SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Mice and Mystics  Kr 449,00
Kr 869,00 
Du sparer: Kr 420,00 (48%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere1-4
Alder 7+
Spilletid60-90 min

In Mice and Mystics players take on the roles of those still loyal to the king - but to escape the clutches of Vanestra, they have been turned into mice! Play as cunning field mice who must race through a castle now twenty times larger than before. The castle would be a dangerous place with Vanestra's minions in control, but now countless other terrors also await heroes who are but the size of figs. Play as nimble Prince Colin and fence your way past your foes, or try Nez Bellows, the burly smith. Confound your foes as the wizened old mouse Maginos, or protect your companions as Tilda, the castle's former healer. Every player will have a vital role in the quest to warn the king, and it will take careful planning to find Vanestra's weakness and defeat her.

Mice and Mystics is a cooperative adventure game in which the players work together to save an imperiled kingdom. They will face countless adversaries such as rats, cockroaches, and spiders, and of course the greatest of all horrors: the castle's housecat, Brodie. Mice and Mystics is a boldly innovative game that thrusts players into an ever-changing, interactive environment, and features a rich storyline that the players help create as they play the game. The Cheese System allows players to hoard the crumbs of precious cheese they find on their journey, and use it to bolster their mice with grandiose new abilities and overcome seemingly insurmountable odds.

Mice and Mystics will provide any group of friends with an unforgettable adventure they will be talking about for years to come - assuming they can all squeak by...

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Mice and Mystics (nyeste omtale øverst):

 Har spilt dette en del i det siste og jeg må si jeg har delte meninger.

Positivt:
Det er høy kvalitet på komponenter og generell produksjon. Det er helt tydelig lagt MYE arbeid inn i spillet mht. atmosfære og ikke mist historien som blir fortalt. Dette er som Descent "Light". Settingen er derimot mer klassisk eventyrlig og ikke high fantasy med orcer, blod og drager.

Reglene er ganske enkle å lære, men det han hende du gjør noen småfeil i starten. Regelboken er ikke den beste.

Disse to punktene gjør spillet mer familievennlig og fungerer bra for foreldre som vil spille noe mer avansert med barna sine.

Negativt:
Det er utrolig mye terningrulling her. Rull én terning for å flytte deretter X terninger for å angripe en fiende og så rull for forsvar for alle fiendene. Gjenta dette for alle musene og alle fiendene. Dette kan føre til at det er opptil 20-30 terningkast bare på én runde. Gjenta dette igjen og igjen.

For noen kan dette bli ensformig og repetativt. For andre gjør det ingenting. Du vet sikkert selv om dette er noe for deg.
     - Morten, Notodden

 Veldig fint samarbeidspill som tar utgangspunkt i en fortelling. Komponentene er upåklagelige. Spillet passer meget bra sammen med yngre spillere. Ulike rollefigurer med hver sine egenskaper. En jakter på skatter og kjemper seg gjennom kapittel etter kapittel. Vanskelighetsgraden er akkurat vanskelig nok til at hvert kapittel blir en utfordring.

Spillet krever nok flere utvidelser og fortellinger for å ivareta interessen når en har pløyd gjennom hele boken.
     - Rune, Husnes

 Jeg kjøpte dette spillet med tanke på å spille det med min sønn. Jeg tenkte at samarbeidsspill er en fin variasjon til andre barnespill som som oftest kårer en vinner og en taper.
Jeg satte meg ned en kveld for å lære meg spillet og ble svært positivt overrasket ettersom jeg forventet meg et barnespill.

