Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Familiespill Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Pakketilbud
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
    Dixit
    Jippijaja Quiz
    Jungle Speed
    Rory's Story Cubes
    Scrabble
    Sequence
    Trivial Pursuit
    Yatzy
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Bandu - Årets Familiespill 2009  Kr 399,00
Minst 2 på lager
Terningkast 6 i VGVG

Bandu - verdens morsomste byggespill!

Bandu er et svært engasjerende familiespill som setter spillernes ferdigheter på prøve når det gjelder så vel taktikk som evnen til å bygge fascinerende byggverk med enkle klosser. Med stødig hånd må spillerne bevise sine ferdigheter som byggmestre. Men hvis du vil vinne dette spillet, må du også forstå hvilke klosser som bør sendes til motspillerne for å gi dem noe å tenke på!

Norske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv. Velkommen skal du være! :)
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Bandu - Årets Familiespill 2009 (nyeste omtale øverst):

 Bandu

Om spillet:
Spillets opprinnelige navn er Bausack, og ble solgt i Tyskland i en stor tøypose. Da spillet skulle ut til nye markeder i andre land var det ønskelig å ha spillet i en eske, som andre spill vanligvis var pakket i. Men Bausack (sack = sekk) ble naturlig nok feil navn, så Bandu ble det nye navnet. Utgaven med skandinaviske regler er faktisk kun den vanlige Bausack, med regelhefte og en eske for å pakke det hele inn.

Spillet er et spill-system, med flere regelsett inkludert. Når jeg har introdusert spillet så har jeg pleid å si at dette kan du finne opp regler til selv, og det kan en også fint gjøre. En har en mengde klosser i et hav av former og størrelser, som skal stables oppå en grunnkloss, eller oppå hverandre. Ønsker du å stable et høyt tårn, eller vil du være den som sørger for at nestemann river tårnet. I Bandu kan du gjøre alt dette. I Bunn å grunn er dette lek med treklosser, hvor balanse, fingerferdighet og fantasi er viktige nøkkelelementer for å vinne. En stø hånd er også en stor fordel.

Liker du Jenga, vil du elske Bandu!

En høst med Bandu:
Spillet ble prøvd første gang på årets Spill-O-Rama. Her fikk vi grundig innføring av Brettspillguidens Remo. Det gav absolutt mersmak, så spillet var absolutt et "må ha"-spill for min del. Og mitt ble det ikke lenge etter. Ut til alle samfunnslag tenkte jeg, og så tenkt så gjort. Spillet ble "eksprimentert" på barn, unge, voksne og eldre, alle med mer eller mindre uforbeholden suksess!

Jeg lærte spillet bort til unger, som igjen lærte det videre til andre unger. Min mor ble helt gira på spillet, og ville kjøpe det umiddelbart etter en koselig hyttetur. Jeg måtte bremse henne flere ganger, for et eksemplar lå allerede innpakket i pent julepapir hjemme.

Folk har ringt å spurt hva spillet heter, for å kunne kjøpe det som familie-julegave. Spillet er rett og slett et fantastisk eksempel på hvordan en kan forene lek og spill, voksne og barn. Ble ikke litt overrasket over at årets spill 2009 nettopp ble Bandu.

Skal du kjøpe kun 1 spill vinteren 2009/2010 må det bli Bandu.
     - Lars Morten, Sandve

 Bandu er et spill jeg lenge har ønsket å prøve, ettersom jeg har spilt Jenga en del opp gjennom årene. Begge spillene dreier seg om å stable klosser på en tryggest mulig måte, men Bandu er definitivt et bedre spill, i hovedsak på grunn variasjonen man har. I Bandu fins det nemlig en haug (bokstavelig talt) av forskjellige brikker i alle mulige varianter, imens i Jenga er alle klossene like. Dette gjør Bandu ekstra moro å spille, fordi man alltid vil se nye kombinasjoner og nye tårn noe som selvsagt er et stort pluss.

Man har også dessuten en rekke spillvarianter, så man kan spille det som passer spillgruppen best. Man kan bestemme seg for om spillerne bygger sine egne tårn, eller om alle bygget på et felles tårn. En auksjonsvariant kan også kombineres med disse to, noe jeg absolutt anbefaler. Dette blir nesten et mini-spill i selve spillet, og noe som gir spillet interaksjon. Auksjonen fungerer slik at alle begynner med et bestemt antall diamanter, og man byr så med disse. Et tips; ikke sløs med dem! Går man nemlig tom, vil man etterhvert bli nødt til å ta inn mange upraktiske klosser, noe som gjør byggingen særdeles vanskelig. Derimot, er det veldig artig å "pushe" dårlige brikker på andre :)

Komponentene kan kun beskrives med ett ord; strålende. Flotte trebrikker, som både føles deilig å bygge med, og som også ser veldig bra ut, i sine røde og hvite farger. Brikkene er faktisk så morsomme og flotte å se på at jeg alltid får lyst til å ta et bilde av vinner-tårnet da spillet er over. Det sier jo sitt.

