SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Small World (norske regler)  
0 på lager - Utgått


Antall spillere2-5
Alder 8+
Spilletid40-80 min

SmallWorld i norsk versjon!

SmallWorld er et morsomt, sprøtt, uhøytidelig siviliasjonsspill der 2-5 spillere kjemper om å erobre og kontrollere en liten verden hvor det er trangt om plassen!
Først velger spillerne rase og spesialevne og gjør det han eller hun kan for å utvide sitt imperium, gjerne på bekostning av en svakere nabo.

For å lykkes i SmallWorld må man vite når en skal ofre sin overbefolkede sivilisasjon til fordel for en som kan bygge opp et større og sterke imperium!
Vinner av Guldbrikken Juryens Specialpris 2010
...it's a world of slaughter after all!
Norske regler (resten av spillet er på engelsk).

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Small World (norske regler) (nyeste omtale øverst):

 Hvis du liker risk, men synes det er for enkelt og terningstyrt så er dette spillet for deg.

Ganske morsomt da de forskjellige rasene får forskjellige egenskaper som forandrer seg fra gang til gang, noe som gir spillet stor re-play value.

Og imotsetning til Risk er dette faktisk er strategispill.
     - Klas Mikkel, Revetal

 Et veldig flott, raskt lite spill som passer for flere forskjellige antall spillere. Spillet kommer med 2 brett med kart på begge sider. Dermed har man spesiallagde brett for 2, 3, 4 og 5 spillere. Har ikke prøvd med 5, men alt annet fungere veldig bra.

En mekanikk som gjør at spillet er lett å ta frem er alle forskjellige rasene og alle forskjellige egenskapene som blandes. 20 forskjellge raser med som kan ha 14 forskjellige egenskaper gir 280 kombinasjoner. Og siden noen alltid vil ta over nye territorier må man alltid justere seg etter hvilken rase man vil spille neste gang. Hver rase har et begrenset antall «krigere». Når disse er brukt opp gjør man denne rasen inaktiv og starter en ny rase. Tanken er at en sivilisasjon vokser seg så stor den kan bli, før den faller sammen og nye krefter invaderer verden.

Kjøpte dette spillet da jeg ville ha noe både jeg og sønnen min på 8år kunne spille sammen, og dette fungerte meget bra. Alt blir forklart med tegn så man slipper å lese engelske kort, som det er i en del av spillene jeg liker. Når han lærte seg egenskapene til rasene lagde han sin egen taktikk. De flotte humoristiske tegningene gjør spillet veldig pent. Men det hadde vært fint med mer enn en kvinnelig rase. Hva med kvinnelige magikere eller orker? Men dette er pirk.
Veldig gøy. Anbefales.
     - Adrian, Trondheim

 SmallWorld er absolutt å anbefale. Dets enkelthet, kombinert med høye "fun-factor", gjør dette til et nær perfekt spill å plukke fram i de fleste settinger. Spillet lar deg kombinere en rekke "evner" med en kjente og kjære fantasy-raser, for så å gå til krig mot de andre spillerne. At flygende dverger sloss mot svømmende zombier og barbar-halflings er ikke et utenkelig scenario... Det aller beste med spillet er imidlertid at ingen spillere noensinne blir slått ut. Om man mister alle sine tropper, kan man bare la rasen sin dø ut, for så å komme innpå med en helt ny en.

Spillet vinnes av den som etter et bestemt antall runder (avhengig av antall spillere) står igjen med fleste seiers-poeng. Seiers-poeng scores ved å ha kontroll over de forskjellige landområdene ved slutten av hver enkelt runde.

SmallWorld er lettfattelig, gøy og boksen inneholder en masse pene komponenter. Det er ikke et typisk gamers game, med en finfin gateway til spill-hobbyen.
     - Vegard, Drammen

 Small world har vist seg å være et spill som ikke innehar så kompliserte regler, men som allikevel er en del å sette seg inn i. Dette skyldes de mange rasene og deres fordeler, og i tillegg spillets ekstrafordeler man kjøper sammen med rasene.
Spillet handler om å innta brettet med sine, hovedsaklig to, raser. Man får så seierspoeng etter hvor mange områder man besitter etter sin tur. og disse seierspoengene legges sammen når spillet er ferdig. De mange rasene og ekstrafordeler gjør at man kan planlegge forskjellige måter å angripe brettet på, noe som bringer oss til en veldig fin taktisk del av spillet.

Spillet er pent utformet, og strengt tatt så liker jeg mekanikken i spillet ganske godt til tross for at det virker litt "enkelt"
     - Edgar, Levanger

 Fantastisk spill! Enkelt å lære seg, til tross for at det ser ut som veldig mange "greier" å holde styr på med en gang man åpner boksen. Det tar kun 5 minutter å skjønne det grunnleggene ved dette spillet. :) Ingen runder er lik den forrige på grunn av de mange komboene man kan ha mellom rase og ability. Kan spilles av to personer, men er absolutt morsomst med flere. Kan spille dette spillet time etter time uten å gå lei. Anbefales på det varmeste!
     - Caroline Dahl, Oslo


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Decrypto (norsk)
Brettspill - Decrypto (norsk)
Brettspill - Diamant (norsk)
Brettspill - Diamant (norsk)
Brettspill - Istanbul
Brettspill - Istanbul
Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 1: Inns and Cathedrals (norsk)
Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 1: Inns and Cathedrals (norsk)
Brettspill - Carcassonne  - Original Grunnpakke (Norsk) med utvidelsene Floden og Biskopen
Brettspill - Carcassonne - Original Grunnpakke (Norsk) med utvidelsene Floden og Biskopen
Brettspill - Ticket to Ride Nordic Countries
Brettspill - Ticket to Ride Nordic Countries
Brettspill - Lanterns: The Harvest Festival
Brettspill - Lanterns: The Harvest Festival
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Codenames (norsk) - Årets Selskapsspill 2015
Brettspill - Dominion (Second Edition) Big Box
Brettspill - Dominion (Second Edition) Big Box
Kortspill - Skip-Bo
Kortspill - Skip-Bo
Brettspill - Betrayal at House on the Hill 2nd Edition
Brettspill - Betrayal at House on the Hill 2nd Edition
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]