SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Castle Panic  Kr 305,00
Kr 339,00 
Du sparer: Kr 34,00 (10%)
1 på lager i Norge

Antall spillere1-6
Alder 10+
Spilletid1 time

The forest is filled with all sorts of Monsters. They watched and waited as you built your Castle and trained your soldiers, but now they’ve gathered their army and are marching out of the woods.

Can you work with your friends to defend your Castle against the horde, or will the Monsters tear down your Walls and destroy the precious Castle Towers? You will all win or lose together, but in the end only one player will be declared the Master Slayer!

Castle Panic is a cooperative, light strategy game.

Players must work together to defend their castle, in the center of the board, from monsters that attack out of the forest, at the edges of the board. Players trade cards, hit and slay monsters, and plan strategies together to keep their castle towers intact. The players either win or lose together, but only the player with the most victory points is declared the Master Slayer. Players must balance the survival of the group with their own desire to win.

The game includes:
1 Gameboard, 1 Rulebook, 49 Castle Cards, 49 Monster Tokens, 6 Walls, 6 Towers, 1 Tar Token, 2 Fortify Tokens, 5 Order of Play Cards, 12 Plastic Stands, 1 Die

Engelske regler.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Castle Panic (nyeste omtale øverst):

 Castle Panic er en flott introduksjon til nye brettspillere.

Spillet er ett samarbeidsspill med enkle grunnregler.

i spillet spiller dere sammen som herskere av en borg. borgen består av 6 tårn og 6 vegger. målet i spillet er å bruke kort som du trekker og bytter med andre spillere til å ta knekken på monstre som kommer løpende mot din base. Underveis vil du møte på monstre som har spesielle egenskaper, rullende steiner og ulike former svartedøden som kan ta knekken på både bueskyttere og riddere. spillet slutter når dere enten har mistet alle tårn i sentrum eller har tatt knekken på alle monsterbrikkene i spillet.

spillet får terningkast 5
     - Kjetil, Lillestrøm

 Jeg elsker samarbeidsspill. Noen er ekstremt vanskelige, noen er komplekse og tar lang tid, mens andre er av den lettere sort. Castle Panic er et av de sistnevnte. Reglene er meget lette å lære, kortene er av en konkret og enkel sort, og gangen i det hele er ganske enkel å få med seg. Dette er samarbeidsspillet for hele familien, og kan til og med spilles alene.

Oppgaven er vanskelig. Du bor i den fine byen din, og har flotte tårn som er godt beskyttet av mur rundt hele byen. Rundt byen er det store enger, og bak der ligger det en meget tett skog. Så oppstår problemet. Plutselig dukker det opp orker, vetter og troll ut fra skogholtet. De er på vei fra alle retninger, og deres mål er å tilintetgjøre byen, representert av tårnene. Du har 6 tårn, og om alle 6 faller, er det over og ut.

Sammen skal alle forsvare byen og tilintetgjøre trusselen. På din tur har du noen kort, som viser soldater som har forskjellige egenskaper. Ridderne tar noen fiender, sverdmenn tar andre, mens buefolk tar de som er lengst borte. Har du ikke kortene du trenger, kan du bytte med en annen spiller, eller prøve lykken og få nye kort. Når du har gjort alt du kan, så beveger alle fiendene seg nærmere, og det kommer enda flere trusler fra skogen. Så er det nestemann sin tur.

Slik går det i mange runder, helt til alle 49 trusselbrikkene er trukket frem og beseiret, og at minst ett tårn står igjen når det skjer. Trusselbrikkene kan være både monstre og spesielle hendelser, som pest, fremflytting av monstre, slemme ledere og kampesteiner som ruller mot byen.

Kortene er som tidligere nevnt lette å forstå. Det er litt tekst på dem, men det trenger du egentlig ikke, du kan se hva kortet gjør ved å se bildet og farge. Blå ridder tar monstre i den blå ridder-sonen, som er tydelig markert 3 steder på brettet med stor skrift. Det samme gjelder sverdmenn og bueskyttere. Men det finnes også andre måter å forsvare byen sin på. Spesialkort som barbar, utkikkspost, tjære og flere gjør spillet variert underveis.

Det er viktig med mye samarbeid og innspill fra andre i dette spillet. Det er mye åpen informasjon på bordet, og den beste strategien er ikke alltid den du kanskje kommer på selv. Spillet tar under en time å komme gjennom, og er av den enklere sorten å vinne. Jeg spiller gjerne uten eller med færre vegger i starten av spillet, da 6 vegger gjør det litt for enkelt for mine spill.

Enkelt å lære, enkelt å spille og enkelt å vinne. Heldigvis kan vinner-delen gjøres vanskeligere og mer utfordrende.
     - André, Tau
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Tyranny of Dragons (Alternative Cover)
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Tyranny of Dragons (Alternative Cover)
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Explorer's Guide to Wildemount (setting fra Critical Role)
Rollespill - Dungeon & Dragons Next (5th) - Explorer's Guide to Wildemount (setting fra Critical Role)
Brettspill - Atlantis Rising (second edition)
Brettspill - Atlantis Rising (second edition)
Brettspill - Diamant (engelsk)
Brettspill - Diamant (engelsk)
Brettspill - Gruble
Brettspill - Gruble
Brettspill - Yggdrasil Chronicles
Brettspill - Yggdrasil Chronicles
Kortspill - Star Wars: Empire vs. Rebellion
Kortspill - Star Wars: Empire vs. Rebellion
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Kortspill - Archaeology: The New Expedition
Kortspill - Archaeology: The New Expedition
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue (second edition)
Brettspill - Flash Point: Fire Rescue (second edition)
Brettspill - Ghost Stories
Brettspill - Ghost Stories
Brettspill - Pandemic: State of Emergency (engelsk)
Brettspill - Pandemic: State of Emergency (engelsk)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]