Spillsjefen Logo Noe du leter etter?
 Skriv det inn her:
 

Spillsjefen elsker spill.
Derfor har vi bra service, stort utvalg og lave priser.
Noe du savner? Klikk her - Spillsjefen tar saken!
Allerede kunde? Logg inn   Ikke kunde ennå? Registrer deg 
Gratis Frakt Klikk her
Hjem Brettspill Samlekort LEGO Miniatyr Kortspill Rollespill Puslespill Gadgets Tilbehør Diverse Siste Nytt
Min konto  Handlevogn  Kasse  
  Hjem » Produktkatalog » Alle brettspill » Familiespill Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse  |  Hjelp
Kategorier
Brettspill
Arkham Horror
Axis & Allies
Carcassonne
Dominion
Exit
Memoir'44
Monopol
Risk
Settlers
Talisman
Tantrix
Thunderstone
Ticket to Ride
Årets spill
Alle brettspill
  Best likt
  Kommer
  Modern Classics
  Nedsatt pris
  Pakketilbud
  Ryddesalg brettspill
  Ryddesalg kortspill
  Spill på norsk
  Terningkast 5 eller 6
  Tilbehør
  Årets Spill
  Abstrakt strategi
  Actionspill
  Barnespill
  Familiespill
    Dixit
    Geni Pocket
    Jippijaja Quiz
    Jungle Speed
    Rory's Story Cubes
    Scrabble
    Sequence
    Trivial Pursuit
    Yatzy
  Klassisk
  Quiz/Trivia
  Reisespill
  Samarbeidsspill
  Selskapsspill
  Strategi
  Andre verdenskrig
  Byutvikling
  Dyr
  Eventyr
  Fantasy
  Farming
  Filmer og TV
  Horror
  Humor
  I luften
  Industri og produksjon
  Kamp
  Landbruk
  Mytologi
  Pirater
  Politikk
  Science Fiction
  Sivilisasjon
  Sport
  Til sjøs
  Tog
  Transport
  Videospill
  Zombies
  Økonomi og handel
Informasjon
Fraktinformasjon
Kjøpsbetingelser
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Hvordan handler jeg?
Nyhetsarkiv
Om Spillsjefen
Kontakt Spillsjefen

Klikk her for infosenter
Brettspill - Bang! The Dice Game  Kr 169,00
Minst 2 på lager

Antall spillere3-8
Alder 8+
Spilletid15 min

In the U.S. wild west, the eternal battle between the law and the outlaws keeps heating up. Suddenly, a rain of arrows darken the sky: It's an Indian attack! Are you bold enough to keep up with the Indians? Do you have the courage to challenge your fate? Can you expose and defeat the ruthless gunmen around you?

Bang! The Dice Game keeps the core of the Bang! card game in place. At the start of the game, players each take a role card that secretly places them on a team: the Sheriff and deputies, outlaws, and renegades. The Sheriff and deputies need to kill the outlaws, the outlaws win by killing the Sheriff, and the renegades want to be the last players alive in the game.

Each player also receives a character card which grants him a special power in the game. The Sheriff reveals his role card and takes the first turn of the game. On a turn, a player can roll the five dice up to three times, using the results of the dice to shoot neighboring players, increase the range of his shots, heal his (or anyone else's) life points, or put him in range of the Indians, which are represented by nine tokens in the center of the table. Each time a player rolls an arrow, he takes one of these tokens; when the final token is taken, each player loses one life point for each token he holds, then the tokens are returned to the center of the table.

If a player collects a trio of Gatling symbols on the dice, he fires one shot at everyone else and rids himself of Indian tokens. Who'll get his shot off first? Play continues until one team meets its winning condition - and death won't necessarily keep you from winning as long as your teammates pull through!

Spillet er på engelsk.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv. Velkommen skal du være! :)
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Bang! The Dice Game (nyeste omtale øverst):

 Favoritt filler!
André har forklart spillet veldig godt, så jeg ønsker bare å legge til min erfaring med spillet.
Det er et ganske lett og enkelt spill, og det kan godt starte som en filler mens vi venter på siste spiller skal dukke opp. Men det ender alltid opp med at vi spiller mange runder! Og det har blitt veldig populært med de jeg spiller med.
Spillet fungerer best med mest mulig spillere (5 – 8), det er enkelt å lære og hver runde går fort.

Anbefales! 5/5
     - Martin, Kongsberg

 Hei, pilegrim! Denne byen er ikke stor nok for oss begge. Med mindre vi tar ut sheriffen. Men hvis du er en forræder, skal du og jeg ut i duell! For jeg lurte deg, jeg er egentlig visesheriffen her i byen! Omtrent sånn foregår handlingen i Bang! The Dice Game. Du er aldri sikker på at folk er den de utgir seg for å være. For å vinne i spillet, må du oppfylle kravet som følger med rollen din.

Spillet er slik: alle vet hvem sheriffen er, men ingen vet noen av de andre rollene, kun din egen. Som lovløs må du sørge for å drepe sheriffen så fort som mulig. Som visesheriff må du drepe de lovløse og forræderne sammen med sheriffen. Men som en forræder, må du være helt alene og eliminere alle andre. Så du må følge med på hvem som gjør hva. Hvis noen går mot sheriffen, er sjansen stor for at det er en lovløs. Om noen skyter på andre, vet man ikke helt, da må du tenke på hva de har gjort tidligere i runden. Støtter du de som skyter sheriffen?

