SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Eminent Domain  Kr 229,00
Kr 429,00 
Du sparer: Kr 200,00 (47%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere2-4
Alder 10+
Spilletid45 min

Survey the galaxy to expand your civilization... Will you colonize nearby planets, or take them over by force? Harvest resources for trade, and do research to improve your technology. Build the best civilization and win the game!

Eminent Domain is a civilization building game in which your civilization's abilities are based on a deck of Role cards. At the beginning of the game each player has the same deck of cards, with just 2 cards for each Role in it. Every turn you must choose a Role to execute (and like Glory to Rome or Puerto Rico, your opponents will get a chance to follow suit), and in doing so you will add one of those Role cards to your deck. When executing a Role, you can boost its effect by playing cards out of your hand matching the Role you have chosen. So for example, the more you Research, the better you get at Researching (because you'll have more Research cards in your deck).

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Eminent Domain (nyeste omtale øverst):

 Eminent Domain er et veldig godt deck-building spill som, på flere områder, er inspirert av- og kan sammenlignes med Dominion. I stedet for å bygge et kongerike, er målet her å ekspandere- og utvikle en interplanetarisk sivilisasjon. Dette gjør man ved å utforske, krige, kolonialisere og studere. Man får poeng for å ta over planeter, for å ha forsket fram de mest sofistikerte teknologiene og ved å produsere råstoffer fra planetene man eier. Det som gjør spillet spesielt bra er at man, i tillegg til å ha en egen handling hver runde, også må velge en rolle andre spillere kan følge. Andre spillere kan altså tjene mer enn en selv på bestemte valg, noe som gir spillet en ekstra strategisk dimensjon.

Enkelte hevder at Eminent Domain er et spill som kan "erstatte" Dominion. Det kan det imidlertid ikke. Ikke fordi det er dårligere (det er det ikke), men fordi forskjellene er såpass markante. I min hylle er det plass til begge. Om man liker Dominion, er det imidlertid enormt stor sjanse for at også dette vil falle i smak!

Fun fact: miniatyrene (romskipene) som følger med er nøyaktig de samme som brukes i Eclipse.
     - Vegard, Drammen

 Jeg kjøpte dette spillet så fort det kom på markedet og angrer ikke et sekund. Spillet er relativt lett å lære/lære bort. Det tar ca tre kvarter til en time å spille. Det har en del til felles med San Juan i det at man alltid har noe å gjøre selv om det ikke er din tur.
Midt på bordet ligger en remse med kort som for eksempel Research, Military, Colonization osv. Når det er din tur spiller du først et kort fra hånda, så trekker du et kort fra bunkene på midten (det er da "rollen" din, som i San Juan og Puerto Rico) og de andre spillerne kan velge om de vil følge rollen din (da uten å få rollevelgerens bonus feature) eller la være å følge og heller trekke et kort fra trekkbunken sin. Hele den delen med trekkbunke fungerer veldig likt som Dominion, man prøver å få en mix av kort i buken sin som passer strategien man har lagt opp. Strategien forandrer seg etter hvert som man har fått flere planeter også, så underveis må du legge opp et nytt løp ved å kaste en del kort du ikke lenger har nytte av. Når du starter end game strategien er en av de vanskeligste avgjørelsene i spillet, starter du for sent så vil du muligens tape, starter du for tidlig kan du fort være veldig ille ute.

Et av de beste kortspillene der ute. På høyde med 7 wonders. Gleder meg stort til å se hva designeren av dette spillet kommer opp med for neste spill.

Kvaliteten på kort er høy. Romskipene er veldig fine og ressurs brikkene er standard tre-skiver.
     - ronny, løken
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle
Brettspill - Fuse
Brettspill - Fuse
Brettspill - Clank! In! Space!
Brettspill - Clank! In! Space!
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Clear Matte
Kortbeskyttere - Dragon Shield 100 Clear Matte
Dragon Shield 4 roms boks - Blue
Dragon Shield 4 roms boks - Blue
Dragon Shield 4 roms boks - Clear
Dragon Shield 4 roms boks - Clear
Deckboks - Magic the Gathering - Mana Blue
Deckboks - Magic the Gathering - Mana Blue
Brettspill - Inis
Brettspill - Inis
Brettspill - Runebound - The Gilded Blade
Brettspill - Runebound - The Gilded Blade
Brettspill - Runebound - Caught in a Web
Brettspill - Runebound - Caught in a Web
Brettspill - Tzolk'in: The Mayan Calendar - Tribes & Prophecies
Brettspill - Tzolk'in: The Mayan Calendar - Tribes & Prophecies
Brettspill - Martian Dice
Brettspill - Martian Dice
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]