SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault Core Game
[SWI01]
 Kr 829,00
Kr 999,00 
Du sparer: Kr 170,00 (17%)
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere2-5
Alder 13+
Spilletid1-2 timer

Imperial Assault casts you and your friends into the climatic events following the Death Star’s destruction above Yavin 4, and offers two full game experiences within the Star Wars saga. In the campaign game, you and up to four other friends play a series of thrilling missions woven together in a narrative campaign, and in the skirmish game, you and your opponent muster your own strike teams and battle head-to-head over conflicting objectives. Whether you play as a hero of the Rebellion and fight alongside iconic characters like Luke Skywalker and Han Solo, or command the seemingly limitless armies of the Galactic Empire, you’ll enter the Star Wars universe in Imperial Assault.

As an added bonus, Imperial Assault includes the Darth Vader Villain Pack and the Luke Skywalker Ally Pack. These figure packs mark the first expansions for Imperial Assault, adding sculpted plastic figures with new campaign and skirmish missions.

Imperial Assault contains:

A learn to play rulebook, a rules reference, a campaign guide, and a skirmish guide
34 detailed plastic figures
59 double-sided map tiles
Eleven custom dice
Over 250 cards
Over 150 assorted tokens
The Luke Skywalker Ally Pack and the Darth Vader Villain Pack

Spillet er på engelsk.
Vinner av The Dice Tower Awards Best Game Components.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Star Wars: Imperial Assault Core Game (nyeste omtale øverst):

 Jeg har en begrenset samling miniatyrer. Forsøkte meg på Warhammer 40 000 for noen år siden, men har mer glede av å spille enn å male, og jeg opplever ofte at miniatyrreglene ikke er like strømlijeformede som andre brettspill. Men det finnes hederlige unntak.

Med Star Wars Imperial Assault har FF laget et spill som treffer flere type spillere. Det er lekkert og med flotte miniatyrer (som jeg likevel måtte male) og er flott å spille med barn/ unge spillere. Der den mest erfarne er GM og spiller da naturligvis The dark side. Heltene skal i løpet av en campaign utføre en rekke missions og sidemissions. Mellom oppdragene kan man kjøpe seg bedre våpen og annet utstyr. Samtidig er det nok regler og kompleksitet her til at erfarne spillere kan ha det gøy.

Vil ikke kommentere pris utover det at det er mye innhold i grunnpakken.

I tillegg til kampanjespillet inkluderes også regler for Skirmish. Dvs. at man kan spille to spillere mot hverandre på gitte baner. Man plukker ut sine karakterer og kjemper mot hverandre i oppdrag. Jeg kjøpte meg en matte som gjør at man lett kan sette opp en skirmish hvis man har dårlig tid.

Imperial assault kommer med expansion og noen slags booster packs. foreløpig har jeg kjøpt noen av boosterpakkene. er får du nye oppdrag/ skirmish-oppdrag. Nye miniatyrer og kort.

Anbefaler dette spillet varmt.

Minner om: Mice & Mystic, Dungeons & Dragons, Descent
     - Steffen, OSLO

 Jeg er mektig imponert over hva FFGklarer å produsere av gode spill - her er det tipp-topp og tommel opp for komponenter (figurer, tokens, kort og brett), regler, spillbarhet og balanse. For de av dere som har spilt Descent, så er dette veldig likt, men det er altså satt i en Star Wars-bakgrunn. Fortellingen i grunnboksen er satt til rett etter Episode IV, det blir spennende å se hvor eventuelle ekspansjoner er plassert i sagaen.

Spillet kan spilles i to moduser:
a) Skirmish: her bygger man seg en styrke og trekker et kart og et oppdrag. Man skyter løs på hverandre og prøver å ta kontroll over viktige punkter av brettet
b) kampanje: her spiller 2-4 spillere hver sin helt, en spiller er sjef over alle imperiestyrkene

Skirmish har jeg ikke testet ennå, men det ser veldig moro ut. Denne måten å spille på er foreløpig ikke laget for Descent.

I kampanjemodus får spillerne informasjon etterhvert som fortellingen strider frem. Det er et intrikat system for hvordan man velger oppdrag, og man får belønning etter endt oppdrag, avhengig av om man klarer det eller ikke. Man spiller alternative karakterer som ikke er fra filmene, men man kan få Allierte underveis som vi kjenner godt, for eksempel Luke Skywalker og Han Solo. Imperiet kan få forsterkninger av hensynsløse IG-88 eller Darth Vader. Ettersom Boba Fett ikke er med her, lukter det fort en ekspansjon med mer snacks!

Du får med alle brikker og kort du strengt tatt trenger for å spille i grunnboksen, men ikke alle er som plastminiatyrer. Enkelte figurer fra spesielle oppdrag er med som pappbrikker og blir snart tilgjengelige som tilleggspakker. Liker man spillet godt og er opptatt av det estetiske, kan man kjøpe disse - men du er ikke avhengig av dem for å få spilt kampanjen.

Reglene er enkle: hver figur kan gjøre to actions. Helter kan velge å gjøre to like actions, det kan ikke imperiebrikkene. Man aktiverer annenhver gang, det vil si først går en helt, så går en enkeltfigur eller gruppe med imperiefigurer. Man bytter på til alle har vært gjennom. Det er en god del spesialregler, men alle disse er oversiktlig forklart i et eget oversiktlig hefte.

Det mest utfordrende var å få oversikt over alle steg man måtte gjøre i kampanjemodus. Det er mange kort man skal velge blant og en god del ting som skal gjøres før, under og etter et oppdrag, men dette får man nok taket på etterhvert.

Det er veldig viktig under et oppdrag at heltene kommuniserer og blir enige om hva de burde gjøre. De har ulike evner og muligheten til å gjøre hverandre bedre, noe som er essensielt for å lykkes. Man jobber ofte med en tidsfrist, så det er viktig at man holder seg til det oppdraget ber en om å gjøre og ikke lar seg distrahere.

Jeg synes alt i alt at dette er et veldig bra spill og anbefaler det på varmeste.
     - Ole Riksaasen, Kongsberg
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Talisman: Kingdom Hearts
Brettspill - Talisman: Kingdom Hearts
Kortspill - Skull
Kortspill - Skull
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Royal Guard Champion Villain Pack
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Royal Guard Champion Villain Pack
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Tyrants of Lothal
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Tyrants of Lothal
Brettspill - XCOM: The Board Game - Evolution
Brettspill - XCOM: The Board Game - Evolution
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Heart of the Empire
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Heart of the Empire
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Luke Skywalker Jedi Knight Ally Pack
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Luke Skywalker Jedi Knight Ally Pack
Brettspill - The World of SMOG: Rise of Moloch
Brettspill - The World of SMOG: Rise of Moloch
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Jabba's Realm
Brettspill - Star Wars: Imperial Assault - Jabba's Realm
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 63,5x88mm STANDARD 100 stk (Passer f.eks. samlekortspill, LCG, Pandemic)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 63,5x88mm STANDARD 100 stk (Passer f.eks. samlekortspill, LCG, Pandemic)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 57x89mm MEDIUM "American Large" 100stk  (Passer f.eks. Citadels, Munchkin)
Kortbeskyttere for brettspill - Dragon Shield Clear 57x89mm MEDIUM "American Large" 100stk (Passer f.eks. Citadels, Munchkin)
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]