På din tur har du 5 terninger og inntil 3 kast. Terningene er like, og hver side har 6 forskjellige symboler. Piler, øl, mitraljøse, dynamitt og skuddtype 1 og 2. Alle har forskjellige betydninger men ganske enkle å forstå. Etter et kast kan du velge hvilke terninger du vil beholde og hvilke du vil trille på nytt, akkurat som i Yatzy. Men det er noen restriksjoner. Hvis du triller dynamitt, må disse bli liggende. Hvis du triller en pil, må du øyeblikkelig ta en pil-markør fra forrådet. Du kan gjerne trille terningen om igjen etterpå. Hvis det går tomt for piler, så går indianerne til angrep. Da mister alle like mange liv som de har piler foran seg, og så drar indianerne igjen.

Når du er fornøyd med kastet ditt eller har gjort 3 kast, så skal du utføre handlingene. Øl gir tilbake helse, men du kan også velge å gi øl til en annen spiller. Prøve å skaffe deg allierte rundt bordet. Hvis du har samlet 3 mitraljøser så skyter du på alle andre rundt bordet så de mister liv. Og så har du 1 og 2-er skudd. De er helt like skademessig, men tallet bestemmer hvem du må skyte på. Den ved siden av deg, eller den personen enda et hakk videre. Disse valgene er veldig viktige å følge med på, for å se hvem en person er alliert med.

Så spillet er helt likt sin forgjenger Bang!, bare med terninger. Alle kortene som var i originalen er borte, så det er ingen forvirring om hvilke kort som gjør hva og hvordan de brukes. Det går mye mindre tid på å lese dem, velge dem og spille dem. Men de har beholdt en viktig ting til: nemlig karakterkort. Alle får tildelt en unik karakter, og alle karakterene kan modifisere litt på reglene på en unik måte. Dette skaper god variasjon og kan bidra til litt innlevelse i spillet.

En ulempe med originalen er at det kunne ta veldig lang tid. Da er det ikke gøy å bli slått ut av spillet tidlig og så måtte vente en time før du er med igjen. I The Dice Game så varer spillet toppen 15 minutt, og det er morsomt å følge med på resten av spillet og prøve å avsløre hvem som er hvem. Å bli slått ut og måtte vente 10 minutt er ikke all verdens galt, så dette er et stort pluss.

Spillet støtter opptil 8 spillere, og likevel går det ikke særlig mye lenger tid med maks antall spillere. Det er fordi skade blir utdelt hele tiden, spesielt når indianerne angriper. Mye av underholdningen er i å anklage andre og snakkingen over bordet. Selve terningkastene er ikke veldig strategiske, men du har i det minste noen valg å ta underveis. Jeg syns Bang! er et artig spill, men jeg spiller det ikke på grunn av at det tar altfor lang tid for hva det er, og elimineringen i den sammenheng. Men i The Dice Game har de beholdt det viktigste, nemlig leken med å finne ut hvem som er hvem, og selvsagt det å vinne. Dette er et spill jeg kan ta frem for en kjapp filler eller avslutter på en kveld. Et morsomt spill som gjerne må spilles et par ganger etter hverandre, bare for å kunne ta revansje.
     - André 'Takras', Tau
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Kampen om Norge
Brettspill - Kampen om Norge
Brettspill - Carcassonne - Utvidelse Mini 2/6: Meldingene (norsk)
Brettspill - Carcassonne - Utvidelse Mini 2/6: Meldingene (norsk)
Brettspill - Age of War
Brettspill - Age of War
Brettspill - Zombies!!! Director's Cut
Brettspill - Zombies!!! Director's Cut
Brettspill - Zombies!!! 3rd Edition
Brettspill - Zombies!!! 3rd Edition
Kortspill - Tides of Madness
Kortspill - Tides of Madness
Kortspill - Capital Lux
Kortspill - Capital Lux
Brettspill - Codenames: Pictures (norsk)
Brettspill - Codenames: Pictures (norsk)
Brettspill - Sjakk Medium Wooden Chess Set
Brettspill - Sjakk Medium Wooden Chess Set
Brettspill - Gjett Hvem - Det Originale Gjettespill
Brettspill - Gjett Hvem - Det Originale Gjettespill
Brettspill - HINT (Årets Selskapsspill 2015)
Brettspill - HINT (Årets Selskapsspill 2015)
Brettspill - Stratego Original
Brettspill - Stratego Original
Klikk her for å se alle brettspill i Spillsjefens nettbutikk.
Utvalgte varer
Brettspill - Alias Party Reisespill Brettspill - Alias Party Reisespill
Kr 59,00
Kjøp nå 

Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 10: The Circus (norsk under the big top) Brettspill - Carcassonne - Utvidelse 10: The Circus (norsk under the big top)
Kr 99,00 Kjøp nå 

Brettspill - Med andre ord Brettspill - Med andre ord
Kr 100,00 Kjøp nå 

Brettspill - Geni - Spørrespillet Brettspill - Geni - Spørrespillet
Kr 205,00 Kjøp nå 

Brettspill - Kortskalle Brettspill - Kortskalle
Kr 279,00 Kjøp nå 

Brettspill - Dixit 2: Quest Brettspill - Dixit 2: Quest
Kr 149,00 Kjøp nå 

Brettspill - A-Å Reisespill Brettspill - A-Å Reisespill
Kr 89,00 Kjøp nå 

Brettspill - Compact Curling Brettspill - Compact Curling
Kr 129,00 Kjøp nå 

Brettspill - Kinasjakk (Damm) Brettspill - Kinasjakk (Damm)
Kr 169,00 Kjøp nå 

Brettspill - Yatzy (Damm) Brettspill - Yatzy (Damm)
Kr 39,00 Kjøp nå 

Tips en venn
 
Fortell noen du kjenner om dette produktet.
Leketøybransjens Fellesråd Spillsjefen bruker Klimanøytral Servicepakke[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]

Bilder, navn og logoer er kopibeskyttet.
Kopiering av innhold til kommersielt bruk uten tillatelse forbudt.
posten logovisa logomastercard logopaypal logo