med folk som greier å leve seg litt inn universet til Lovecraft og "Arkham Horror".

Jeg synes dette brettspillet er et av de absolutt beste innen sjangeren "tematiske brettspill". Det er som sagt fokus på tema og innlevelse, og ikke så mye strategi og langsiktig planlegging.

Spillere som ikke er så villige til å sette av 3-4 timer for å spille et brettspill, men som ønsker et brettspill i Cthulhu-sjangeren, bør kanskje i stedet kjøpe seg "Eldritch Horror".

Hvis du kjøper deg "Arkham Horror", anbefaler jeg at du også etter hvert kjøper deg en eller to av mini-utvidelsene som er å få kjøpt til brettspillet. De er enkle å ta i bruk og gjør at spillet blir litt mer variert fra gang til gang.
     - Niels, OSLO

 det er så bra at det er vanskelig å forklare,
det er veldig underholdende, men det kreves at du har mange regler å lære å sette deg inni,
men er verdt det,
underholdningen er ganske god, kan spilles igjen å igjen uten at en går lei,
altid noe nytt man oppdager,

dette spillet anbefales,
     - Alexander, Ørnes

 Mitt favorittspill! Som andre skriver så er dette et sammarbeidsspill som passer like godt solo som for flere. Jeg skal ikke gjenta det andre skriver om spillets gang osv, men heller si noe om hvorfor jeg liker det så godt.

Temaet er fantastisk gjennspeilt i spillet. Enten du har hørt om HP Lovecraft fra før eller ikke dras du inn i en verden av ren ondskap drevet av de gamle (great old ones). Kortmekanikken fungerer kjempegodt go jeg sitter alltid med hjertet i halsen for hver eneste gang jeg drar et kort som sier noe om hva som skjer nå. Du kan justere dine egenskaper for hver runde slik at du kan legge opp en strategi mot hav du tror møter deg rundt neste sving. Monstrene er grufulle og jeg føler meg alltid underlegen i møtet med de fleste. Herlig horror! Spillet ser så utrolig lekkert ut og det er mengder med kort som gjør at det ikke er gjentagende. Grunnspillet har en stor feil, nemlig at det har en midtfase som ofte drar ut. Dette er fordi når du har lukket og forseglet et antall portaler så kan det ofte gå lenge mellom hver nye portal som åpnes. Da får man en lang periode hvor det ikke skjer særlig mye i spillet. For å bøte på dette vil jeg sterkt anbefale å kjøpe en av utvidelsespakkene (gjerne de små, King in yellow eller black Goat of the Woods for eksempel). Disse kommer med forskjellige spillmekanikker som gjør noe med problemet med den laaaaange midt-perioden. I tillegg får du mange flere kort, noe som øker gjennspillsverdien noe helt utrolig. Jeg har alle de små pakkene og spiller alltid med alle kort og mest mulig av de nye spillmekanikkene. Dette er selvsagt ikke nødvendig, men spillet er nå mye mer heftig og gøy! Det har gjort at jeg ikke kommer til å kjøpe de store utvidelsene riktig enda....men snaart - for jeg bare elsker dette spillet. En klar 6er!!
     - Odd-Gunnar, Kvaløysletta

 For en Lovecraft/Horror-fan er dette kanskje det beste brettspillet på markedet... anbefales i aller høyeste grad!
     - Marius, Alta

 Arkham Horror er et "skrekk" strategispill til 1-8 spillere. Alle spiller sammen mot selve spillet og dets onde skapninger.

Det kan ta veldig lang tid å lære reglene, men når man først har skjønt de, så er det moro!
I tillegg til reglene som følger med spillet, ville jeg søkt rundt på internett, forum og youtube e.l for bedre forklarte regler.
Jeg trodde jeg hadde lært reglene når vi spilte, men så fant jeg en video på youtube, og vi hadde spilt helt feil.

Komponentene som følger med Arkham Horror er av god kvalitet, men det kan være lurt å få tak i noen små bokser
eller poser som man kan ha diverse av delene oppi. (Det følger ikke med)

Selve spillbrettet er stort og herlig, det er kule tegninger og det lett å vende seg til. Det kan være at det såpass stort at man
må spille på gulvet, noe jeg må, men det gjør jo ikke noe særlig det.

