SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition  
0 på lager - Utgått


Antall spillere3-6
Alder 14+
Spilletid2-4 timer

“The Iron Throne is mine by rights. All those who deny that are my foes.” - Stannis Baratheon

“The whole of the realm denies it, brother. Old men deny it with their death rattle, and unborn children deny it in their mothers’ wombs. They deny it in Dorne and they deny it on the Wall. No one wants you for their king... You may well have the better claim, but I have the larger army.” - Renly Baratheon

The newly updated version of this popular title offers a number of enhancements, while preserving the tense battle of military and diplomatic superiority that has become a favorite of thousands of hobby gamers.

Based on George R. R. Martin’s bestselling A Song of Ice and Fire novels, this internationally beloved game places players in charge of the six Great Houses of Westeros, where they must unseat the other Houses and claim sole dominance over a continent shattered by war and political upheaval. By mustering and sustaining massive armies, conquering territory, vying for power, and forming fragile alliances, each player will aim to ultimately control the most castles and strongholds, affirming him as the peoples’ chosen leader and rightful king. You’ll need aid on your path, but be careful in whom you place your trust...

The updated second edition brings a host of enhancements to your A Game of Thrones experience. It includes elements from the A Clash of Kings and A Storm of Swords expansions, including ports, garrisons, Wildling cards, and Siege engines, while introducing welcome new innovations like player screens and Tides of Battle cards. This, along with updated graphics and a clarified ruleset, means the time has never been better to take control of Westeros.

Spillet er på engelsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - A Game of Thrones - The Boardgame 2nd Edition (nyeste omtale øverst):

 "Game of Thrones" er et omfattende strategispill, der de ulike spillerne kontrollerer ett av husene fra bok-/tv-serien. Det er mer et "area control"-spill enn et rett-frem krigsspill. Spillerne må både kjempe mot hverandre, men også samarbeide for å stagge wildlings-angrep. Spillet legger også opp til alliansedannelser mellom spillerne. Disse spillmekanikkene er med på å bygge opp under temaet til spillet. Stemningen fra serien gjenskapes på en veldig god måte. Etter min mening er dette en av spillets største styrker.

Spillerne legger ut ordre-tokens i de områdene som de kontrollerer på starten av hver runde. Disse legges ut med ordresiden ned, slik at de andre spillerne ikke vet hva du planlegger før alle snur sine ordre-tokens samtidig. Dette systemet fungerer også utmerket.

Vær forberedt på at spillet legger beslag på både mye bordplass og mye tid. Det tar fort hele kvelden å spille en omgang. Dette trekker ned for meg, fordi jeg er ikke så veldig glad i lange spill som samtidig har player elimination. Du kan risikere å bli eliminert fra spillet tidlig og da er det jo litt kjedelig å bare sitte der hvis de andre holder på i 2-3 timer til, før de er ferdige.

Det er også mange regler å holde styr på. Jeg ville ikke anbefalt spillet for folk som er helt ferske med brettspill. Du bør også være av typen som ikke tar det personlig om en av de andre spillerne dolker deg i ryggen i løpet av spillets gang.
     - Niels, OSLO

 Et par advarsler om dette spillet. Got er ikke et spill som er enkelt å lære seg. Det inneholder mange små ting en må passe på hver runde i spillet.
Den beste måten å lære seg dette spillet på er å få noen som har spilt det flere ganger til å lære seg det.

I tillegg så er Got et veldig langt spill. Her må en sette av hele spillekvelde for å komme gjennom det. Å ofte kan en måtte avslutte spillet før en en ferdig med det.

