SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Alias Party - Årets Selskapsspill 2009  
0 på lager - Utgått


Antall spillere4+
Alder 15+
Spilletid30+ min
Terningkast 6 i VGVG

Forklar ordene som normalt, men se opp for partyfeltene - når du havner på ett av dem, brukes spesielle stiler for å oppnå ekstrapoeng. To nye forklaringskategorier er også blandet inn i spillet!

Spillet er på norsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Alias Party - Årets Selskapsspill 2009 (nyeste omtale øverst):

 Alias Party passer perfekt hvis man ønsker å skape en festlig stemning. Ettersom det er en god del praktiske oppgaver som innebærer å stå på ett ben, leke sinna, eller beruset mens man forklarer et ord, får man fort en livlig og løsrevet stemning. Anbefales på det sterkeste! :D
     - Maren Charlotte, Gml. Fredrikstad

 Vi prøvde å spille dette en gang, men bruksanvisningen var såpass vanskelig at vi ikke skjønte stort. Det endte med at vi fant på våre egne regler, og da ble det selvfølgelig ikke så gøy. Men vi skal prøve å sette oss ordentlig inn i det, siden vi har hørt så mye positivt om det!
     - Julie, Strømmen

 Heller en bedre variant av Alias. Dette er også et langdrygt spill (akkurat som Alias), men forskjellen er at dette gir deg latterkrampe! Alias er gøy, men dette slår originalen.

Du kan ende på ein brikke som gjer at f.eks. må stå og hoppe medan du beskriv kjendiser eller forklare. Du kan risikere å måtte fortelle ei historie som inkluderer alle ordene på kortet. Det morsomste er å måtte forklare ord medan du er sint, glad, hysterisk, beruset o.l. og samtidig overbevise motstandarane om at du klarte det!

Det eneste minuset med spillet er for de som ikkje er så inne på kjendisverdenen. Derfor valte vi å droppe mange av desse spørsmålene sidan ingen av oss var inne på dette.
     - Stine, Fosnavåg

 Dette er en vri av den ordinære Alias, her skal man f.eks. stå på et ben og beskrive ord, spillet er faktisk latterligt bra. Topp karakter :D

Cyrus
     - Willy, Oslo

 Vi hadde reunion for noen gamle klassekamerater og veninnen min fant frem dette spillet! Først var jeg litt skeptisk til brettspill men så morro som vi hadde det med å spille dette spillet har jeg ikke hatt på lenge! :) Ikke overasket over at det ble kåret til årets spill i 2009 nei! :D :D :D
Det er enkelt å forstå reglene og har veldig grei utforming:)
Slår glatt monopol og typiske "familiespill".
Dette er et spill jeg anbefaler, og det kommer nok til å ligge under juletreet blandt gaver fra meg i år! :)
     - Astrid Elisabeth, Oslo


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Battlemat Tusj - Water Soluble Markers: 4-Pack (Rød, blå, grønn, svart) "overheadtusj"
Battlemat Tusj - Water Soluble Markers: 4-Pack (Rød, blå, grønn, svart) "overheadtusj"
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 59x92mm LARGE "Euro Large" 100stk  (Passer f.eks. Dominion, Agricola)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 59x92mm LARGE "Euro Large" 100stk (Passer f.eks. Dominion, Agricola)
Kortspill - Skip-Bo
Kortspill - Skip-Bo
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]