Det følger med 16(!) forskjellige karakterer man kan velge mellom og 8 onde skapninger (hvor man velger èn for hvert game).
Dette gjør at det kan spilles mangfoldige ganger uten at man er den samme karakteren eller spiller mot det samme monsteret.
Også kan jo kjøpe tilleggspakker som legger til enda flere karakterer og monstre.

En runde med Arkham Horror kan ta lang tid å fullføre, så man burde nok sette av en kveld for å komme seg i gjennom det.
Personlig ville jeg likt å blitt ferdig med runden på en kveld, slik at jeg ikke måtte satt meg inn igjen i spillet på nytt neste dag.
Da blir det også vanskeligere og leve seg inn i det.

Det er veldig viktig at man samarbeider i spillet for å klare å vinne. I begynnelsen når man lærer spillet så kan det være vanskelig å vinne,
og hvis du vinner, så er det en stor sjanse for at du spiller feil.

Selv om man kan være en spiller, så tror jeg ikke det blir på noen måte like gøy som hvis man er flere.

Da jeg fant ut om dette spillet så hadde jeg bare hørt om ludo, monopol og alle de vanlige familiespillene, så dette var egentlig et impulskjøp,
og noe helt nytt for meg. Men jeg angrer ikke!
Dette er det første avanserte spillet jeg kjøpte og jeg er veldig fornøyd! Anbefaler Arkham Horror på det beste!
     - Truls, Stavanger

 Arkham Horror (AH) er et stemningsfylt strategispill for 1-8 spillere. Settingen er tatt fra Lovecraft-universet som speiler vår verden fra 1920-tallet som opplever uforklarlige hendelser, og der mytiske og uvirkelige vesner vandrer i skjul blant oss. Du behøver ikke å ha lest noe Lovecraft for å ha utbytte av spillet, men det er definitivt en fordel å kjenne til universet hans for å komme i riktig stemning.

I AH spiller man sammen mot selve spillet, og tilslutt vil enten alle vinne eller alle tape (i begynnelsen kanskje aller mest tape). Følelsen av mestring er derfor stor når man endelig vinner, og om mestringsfølelsen etterhvert går tapt fordi du blir bedre i spillet kan man alltids legge til en utvidelse eller fem for å øke vanskegraden.

AH har en omfattende regelbok, og om ingen har spilt spillet kan det lønne seg at i det minste en av dere har satt seg inn i reglene på forhånd. Ikke vær redd for å slå opp ting du lurer på, og etter første gjennomspilling vil det meste sitte. Regelboka er greit delt inn og forholdsvis oversiktlig med tanke på hvor mye innhold det er (24 sider).

Komponentene i AH er fantastiske. Hvis du har noen spill fra Fantasy Flight før vet du at de kan lage kvalitetskomponenter. Illustrasjonene er nydelige og stemningsskapende, og alle småbitene (det er hundrevis) er av god pappkvalitet.

Du kan ikke være redd for å kaste terning, for i dette spillet bruker du terning til å løse det meste. Slåssing, magi og en hel del andre situasjoner løses med terning. Sånn sett er AH kanskje en god blanding mellom rollespill og brettspill.

Likningen til rollespill gjelder også for utbyttet av spillet. Det handler først og fremst og den gode historien og følelsen av å være med i et eventyr. Hvis du, som en venn av meg, spiller gjennom spillet alene for å finne den matematisk beste måten å slå spillet på, vil du kanskje ikke ha like stort utbytte av spillet som hvis du bare hadde spilt for gøy.

En god runde AH kan vare alt mellom 2 og 5 timer, og du bør nok sette av en kveld. Tidsbruk kommer an på hvor erfarne spillere du spiller med, og ikke minst hvor mange. Derfor anbefaler jeg ikke at du spiller med flere enn 6 spillere, da det lett kan bli litt mye dødtid. Personlig liker jeg heller ikke å spille med færre enn 4, men hver sin smak.

AH er et fantastisk spill med de rette medspillere, og selv om grunnspillet alene kan bli enkelt etter en del gjennomspillinger er det ingenting ikke en utvidelse kan rette på. Demp belysningen, sett på litt dyster musikk og bruk kvelden på å bekjempe Cthulhu. Jeg anbefaler Arkham Horror på det varmeste.
     - Kristian Bunkholt, Trondheim

 I Arkham Horror samarbeider spillerne om å stoppe inntoget av monstre og overmakter fra andre dimensjoner.

