SøkSøk HandlevognHandlevogn Min kontoMin konto Kontakt ossKontakt oss HjelpHjelp HjemHjem
Kategorier
Brettspill - Bezzerwizzer Original (2020)  
0 på lager - Utgått


Antall spillere2+
Alder 15+

Norges store quizspill i ny utgave med 3000 nye spørsmål!

Bezzerwizzer er et quizspill hvor både kunnskap og taktikk avgjør hvem som vinner. Spørsmålene er inndelt i 20 ulike kategorier, og du har stor påvirkning på hvilke spørsmål du skal besvare. Underveis kan du også bruke dine taktiske evner for å gjøre det vanskeligere for motstanderne. Du kan stjele dere favorittkategorier, eller du kan være en Bezzerwizzer som svarer på spørsmål de ikke klarer. Men husk at de kan gjøre det samme mot deg!

Til denne nye utgaven av det klassiske Bezzerwizzer har vi utviklet WRITE-brikken som gjør det enda morsommere å spille med lag. Og vi har skrevet 3000 nye spørsmål som utfordrer dere i all verdens kunnskap.

God fornøyelse med å sette kunnskapen din på spill!

Spillet er på norsk.

utgåttVaren er dessverre utgått.
Vi får antageligvis ikke tak i flere av denne.

Litt om emballasje:
En sjelden gang hender det at esker har småskader som bulker, riper eller annen kosmetisk skade, eller får skader under frakt, men innholdet er uskadet. Dersom det er viktig for deg å ha "perfekt" emballasje anbefaler Spillsjefen å ta en tur til fysisk butikk der du i ro og mak kan studere spillets emballasje, sjekke at det ikke har noen skjønnhetsfeil og frakte det hjem selv.
Skriv omtale
Utvalgte varer
[Kontakt oss] [Kjøpsbetingelser] [Infosenter]