Jeg har egentlig ikke noe å utsette på spillet. Den eneste grunnen man ikke har til å like spillet er hvis man i utgangspunktet ikke liker slike stable-og-riv spill. Og gjør man ikke det vil heller ikke Bandu få deg til å skifte mening. Men skal du derimot ha et slikt type spill, så kjøp hverken Jenga eller Villa Paletti; bruk pengene i stedet på Bandu.
     - Rune, Sokna

 "Pappa, kan vi spille det klossespillet i dag også?". 5-åringens øyne formelig lyser av forventning. Og ja, det ER Bandu hun snakker om. Jeg på min side har heller absolutt ingenting imot å igjen ta dette spillet ned fra hylla.

Bandu er et spill for hele familien. Så snart poden er gammel nok til å akseptere at et spill har regler som må følges, er Bandu et godt alternativ på kosekvelden.

Spillet går ut på å bygge tårn (høyest mulig og uten å rase) av klosser i alle tenkelige former og størrelser. Her snakker vi ikke bare om runde klosser og firkantede klosser, men klosser formet som blant annet et slags juletre, ett eggeglass (med egg!) og en liten ”trylledrikkflaske”. Selve klossene er meget pent og solid laget. Noen er malt røde og fremstår som litt glattere enn de hvite. Blant de røde klossene finner vi også de med mest spesiell form (de som blir regnet som vanskeligst å bygge med). Begge klossetyper er lagret i hver sin tøypose som ga navnet til originalen (Bausack). Det følger også med en liten, svart pose med ”diamanter”. Dette brukes til budrunder eller til premiering, alt etter hvilken variant man spiller.

Når det gjelder regelvarianter så bidrar disse til variasjon. Noen dreier seg om å bygge et felles tårn, andre om en felles konstruksjon. Variantene med auksjon passer best for voksne og eldre barn og gir et nytt moment til spillet utenom det å bygge tårn med stødigst mulig hånd. Babels tårn varianten (med felles konstruksjon) falt mest i smak hos 5-åringen. Hun ler godt og klapper i hendene når pappa river tårnet, og fryder seg over å motta en ”diamant” i premie for å ha bygget den siste klossen før tårnet raste.

Bandu er et familiespill som inkluderer alle fra lillesøster til bestefar. Reglene kan velges ut fra hvem som er med, eller man kan selvsagt finne på sine egne.
     - Jon, BRYNE
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Vil Du Vedde?
Brettspill - Vil Du Vedde?
Brettspill - Dixit Odyssey (norsk)
Brettspill - Dixit Odyssey (norsk)
Brettspill - Augustus - Årets Familiespill 2014
Brettspill - Augustus - Årets Familiespill 2014
Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Brettspill - Pandemic (norsk, oks Pandemia)
Brettspill - 7 Wonders (norsk)
Brettspill - 7 Wonders (norsk)
Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Brettspill - Takenoko (norsk) - Årets Familiespill 2015
Barnespill - Zoobaloo - Årets Barnespill 2009
Barnespill - Zoobaloo - Årets Barnespill 2009
Barnespill - Spinderella - Årets Barnespill 2015
Barnespill - Spinderella - Årets Barnespill 2015
Brettspill - Ryktet Går... After Dark
Brettspill - Ryktet Går... After Dark
Brettspill - Escape: Tempelets forbannelse (norsk) - Årets Familiespill 2013
Brettspill - Escape: Tempelets forbannelse (norsk) - Årets Familiespill 2013
Brettspill - Partners
Brettspill - Partners
Brettspill - 51st State: Complete Master Set
Brettspill - 51st State: Complete Master Set
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Carcassonne - Expansion - Traders & Builders (engelsk) Brettspill - Carcassonne - Expansion - Traders & Builders (engelsk)
Kr 129,00
Kjøp nå 

Brettspill - Escape: Tempelets forbannelse (norsk) - Årets Familiespill 2013 Brettspill - Escape: Tempelets forbannelse (norsk) - Årets Familiespill 2013
Kr 299,00 Kjøp nå 

Brettspill - Monopol The Legend of Zelda - max 1 pr bestilling Brettspill - Monopol The Legend of Zelda - max 1 pr bestilling
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - Monopol Stavanger Brettspill - Monopol Stavanger
Kr 289,00 Kjøp nå 

Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 4: The Tower (norsk) Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 4: The Tower (norsk)
Kr 119,00 Kjøp nå 

Brettspill - Cat Tower Brettspill - Cat Tower
Kr 149,00 Kjøp nå 

Brettspill - Labyrinth (Ravensburger) Brettspill - Labyrinth (Ravensburger)
Kr 199,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ticket to Ride utvidelse: Map Collection 3: The Heart of Africa Brettspill - Ticket to Ride utvidelse: Map Collection 3: The Heart of Africa
Kr 249,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dice Town: Cowboys Brettspill - Dice Town: Cowboys
Kr 179,00 Kjøp nå 

Brettspill - Ryktet Går... (Telestrations) - Årets Selskapsspill 2012 Brettspill - Ryktet Går... (Telestrations) - Årets Selskapsspill 2012
Kr 259,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo