SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Pandemic (norsk)  Kr 299,00
Minst 1 på lager i Norge

Antall spillere2-4
Alder 10+
Spilletid45 min
Terningkast 6 i AftenbladetAftenbladet

Kan du redde verden?

Som skolerte medlemmer av et sykdomsbekjempende lag må dere holde fire dødelige sykdommer i sjakk mens dere forsøker å utforske kurer mot disse. Dere reiser jorda rundt og arbeider som et lag.

Pandemia er et samarbeidsspill der alle vinner eller taper i felleskap.

Kan dere finne alle fire kurene i tide før nye utbrudd og epidemier vil gjøre situasjonen enda mer prekær?
Menneskehetens skjebne ligger i deres hender!

Spillet er på norsk.
Vinner av Guldbrikken 2015 Juryens Specialpris.


Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Pandemic (norsk) (nyeste omtale øverst):

 Dette er vel kanskje det samarbeidsspillet jeg har spilt flest ganger. Forskjellige vanskelighetsgrader, flere utvidelser, flere karakterer gjør at dette har mye gjenspillbarhet. Begynner ofte rolig og man tror man har kontroll, men her kommer utfordringene raskt. Tematikk som fungerer godt sammen med spillet.
Veldig greit spill å introdusere nye folk til brettspill samtidig som det er nok spill til at det også fungerer godt for de som har spilt en del. Anbefales!
     - Øyvind, Tiller

 Pandemic er ett av mine favorittspill!!
Dette er et spill jeg har spilt med familie og venner fra 12år til 67år (minst 15 forskjellige personer) og ALLE ha likt det veldig godt.
Det en god følelse å samarbeide om et felles mål og det finnes ikke mye bedre mål enn å redde verden ;) At det er et samarbeidsspill gjør det mye lettere å lære bort. Pluss at det blir mye interaksjon og lite dødtid. Man trenger ikke strikketøyet ved siden av ;)
Man kan velge flere forskjellige vanskelighetsgrader, noe som gjør at man alltid vil kunne få en utfordring uansett erfaring i spillet.
Dette er et spill som også inneholder litt flaks og uflaks. Hvilken roller man får (komboen i gruppen) og hvilke kort man trekker har også noe å si. Har man flaks her er det mye lettere å vinne selvfølgelig. Men gjør man for mye feil gjennom spillet har flaksen ikke så mye å si..Da har man tapt.
Et annet pluss er at det allerede finnes flere utvidelser man kan kjøpe til spillet, så man kan få utrulig mye variasjon om man interesse for å kjøpe dem.
Det negative jeg har å si om spillet er at jeg skulle ønske spillet var laget slik at målet var å utrydde all virus, ikke bare kurere de..

Så alt i alt kan jeg absolutt anbefale spillet!!
     - Silje, Hellesylt

 Pandemic er et samarbeidsspill der det er om å gjøre å unngå pandemi i verden.

Mekanikken er lik bl.a. Den forbudte Øya, men dette spillet er bedre da temaet passer bedre til mekanikken og det er litt mer å spille på.

Et godt spill der tempoet gradvis øker utover spillet etterhvert som epidemiene øker.
     - Edgar, Levanger

 Pandemia har vært ett av mine beste kjøp. Når du først leser reglene kan det virke komplekst, men når en setter seg og begynner å spille er det veldig enkelt. Spiller er også superenkelt å introdusere til nye spillere ettersom alle jobber sammen mot spillet. Det gjør det enkelt for erfarne spillere å hjelpe nye med å gjøre sine trekk. Nye spillere har veldig fort lært seg å komme med innspill og bidra. Hver gang jeg spiller spillet med nye folk, blir det alltid 2-3 runder i håp om å slå spillet.

Pandemia er ganske vanskelig å vinne (selv på enkleste vanskelighetsgrad), men et tap føles aldri urettferdig. Ens egen innsats reflekterer ofte hvor godt en gjør det.

Anbefales på det varmeste.
     - Jon, HIS

 "Pandemic" er et kjapt og morsomt samarbeidsspill. Alle spillerne er på samme lag og samarbeider om ett mål; å nedkjempe sykdomsutbruddene i spillet. Reglene er enkle, rundene går kjapt og det er lite nedetid i spillet. Spillet tar cirka 1 times tid.

Det eneste som trekker ned dette spillet er at man kan være veldig uheldig i starten av spillet og trekke noen kort som gjør at man egentlig har tapt før spillet har begynt. Det er ingen stor greie, siden det går raskt å sette opp spillet på nytt, men det trekker ned litt.

Jeg skulle også gjerne sett at spillet var for mer enn maks fire spillere.

Spillet har høy vanskelighetsgrad. Da sikter jeg ikke til regler og slik, men til hvor vanskelig det er å nedkjempe sykdommene før de rekker å spre seg så raskt at man har tapt. Dette kan man styre ved å bestemme antall "Pandemic"-kort som benyttes under spillets gang, men man føler jo at man jukser litt hvis man spiller med få "Pandemic"-kort. Det gjør for øvrig ingen ting at spillet er vanskelig. Dette er typen spill hvor man gjerne spiller flere omganger i løpet av en kveld, for å se om man greier å slå spillet. Da er det positivt at oppsettet av spillet går fort unna som sagt gjør.

De enkle reglene gjør også at dette spillet passer kjempebra for folk som ikke spiller så mange brettspill til vanlig. Hvis du har venner du ønsker å introdusere til andre brettspill enn "Monopol" og "Risk" vil "Pandemic" være et ypperlig valg. Sterkt anbefalt!
     - Niels, OSLO

 Desidert mitt favorittspill under Midwinter-festivalen i Haugesund. Utrolig gøy å være på lag for å vinne over brettet og redde verden for sykdommer! Vi spilte på det meste 6 stk, og det gikk veldig greit.

Et lett spill å komme inn i som skaper engasjement. Vi hylte høyt da vi endelig etter to tap vant og hadde reddet verden!! :D

Spillet skal handles inn og læres til alle som kommer inn dette huset!!
     - Merete, Haugesund


Skriv omtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Lynlåspose - 7x10 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 7x10 cm uten skrivefelt (100 stk)
Palett - Hvit plast, rund
Palett - Hvit plast, rund
Army Painter - Wet Palette Hydro Pack (refill)
Army Painter - Wet Palette Hydro Pack (refill)
Gratis Reaper figur ved kjøp av Rollespillbøker eller maling! (max 1 per bestilling)
Gratis Reaper figur ved kjøp av Rollespillbøker eller maling! (max 1 per bestilling)
Army Painter - Mixing Balls
Army Painter - Mixing Balls
Lynlåspose - 10x15 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 10x15 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 12x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 12x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 15x18 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Lynlåspose - 6x8 cm uten skrivefelt (100 stk)
Star Wars X-Wing Miniatures Game - X-Wing Dice Pack - Kun kr 1,- når man kjøper X-wing
Star Wars X-Wing Miniatures Game - X-Wing Dice Pack - Kun kr 1,- når man kjøper X-wing
Brettspill - Dixit (norsk)
Brettspill - Dixit (norsk)
Brettspill - One Night Ultimate Werewolf
Brettspill - One Night Ultimate Werewolf
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]