SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Bang! The Dice Game  Kr 149,00
Kr 189,00 
Du sparer: Kr 40,00 (21%)
1 på lager i Norge

Antall spillere3-8
Alder 8+
Spilletid15 min

In the U.S. wild west, the eternal battle between the law and the outlaws keeps heating up. Suddenly, a rain of arrows darken the sky: It's an Indian attack! Are you bold enough to keep up with the Indians? Do you have the courage to challenge your fate? Can you expose and defeat the ruthless gunmen around you?

Bang! The Dice Game keeps the core of the Bang! card game in place. At the start of the game, players each take a role card that secretly places them on a team: the Sheriff and deputies, outlaws, and renegades. The Sheriff and deputies need to kill the outlaws, the outlaws win by killing the Sheriff, and the renegades want to be the last players alive in the game.

Each player also receives a character card which grants him a special power in the game. The Sheriff reveals his role card and takes the first turn of the game. On a turn, a player can roll the five dice up to three times, using the results of the dice to shoot neighboring players, increase the range of his shots, heal his (or anyone else's) life points, or put him in range of the Indians, which are represented by nine tokens in the center of the table. Each time a player rolls an arrow, he takes one of these tokens; when the final token is taken, each player loses one life point for each token he holds, then the tokens are returned to the center of the table.

If a player collects a trio of Gatling symbols on the dice, he fires one shot at everyone else and rids himself of Indian tokens. Who'll get his shot off first? Play continues until one team meets its winning condition - and death won't necessarily keep you from winning as long as your teammates pull through!

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Bang! The Dice Game (nyeste omtale øverst):

 Favoritt filler!
André har forklart spillet veldig godt, så jeg ønsker bare å legge til min erfaring med spillet.
Det er et ganske lett og enkelt spill, og det kan godt starte som en filler mens vi venter på siste spiller skal dukke opp. Men det ender alltid opp med at vi spiller mange runder! Og det har blitt veldig populært med de jeg spiller med.
Spillet fungerer best med mest mulig spillere (5 – 8), det er enkelt å lære og hver runde går fort.

Anbefales! 5/5
     - Martin, Kongsberg

 Hei, pilegrim! Denne byen er ikke stor nok for oss begge. Med mindre vi tar ut sheriffen. Men hvis du er en forræder, skal du og jeg ut i duell! For jeg lurte deg, jeg er egentlig visesheriffen her i byen! Omtrent sånn foregår handlingen i Bang! The Dice Game. Du er aldri sikker på at folk er den de utgir seg for å være. For å vinne i spillet, må du oppfylle kravet som følger med rollen din.

Spillet er slik: alle vet hvem sheriffen er, men ingen vet noen av de andre rollene, kun din egen. Som lovløs må du sørge for å drepe sheriffen så fort som mulig. Som visesheriff må du drepe de lovløse og forræderne sammen med sheriffen. Men som en forræder, må du være helt alene og eliminere alle andre. Så du må følge med på hvem som gjør hva. Hvis noen går mot sheriffen, er sjansen stor for at det er en lovløs. Om noen skyter på andre, vet man ikke helt, da må du tenke på hva de har gjort tidligere i runden. Støtter du de som skyter sheriffen?

På din tur har du 5 terninger og inntil 3 kast. Terningene er like, og hver side har 6 forskjellige symboler. Piler, øl, mitraljøse, dynamitt og skuddtype 1 og 2. Alle har forskjellige betydninger men ganske enkle å forstå. Etter et kast kan du velge hvilke terninger du vil beholde og hvilke du vil trille på nytt, akkurat som i Yatzy. Men det er noen restriksjoner. Hvis du triller dynamitt, må disse bli liggende. Hvis du triller en pil, må du øyeblikkelig ta en pil-markør fra forrådet. Du kan gjerne trille terningen om igjen etterpå. Hvis det går tomt for piler, så går indianerne til angrep. Da mister alle like mange liv som de har piler foran seg, og så drar indianerne igjen.

Når du er fornøyd med kastet ditt eller har gjort 3 kast, så skal du utføre handlingene. Øl gir tilbake helse, men du kan også velge å gi øl til en annen spiller. Prøve å skaffe deg allierte rundt bordet. Hvis du har samlet 3 mitraljøser så skyter du på alle andre rundt bordet så de mister liv. Og så har du 1 og 2-er skudd. De er helt like skademessig, men tallet bestemmer hvem du må skyte på. Den ved siden av deg, eller den personen enda et hakk videre. Disse valgene er veldig viktige å følge med på, for å se hvem en person er alliert med.

Så spillet er helt likt sin forgjenger Bang!, bare med terninger. Alle kortene som var i originalen er borte, så det er ingen forvirring om hvilke kort som gjør hva og hvordan de brukes. Det går mye mindre tid på å lese dem, velge dem og spille dem. Men de har beholdt en viktig ting til: nemlig karakterkort. Alle får tildelt en unik karakter, og alle karakterene kan modifisere litt på reglene på en unik måte. Dette skaper god variasjon og kan bidra til litt innlevelse i spillet.

En ulempe med originalen er at det kunne ta veldig lang tid. Da er det ikke gøy å bli slått ut av spillet tidlig og så måtte vente en time før du er med igjen. I The Dice Game så varer spillet toppen 15 minutt, og det er morsomt å følge med på resten av spillet og prøve å avsløre hvem som er hvem. Å bli slått ut og måtte vente 10 minutt er ikke all verdens galt, så dette er et stort pluss.

Spillet støtter opptil 8 spillere, og likevel går det ikke særlig mye lenger tid med maks antall spillere. Det er fordi skade blir utdelt hele tiden, spesielt når indianerne angriper. Mye av underholdningen er i å anklage andre og snakkingen over bordet. Selve terningkastene er ikke veldig strategiske, men du har i det minste noen valg å ta underveis. Jeg syns Bang! er et artig spill, men jeg spiller det ikke på grunn av at det tar altfor lang tid for hva det er, og elimineringen i den sammenheng. Men i The Dice Game har de beholdt det viktigste, nemlig leken med å finne ut hvem som er hvem, og selvsagt det å vinne. Dette er et spill jeg kan ta frem for en kjapp filler eller avslutter på en kveld. Et morsomt spill som gjerne må spilles et par ganger etter hverandre, bare for å kunne ta revansje.
     - André 'Takras', Tau
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Kortspill - Epic Card Game: Uprising - Kark's Edict + Will of Zannos + Velden's Wrath + Flames of Scarros
Kortspill - Epic Card Game: Uprising - Kark's Edict + Will of Zannos + Velden's Wrath + Flames of Scarros
Brettspill - Little Town
Brettspill - Little Town
Brettspill - Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases
Brettspill - Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases
Brettspill - Century: A New World
Brettspill - Century: A New World
Brettspill - Tzolk'in: The Mayan Calendar
Brettspill - Tzolk'in: The Mayan Calendar
Brettspill - Century: Golem Edition
Brettspill - Century: Golem Edition
Brettspill - Terraforming Mars
Brettspill - Terraforming Mars
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Azul: Summer Pavilion (engelsk)
Brettspill - Azul: Summer Pavilion (engelsk)
Brettspill - BANG! The Duel: Renegades
Brettspill - BANG! The Duel: Renegades
Brettspill - Colt Express: Marshal & Prisoners
Brettspill - Colt Express: Marshal & Prisoners
Brettspill - Codenames: Duet (engelsk)
Brettspill - Codenames: Duet (engelsk)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]