SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Isle of Skye: From Chieftain to King  
0 på lager - Utgått


Antall spillere2-5
Alder 8+
Spilletid60 min

Isle of Skye is one of the most beautiful places in the world, with soft sand beaches, gently sloping hills, and impressive mountains. The landscape of Isle of Skye is breathtaking and fascinates everyone.

In the tile-laying game Isle of Skye: From Chieftain to King, 2-5 players are chieftains of famous clans and want to build their little kingdoms to score as many points as possible - but in each game only four of the sixteen scoring cards will be scored.

Thanks to the scoring cards, each game is different and leads to different tactics and strategies, but having enough money is useful no matter what else is going on. Managing that money can be tricky, though. Each turn, each player places two area tiles in front of them and sets the selling price for the tiles. Setting a high price is great, but only so long as someone actually pays the price because if no one opts to buy, then the seller must buy the tiles at the price they previously requested.

In the end, the player with the best kingdom - and not the richest player - becomes the sovereign of the island.

Spillet er på engelsk.
Vinner av Kennerspiel des Jahres 2016.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Våre kunder mener om Brettspill - Isle of Skye: From Chieftain to King (nyeste omtale øverst):

 Begynner Carcassonne å bli litt for enkel for deg, så er Isle of Skye en veldig god kandidat for å rykke opp til neste nivå innenfor "tile laying"-kategorien av spill. Isteden for å trekke en ny brikke hver runde, så skal hver spiller trekke 3, og i hemmelighet sette en pris på 2 av de og gjøre den siste utilgjengelig for alle spillere (inkludert deg selv). Alle spillerne får så i tur og orden sjansen til å kjøpe en av brikkene til salgs hos de andre spillerne. Brikkene motstanderne dine ikke kjøper kjøper du selv for prisen du selv har satt.

Hva du scorer poeng for i en runde vil variere både fra runde til runde og spill til spill. Hvert spill vil ha fire tilfeldig trukket poeng-kriterier, og hver runde vil kombinere disse kriteriene forskjellig, slik at man både må tenke på hva man kan få poeng for denne runden, samtidig som man planlegger hva man eventuelt trenger for å gjøre det bra i kommende runde(r). I tillegg vil det dukke opp brikker som gir tilleggspoeng på slutten av spillet til spilleren som bygger de.

Det som gjør Isle of Skye så utrolig attraktiv er hvordan du får mer kontroll over hvilke brikker du bygger. Er brikken du har mest lyst på en du har trukket ut selv, så sett en høy pris på den slik at motstandere enten ikke har råd til å kjøpe den av deg, eller at de ikke ønsker å gi deg så mye penger. Er brikken foran en av motstanderne så kan du prøve å prise dine egne brikker litt lavere for å holde tilbake nok penger til at du forhåpentligvis har råd til å kjøpe den. I tillegg så har hver brikke så mye mer potensiale, da du kan enten score poeng i en eller flere senere runder selv om den kanskje gir deg ingen poeng i runden den dukker opp, eventuelt kan den hjelpe deg å øke inntekten din.

Anbefales på det høyeste
     - Guro Marie, Flaktveit

 Isle of Skye er et relativt lettfattelig tile placement spill/auksjonsspill hvor hver spiller bygger opp et eget landområdet (kalt clan) bestående av sletter, fjell, havner og gårder. Dette gjøres ved å trekke tilfeldige tiles opp fra en bag, for så å auksjonere de bort til andre spillere (eventuelt beholde de selv dersom ingen kjøper de) og plassere disse strategisk slik at de scorer mest mulig poeng. Hva som scorer poeng varierer fra spill til spill.

Spillet er passé dypt, passe enkelt og passe raskt til at jeg gjerne spillet det flere ganger, samtidig som det ikke kan sies å på noen måte være mer enn 0k+. Det er forøvrig heller ikke et spesielt pent spill (noe som overrasker meg da artisten er en av mine favoritter).
     - Vegard, Drammen
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Brettspill - Architects of the West Kingdom
Brettspill - Architects of the West Kingdom
Brettspill - Roll for the Galaxy: Ambition
Brettspill - Roll for the Galaxy: Ambition
Palett - Hvit plast, rund
Palett - Hvit plast, rund
Brettspill - The Castles of Burgundy (Die Burgen von Burgund)
Brettspill - The Castles of Burgundy (Die Burgen von Burgund)
Brettspill - Black Orchestra (second edition)
Brettspill - Black Orchestra (second edition)
Brettspill - Tank Duel: Enemy in the Crosshairs
Brettspill - Tank Duel: Enemy in the Crosshairs
Brettspill - The Crew: The Quest for Planet Nine
Brettspill - The Crew: The Quest for Planet Nine
Brettspill - Tyrants of the Underdark: Expansion Decks - Aberrations & Undead
Brettspill - Tyrants of the Underdark: Expansion Decks - Aberrations & Undead
Gratis terning - max 1 per bestilling
Gratis terning - max 1 per bestilling
Brettspill - Century: Golem Edition
Brettspill - Century: Golem Edition
Kortbeskyttere - Ultra Pro Card Sleeves Premium Clear (gjennomsiktig)
Kortbeskyttere - Ultra Pro Card Sleeves Premium Clear (gjennomsiktig)
Brettspill - Dominion: Empires
Brettspill - Dominion: Empires
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]