Mice and Mystics gir deg en spennende og engasjerende historiefortelling (3rd person RPG) med mulighet til å spille en historie i stedet for å lese fra bok. Musene skal løse ulike oppdrag og feller, rotter, edderkopper, kakerlakker og tusenben er noen av hindrene man må passere for å klare et kapittel. Det er totalt 11 kapitler. Jeg brukte ca 2 timer på første kapittel (inklusive et valgfritt sideoppdrag) mens jeg lærte reglene. Jeg tipper hvert kapittel har en gjennomsnitts spilletid på ca 1,5 time, noe som gjør at dette spillet gir mye underholdning for pengene!
Gjennom et meget godt gjennomtenkt regelsett med stor frihet til å gjøre som man vil (selvom enkelte handlinger er smartere å gjøre enn andre), gjør at spillet egner seg som et familiespill like så godt som et spill for vennegjengen med tyngre innslag av strategi.
Hvert kapittel har egne mål og egne regler noe som gjør Mice And Mystics til en variert eventyr! Musene kan utvikle seg (levle opp og velge nye evner) gjennom et kapittel og man har også mulighet til å spille hele spillet som en kampanje hvor man tar var på utstyr og evner, beholder skade osv til de neste kapitlene.

Dette spillet skal jeg helt klart introdusere for spillgruppen min når vi er ferdige meg Descent!

Pakken kom med en ødelagt miniatyr. Jeg tok kontakt med Plaid Hat Games og hadde en erstatning i postkassen kun 1 uke senere! Rask kundeservice!
     - Håkon, Oslo

 Jeg, eller vi, kjøpte dette spillet for å spille sammen med ungene. Sammarbeidsspill (?) er min nye oppdagelse innen brettspill og jeg nyter det virkelig. Her får hele familien en utfordring istedet for at du som voksen tvinges til å spille dårligere mot barna i "vanlige" brettspill hvor man konkurerer mot hverandre. Mice and Mystics (M&M) er således fantastisk. Jeg har spilt dette sammen med mine barn som er 11, 9 og 6 år og siden det er på engelsk tvinges de til å utvide ordforrådet sitt svært mye.

Selve spillet er veldig tematisk og uten å røpe for mye av historien kan jeg si at du styrer et utvalg av muse-helter gjennom flere typer rom i jakten på å utføre oppdrag, eller kapitler, i en historie som utfolder seg på brettet foran deg. Man blir knyttet til disse små vesnene og prøver så godt som mulig å redde de gjennom historien. Tap tas svært tungt blant mine unger i alle fall.

Reglene er middels kompiserte vil jeg si, så det anbefales at en person leser godt gjennom reglene først (hint: Youtube Watch it played for en gjennomgang) eller faktisk spiller en runde alene slik at ventetiden mens man blar febrilsk i regelboken blir minimal. Ikke la dette skremme deg fordi dette spillet er en juvel! Komponentene er kjempebra laget, solid papp i brettene, fine detaljerte mus og monstre og solide brikker. Historien er fengende og spillmekanikken er uten store svakheter. Dette varer en stund, vi brukte 3 timer på innledningskapittelet som vi til slutt tapte relativt langt fra målet - så her er det bare å sette av mer tid! Husreglene våre sier nemlig at vi ikke kan gå videre på kapittel 2 før vi har klart det første. Julen her i huset handler om ost og mus... Anbefales på det sterkeste!
     - Odd-Gunnar, Kvaløysletta


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Citadels (norsk)
Kortspill - Citadels (norsk)
Brettspill - Gruble
Brettspill - Gruble
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 59x92mm 50stk  Sleeves
Kortbeskyttere for brettspill - FFG Clear 59x92mm 50stk Sleeves
Brettspill - This War of Mine: The Board Game
Brettspill - This War of Mine: The Board Game
KeyForge: Age of Ascension Archon Deck
KeyForge: Age of Ascension Archon Deck
Brettspill - Welcome to Your perfect Home
Brettspill - Welcome to Your perfect Home
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Eldritch Horror: Strange Remnants
Brettspill - Eldritch Horror: Strange Remnants
Terningpose - 10 x 12,5 cm - Sort
Terningpose - 10 x 12,5 cm - Sort
Brettspill - Eldritch Horror: Cities in Ruin
Brettspill - Eldritch Horror: Cities in Ruin
Brettspill - Betrayal at House on the Hill Upgrade Kit
Brettspill - Betrayal at House on the Hill Upgrade Kit
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 79x120mm OVERSIZE 100 stk (Passer f.eks. Dixit)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 79x120mm OVERSIZE 100 stk (Passer f.eks. Dixit)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]