Got er ikke et spill for alle. Men hvis du har godt med tid og venner som er tålmodige og ganske drevene når det kommer til bretspell og regler. Så kan dette være et bra spill for dere.
     - Runar, Røros

 Dette er et av de beste strategiske brettspillene jeg har vert borti.
Spillet kombinerer din strategiske styrke med din overtalelsevne og påvirkningsevne.
Dette gjør at flaks har veldig liten påvirkning i spillet.
Jeg har spilt dette spillet utallige ganger de siste årene og går aldri lei!
Dette spillet er aldri likt! Jeg elsker det!
Det skal sies at det kanskje er litt ubalansert med 4 og 5 spillere, men dette kan lett kontres med å bytte ut Grayjoy med Tyrell! :p
Dersom du liker strategispill og kanskje er lei av at kompisen din slåt deg i risk fordi han bare kaster 5 & 6 er dette spillet for deg!
(Det er ikke et must å ha sett eller like Game of Thrones-Serien for å spille. Det blir mer interessant for fans, men kan fint spilles uten å ha hørt om GoT)
     - Jonas, Bardufoss

 Meget meget bra spill!
Spillet kan se veldig avansert ut. Men er egentlig veldig lett, du kommer fort inn i hvordan alt fungerer. Problemet kan jo være å få nye folk til å være med å spille da førsteinntrykket kan være at wow dette så stress ut!

Bare husk å bli enige om at det som skjer i spillet skjer kun i spillet. Hadde noen kompiser som nesten ikke kunne snakke ilag etterpå pga ting som skjedde i spillet. Ikke det beste spillet for veldig dårlige tapere! :)
     - Roy, Hommersåk

 Avansert strategi som er enkelt å komme igang med, men vanskelig å mestra.
Fordelen med å læra reglane er at det er masse gode youtube videoer for reglane, så før vårt første spel, såg alle den.
Me kom raskt igang med 5 stykker og det blei ein knepen seier til Stark. Det går igjen at det er små marginar for å vinne og tape. Men det er lite flaks involvert. Combat kan kanskje vera forutsigbart, heldigvis med 2nd edition, trekker kvar spelar eit ekstra "Clash of Kings" kort, som gir forskjellige små fordelar. Her er det bare å samlast å kome igang.
Eit framifrå godt brettspel!
     - Sondre, Stord

 Fantastisk morsomt spill. Dette er et spill som er lett å lære, men vanskelig å mestre. Ingen kompliserte regler eller småting som man må huske på. Derimot er den taktiske delen av spillet veldig omfattende og involverende.

Alle spillerne legger såkalte "ordre-brikker" på brettet med billedsiden ned. Disse har forskjellige symboler som syboliserer handlinger du vil gjøre. Deretter snur alle spillerne sine brikker slik at alle kan se de. Det vil si at alle må planlegge hele runden sin før første spiller får utføre sine "ordre". Ordrebrikkene med et fakkel-symbol brukes først. Disse brukes til å ta bort en av motspillerens ordrebrikker, for å hindre han/hun i å utføre en av sine ordre. Deretter følger neste ordresymbol osv. Man kan velge mellom å angripe motspillernes brikker, beskytte seg selv eller bare flytte brikkene sine rundt på kartet for å ta over landområder. Vinneren er den som har kontroll over flest landområder med bilde av en borg etter 10 runder.

I tillegg til dette, skal man innimellom stemme over hvem som får være først neste runde, hvem som får ekstra styrke i alle kamper, og hvem som får bytte ut en av sine ordre etter at spillerne har vist frem sine ordre.

Et spennende spill som er lett å forstå, men inneholder nok taktisk tenkning til at det aldri blir kjedelig eller forutsigbart. Anbefales på det sterkeste!
     - Tomas, Sandefjord


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Axis & Allies: D-Day (2019)
Brettspill - Axis & Allies: D-Day (2019)
Brettspill - Secrets
Brettspill - Secrets
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle - The Monster Box of Monsters Expansion
Brettspill - Harry Potter: Hogwarts Battle - The Monster Box of Monsters Expansion
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Jaipur (engelsk)
Brettspill - Jaipur (engelsk)
Brettspill - Troyes
Brettspill - Troyes
Brettspill - Res Arcana
Brettspill - Res Arcana
Brettspill - A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition) - Mother of Dragons
Brettspill - A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition) - Mother of Dragons
Arkham Horror the Card Game LCG - Deluxe Expansion 4: The Circle Undone
Arkham Horror the Card Game LCG - Deluxe Expansion 4: The Circle Undone
Arkham Horror the Card Game LCG - Return to the Dunwich Legacy
Arkham Horror the Card Game LCG - Return to the Dunwich Legacy
Brettspill - Axis & Allies - 1941
Brettspill - Axis & Allies - 1941
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]