SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Galaxy Trucker: Another Big Expansion  
0 på lager - Utgått


Antall spillere2-5
Alder 10+
Spilletid90 min

Galaxy Trucker: Another Big Expansion is just as big as the Big one: New tiles, new support team to be hired to enhance your shipbuilding experience, new ship classes, including huge IVB ships.

Yes, you may also fly round IV, and you can be sure the cards are extra nasty there - especially the intruders that board your ship, wander around, and eat or blow up your stuff, unless your heroic crew beats them. Wait... that's a different game, right? Aren't we speaking rather about Space Alert now? Well...it seems this "let's board a ship and eat its crew" mode spreads pretty fast in the known universe these days, as with this expansion, it can happen also in Galaxy Trucker.

Spillet er på engelsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Galaxy Trucker: Another Big Expansion (nyeste omtale øverst):

 Før jeg skriver omtalen vil jeg si at du må nesten ha The Big Expansion først og at jeg har ikke spilt med bare en av delene, så denne vil omhandle begge tilleggspakkene.

Om du har spilt uten tilleggspakker er du sikkert klar over hvor artig dette spillet er. Et "problem" jeg og mine venner hadde med spillet var at det var for lett. Siste spilling før jeg kjøpte tilleggspakkene spilte vi med ALLE kortene fra fase 1 i fase 1 og ALLE fra fase 2 i fase 2, etc. og kun en måtte gi seg i runde 2 og en i 3.
Etter vi har spilt med tilleggspakkene har det opp til flere ganger hendt at ingen har kommet til mål i en fase.

Det er 3 nye typer kort uten om fasekortene, ny fase 4 (kort og skip), nye hendelser (som invasjon på skipet) i alle fasene, nye 1A-, 2A-, 2B- og 3B-skip, nye brikker til skipet og alt som trengs for en 5. spiller. Alt dette gjør spillet mye vanskeligere.

Med flere ting som kan skje vil det være behov for flere typer brikke på skipet, men du har samme størrelse på skipet som før.

Hver runde før du begynner å bygge vil en legge ut 0-3 kort (jeg spiller med 2) som virkelig kan gjøre runden vanskelig. Disse kortene kan føre til at brikker eksploderer når de blir ødelagt, folk på planetene er paranoide eller at små meteoritter tar med seg virus på skipet.

Hver person får i tillegg tildelt 4 kort, hvor hver runde skal et kort legger sammen med fasekortene. Disse er som regel en ond variant av fasekortene, som kun du vet om. Dvs du kan bygge skipet ditt rundt det kortet. Det kan være kort hvor alle skyter på de fremfor seg, alle må betale for rom-vesener de har med seg eller en får penger der og da for peneste skip eller lengst frem.

Det siste kortet er en medhjelper for å hjelpe mot de vanskelige kortene. Etter hver runde får en slik hjelper som blir bedre med tiden. De kan gjøre om koblinger til universale, gi ekstra penger for gods eller endre en brikke fra en type til en annen etter du er ferdig å bygge.

De mest spennende kortene i de nye fasene er inntrengeren. De kommer inn på samme måte som en meteor, men i stedet for å ødelegge den klossen vil de gå rundt i skipet ditt. Noen spiser menneskene, batteriene og godset de møter, mens andre vil plassere 1-3 bomber før de forlater skipet. De kan gjøre mye utslag ettersom du ikke kan skyte dem ned med laser.

For å stoppe de onde kortene og gi deg flere muligheter er det MANGE nye typer brikker, som fort blir for mye for en nybegynner. Du har "turrets" og våpen lager for å stoppe inntrengeren i tillegg til blant annet solcellepanel, nytt rom-vesen, "armor plating", "statis chamber" og kombinasjons-brikker.

Alt i alt.... Har du Galaxy trucker med ingen eller en tilleggspakke, kjøp dem NÅ! Du kommer ikke til å angre.
     - Martin, Narvik
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Fungi (oks Morels)
Kortspill - Fungi (oks Morels)
Brettspill - T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons
Brettspill - T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons
Brettspill - T.I.M.E Stories: Expedition: Endurance
Brettspill - T.I.M.E Stories: Expedition: Endurance
Brettspill - Tapestry: Plans & Ploys
Brettspill - Tapestry: Plans & Ploys
Brettspill - Colt Express: Marshal & Prisoners
Brettspill - Colt Express: Marshal & Prisoners
Brettspill - Sushi Roll
Brettspill - Sushi Roll
Kortbeskyttere - Ultra Pro Card Sleeves Premium Clear (gjennomsiktig)
Kortbeskyttere - Ultra Pro Card Sleeves Premium Clear (gjennomsiktig)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 57x89mm MEDIUM "American Large" 100stk  (Passer f.eks. Citadels, Munchkin)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 57x89mm MEDIUM "American Large" 100stk (Passer f.eks. Citadels, Munchkin)
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Brettspill - Monopol (norsk)
Brettspill - Monopol (norsk)
Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Brettspill - Ticket to Ride (USA)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]