Reglene er omfattende, og det er mye en skal holde styr på underveis. Det kreves noen omganger før en får tak på reglene. Benytt spillforum på nettet for lettere å komme gjennom reglene.

Spillet er morsomt og samarbeidet gjør at det blir mye interaksjon mellom spillerne. Selve spillet går mye i oppoverbakke og motgang i kampen mot det "onde", men artig når en faktisk klarer å vinne.

Er du fan av Lovecraft og rollespillet Call of Cthulhu, kan jeg anbefale dette brettspillet!
     - Rune, Husnes

 Dette var veldig gøy, men som det er nevnt tidligere kan man mestre spillet etterhvert. Det kommer noe ann å hvilken boss man spiller mot, men vi har uansett vunnet ved å lukke nok "gates", ettersom boss-kampene ikke var å foretrekke.

Det jeg savner ved grunnpakken er spennende items. Det er ikke like gøy å shoppe items lenger, når man har sett og prøvd det meste fra før. Stemning er viktig i dette spillet, så mørketida er sesong for Arkham Horror. Lykke til!
     - Helge, Trondheim

 Massivt brettspill som er utrolig morsomt i og med at man spiller med venner mot brettspillet! Dette gjør at man ikke blir uenige og kan krangle underveis, men at alle jobber mot samme mål. Spilleflaten i seg selv er også massivt slik at du bør ha ett veldig stort bord hvis du skal kunne spille dette på bordet.

Er bra balansert, men kan bli enkelt å mestre hvis man kan noen taktikker. Heldigvis finnes det mange tilleggspakker som gjør at utfordringen hele tiden blir større slik at det er vanskligere å vinne.

Hvis du er lei av at hver brettspillkveld ender med krangel, så prøv Arkham Horror, jeg lover deg at du ikke blir skuffet!
     - Lars Harald, Moss

 Arkham Horror er ett av de klart beste bordspillene, hvilket er imponerende siden du ikke spiller MOT venner, men MED dem; dere rotter dere sammen og prøver febrilsk å stå mot alt som spillet kaster mot dere. Hvert spill kan ta noen timer å runde, men Arkham Horror er så bra sammensatt at ved slutten av ett game er alt du vil gjøre å sette opp et nytt. Lovecraft fans vil glisende finne mange godsaker hentet fra Cthulhu Mythos, og selv de uten erfaring om H. P. Lovecraft's univers vil finne mye moro her; bevist av en av mine venner som, etter å ha spilt Arkham Horror, har siden begynt å sluke info om Cthulhu og Lovecraft.

Spillet har tatt brettspillere med storm; de mange gode expansion packs - fra standard card expansions som "Curse of the Dark Pharaoh" og, senere, "The King in Yellow", til et helt nytt tilleggs-spillbrett i "Dunwich Horror" - gir enormt mye spilletid å hente her, og med "Kingsport Horror" expansion på vei i 2008 virker det ikke som om stormvindene vil stilne.

Jeg kan knapt anbefale det sterkere.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arkham_Horror
     - Steinar

 Dette er et mega kult spill, det tar ganske lang tid og spille, men det er verdt tiden det tar å spile. Anbefales på det sterkeste!!!!
     - Christine


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Summoner Wars: Bellor's Retribution Reinforcement Pack
Kortspill - Summoner Wars: Bellor's Retribution Reinforcement Pack
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Scythe
Brettspill - Scythe
Brettspill - Dark Souls: The Board Game
Brettspill - Dark Souls: The Board Game
Brettspill - Blood Rage
Brettspill - Blood Rage
Kortspill - Exploding Kittens expansion: Imploding Kittens
Kortspill - Exploding Kittens expansion: Imploding Kittens
Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition
Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Boba Fett Villain Pack
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Boba Fett Villain Pack
Brettspill - Eldritch Horror: Strange Remnants
Brettspill - Eldritch Horror: Strange Remnants
Terning D6 12mm - Solid Forest Green (runde hjørner) - 36 stk
Terning D6 12mm - Solid Forest Green (runde hjørner) - 36 stk
Brettspill - Dominion: Seaside
Brettspill - Dominion: Seaside
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Kortbeskyttere - Ultra Pro Pro Pro-Fit Inner Sleeve 64x89mm 100stk
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Klikk her for å se alle utgåtte varer som er tom på lager.
Utvalgte varer
Spillsjefen bruker Posten[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo